6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi Bankası

Her Ay Kira Öder Gibi Taksitle Ev Sahibi Olmak İster misiniz?

Uzun vadeli taksitler orta ve alt gelirli ailelerin ev sahibi olmalarını kolaylaştırır mı?

Kira öder gibi taksitle ev sahibi olmak mı istiyorsunuz? Eğer cevabınız evet ise o halde sizi BİREVİM’in Birlikte Tasarruf Finansı’na davet ediyoruz. Zira BİREVİM 4 yıldan fazladır yüzbinlerce ailenin faizsiz, kefilsiz, şartsız bir şekilde hayalindeki eve kavuşmasına vesile oluyor. Kira ödemekten yorulduysanız ve artık bir ev sahibi olmak istiyorsanız siz de BİREVİM’e gelin bütçenize uygun taksitlerle hayalinizdeki eve kavuşun! Her ay kira öder gibi taksitle ev sahibi olmak için yapmanız gereken tek şey size en yakın BİREVİM şubesine gitmek. Dilerseniz 444 53 23 numaralı iletişim İletişim Merkezimizi arayarak da Tasarruf Finans Uzmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kira Öder Gibi Ev Satın Almak

Kira öder gibi ev sahibi olmak BİREVİM ile birlikte mümkün! BİREVİM, faiz, peşinat, ara ödeme ya da kira yardımları olmadan yıllardır on binlerce kişinin ev sahibi olmasına vesile oluyor. Tasarruf sahiplerini ödeyemeyeceği miktarların ya da yüklerin altına sokmayan BİREVİM, her ay bütçelerine uygun düşük taksit tutarlarıyla ödeme yapmalarına imkân sağlıyor. Her ay kira ödermişçesine BİREVİM’in Birlikte Tasarruf Finansı’na dahil olun siz de borçlanmadan, tasarruf yaparak hayalinizdeki eve kavuşun! İki ev parasına bir ev satın almak yerine, siz de evinizin değeri neyse onu ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz.

Taksitle Ev Sahibi Olmak

BİREVİM taksitle ev sahibi olmak için her bütçeden aileye uygun taksit imkânları sunuyor. Geliriniz ne olursa olsun size özel ödeme koşulları sunan BİREVİM’de pek çok taksit seçeneği bulunuyor. Birlikte Tasarruf Finansı’nın avantajları sayesinde taksitlerinizi siz belirlersiniz. Dilerseniz sabit taksit tutarları dilerseniz de ara ödeme yaparak dilediğiniz vade seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. 60, 80, 120, 180, 240, 360 ve 480 gibi pek çok taksit seçeneği bulunan Birlikte Tasarruf Finansı’nda her ay kira öder gibi taksitle ev sahibi olabilirsiniz.

Faizsiz Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olmak

Bir ev satın almak istediğinizde elbette faiz gibi size ekstra yük yükleyecek sistemler canınızı sıkabiliyor. Uzun yıllar ödemeniz gereken kredi ve faizini düşünmek bile ev sahibi  olma fikrinden soğutabiliyor.  Sizin de hayaliniz  çocuklarınıza bir ev bırakmak, kiracılıktan kurtulmak yada yatırım olarak ev sahibi olmak ise; size iyi haberlerimiz var.

Maddi olarak size avantaj sağlayan ve kira öder gibi  taksitlerini  ödeyerek ev sahibi  olabilirsiniz. Bütçenizden ayırabileceğiniz bir meblağ ile ister peşinatlı ister peşinatsız ev sahibi  olabilirsiniz.  Üstelik faizsiz olarak size en uygun ödeme sistemine giriş  yaparak kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz.

Yıllardır sektörde faizsiz emlak edindirme uzmanlığı yapan Murat Çiftçi, kredi yada diğer finansal araçları kullanmak istemeyen kişiler için bu avantajlı  faizsiz sistemi önermektedir.

Faizsiz kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün!

Bütçenize göre belirleyeceğiniz taksitler ile ev sahibi olursunuz.  Bu sistemden faydalanmak için; Türkiye’nin herhangi  bir bölgesinden herhangi  bir şehirden ev sahibi olabilirsiniz.

  • Sahip olmak istediğiniz evi seçin,
  • Ödeyebileceğiniz aylık meblağı belirleyin,
  • Birevim uzmanları ile irtibata geçin. 444 2 353 numaralı hattan size en yakın şubeyi de öğrenerek yüzyüzede görüşebilir.  Kafanızda oluşan sorulara profesyonel ve içten cevaplar alabilirsiniz.  Toplam 74 şube ile hizmet veren Birevim her geçen gün talebe göre şube sayısını  artırıyor.

Uzman kişi her ay ayırabileceğiniz tutara göre sizi bir gruba ekliyor ve ardından noter huzurundaki çekiliş ile evinize ne zaman sahip  olabileceğinizi gösteriyor.

Elbette ilk duyduğunuzda “faizsiz ev sahibi olma” üstelik “kira öder gibi “ sizi şaşırtmış hatta güvensiz bir algı oluşturmuş olabilir. Ancak endişelenmenize gerek yok, Birevim doğru finansla yatırımlar ile kendini  finanse ederek, sizden faiz almadan ev sahibi olmanıza olanak sağlıyor.  Endişelemenize gerek yok, noter huzurundaki çekiliş ile hangi  ay evinize kavuşacağınız belirleniyor.

Özellikle dar ve orta gelir için tasarlamış sistem yüksek gelirli kişiler arasında da oldukça yoğun kullanılıyor.

“Birevin Olsun” sloganı ile sektörde yer bulan Birevim olsun faizsiz emlak edindirme sistemi ;

  • peşinatsız,
  • faiz ödemeden,
  • hızlı, kolay ve ekonomik şekilde ev sahibi olmanıza olanak sağlıyor.

Cebinizdeki parayı sizden daha iyi kimse bilemez.    Ev ekonominize göre her ay ayarlayacağınız küçük tasarruflar ev sahibi olmanıza olanak sağlıyor. Aşağıdaki tasarruf yöntemlerinden size en uygun olanı seçerek yıllardır ertelediğiniz ev sahibi olma hayallerinize kavuşabilirsiniz.

  • Birevim Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi
  • Birevim Serbest Planlı Tasarruf Yöntemi
  • Birevim Konut Değer Endeksli Tasarruf Yöntemi

Yaklaşık 400 TL’den başlayan küçük ödemeler ile kısa sürede sizi ev sahibi yapan sistemi daha detaylı araştırmanızı ve evinize gecikmeden sahip  olmanızı öneririz.  Faizsiz ve ek bir masraf ödemeden seçtiğiniz beğendiğiniz evde yaşamanın huzuru için 444 2 353 nolu hattan profesyonel destek uzmanları ile irtibata geçin ve daha fazla bilgilenin.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

Kredi Kartı ile Araç (Araba) Alınır Mı?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Plaka Çıkarma Ücreti Ve İşlemler

Bilgi BankasıBirevim

Engelli Raporuyla Alınabilecek Araçlar 2024

Bilgi BankasıBirevim

İstanbul’un Depreme En Dayanıklı İlçeleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

3 × 4 =