6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

BirevimSesli Makaleler

Birevim’e dünya çapında iki büyük ödül daha!

murat-ciftci

İngiltere’nin en prestijli ödülleri olarak gösterilen Best Business Awards’ın en prestijli kategorilerinden olan “En İyi İnovasyon” ve “En İyi Yeni Ürün / Hizmet” de Birevim birinci seçilerek ödüle layık görüldü.

Uluslararası pek çok kuruluşun başvuru yaptığı Best Business Awards’ta toplam 22 kategori bulunuyor. Bu kategorilerde birinci olan firmaları ise kendi alanında deneyimli birçok firmanın CEO ve üst düzey yöneticilerinden oluşan jüri üyeleri belirliyor. Jüri üyeleri özellikle inovasyon ve başarı sonuçlarını göz önünde bulundurarak değerlendirme yapıyor.

Başarı, inovasyon ve müşteri memnuniyeti

Başta İngiltere olmak üzere farklı ülkelerden bir çok iddialı başvurunun yapıldığı Best Business Awards’ta Birevim En iyi ürün / hizmet ve en iyi inovasyon kategorilerinde ödüle layık görülerek başarısını ve üstün müşteri memnuniyet anlayışını bir kez daha kanıtlamış oldu.

2016 yılından bu yana hem ülkemize hem de sektöre kazandırdığı yenilikleriyle dikkat çeken Birevim, Türkiye’de alt, orta ve orta üstü gelir gruplarında bulan aileleri faiz ödemeden kolaylıkla ev sahibi yapıyor.

 Jüriden Birevim’e övgüler

En İyi Yeni Ürün / Hizmet alanında ödüle layık görülen Birevim hakkında jüri üyeleri görüşlerini bildirdi. Jüri üyeleri başkanı Matthew Box yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Birevim henüz iki yaşında olmasına rağmen harika bir yeni ürün ve hizmet ortaya koymuştur. Göz alıcı bir büyüme ve müşteri memnuniyetine sahip olduğu için tebrik ediyoruz. Sunmuş olduğu bu yeni finansal ürün ve hizmet sayesinde insanlar faiz ödemeden en uygun koşullarda ev gibi büyük satın almaları gerçekleştirebiliyorlar. Birevim için bankalardan daha güçlü bir büyüme ortaya koyuyor diyebilirim.”

Jüri üyeleri başkanı Matthew Box Birevim’in almış olduğu bir diğer ödül olan En İyi İnovasyon için de şunları söyledi:

Türkiye ekonomisinin sıkıntılı bir zamanında Birevim çığır açan finansal ürünler ortaya koyarak muhteşem bir büyüme yakaladı. Birevim yaptığı bu büyük yenilikle dar ve orta gelirli insanlar zor olmadan kolay bir şekilde hayatlarını iyileştirme fırsatı sundu. Tebrik ediyorum.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

Kredi Kartı ile Araç (Araba) Alınır Mı?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Plaka Çıkarma Ücreti Ve İşlemler

Bilgi BankasıBirevim

Engelli Raporuyla Alınabilecek Araçlar 2024

Bilgi BankasıBirevim

İstanbul’un Depreme En Dayanıklı İlçeleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

8 − 7 =