6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

GenelMerak Edilenler

Birevim’den Kimler Faydalanabilir?

Birevim’den Kimler Faydalanabilir?

Tasarruf Finansı sektörünün lokomotif markası BİREVİM, Birlikte Tasarruf Finansı ile ailelerin faizsiz, yüksek maliyet ödemeden ev ve araba almalarına vesile olur. BİREVİM kurulduğu günden bu yana yüzbinlerce ailenin ev ve araba almasına vesile oluyor. Türkiye şartlarında en uygun koşullarda tasarruf yöntemleri sunan BİREVİM’de faiz maliyeti ve ek masraf yoktur. Bütçenize en uygun şekilde kendinizin belirlediği ödeme koşullarıyla hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz.

BİREVİM’e Nasıl Başvurulur?

BİREVİM; insan merkezli bir anlayışla, bu yöntemi tercih eden, verdiği bu hizmetten faydalanan, Tasarruf Sahibi olarak tanımladığı bireylerin, borçlanarak değil, küçük tasarruflarla konut, işyeri ve araç finansmanı ihtiyaçlarına ulaşmasını kolaylaştırır ve mümkün kılar. Bunu ‘’Sürdürülebilir Tasarruf Finansı’’ kapsamında Türkiye şartlarında olabilecek en kısa sürelerde, en düşük maliyetlerle, tasarruf sahiplerinin bütçelerine uygun koşullarla, tamamen kendilerinin belirledikleri tasarruf taksit tutarları ve tasarruf planlarıyla gerçekleştirir.

BİREVİM’den, geliri ne olursa olsun, 18 yaş üstü herkes faydalanabilir. Tüm gelir seviyelerindeki bireylere uygun tasarruf yöntemleri sunan BİREVİM, hiçbir tasarruf sahibini ayırmaz ve farklı ya da özel bir hizmet sunmaz. Bu anlamda herkes eşittir.

BİREVİM ile Ev Nasıl Alınır?

BİREVİM ile ev veya arabaya kavuşmak çok kolaydır. Faiz ödemeden taksitle ev sahibi olmak için BİREVİM’in tasarruf yöntemlerini inceleyebilirsiniz. BİREVİM, herkese ve her gelir düzeyine uygun olarak 4 farklı tasarruf yöntemi sunar. Bu yöntemler:

  • Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi
  • Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi V2
  • Serbest Tasarruf Yöntemi
  • Konut Değer Endeksli Tasarruf Yöntemi

BİREVİM’in Avantajları Nelerdir?

  • Faiz ya da başka farklar ödemezsiniz.
  • Peşinat ödeme zorunluluğu yoktur.
  • Gelirinize uygun ödeme koşulları bulunur.
  • Almak istediğiniz eve veya arabaya borçlanmadan ulaşırsınız.

BİREVİM’in avantajlı tasarruf yöntemlerinden yararlanmak isterseniz size en yakın şubeyi ziyaret edebilirsiniz. Türkiye’nin birçok şehrinde ve ilçesinde bulunan şubeleri, internet adresindeki haritadan bulabilirsiniz. Eğer bulunduğunuz yere yakın bir BİREVİM şubesi yoksa ev sahibi olmak için 444 23 53’ü arayarak İletişim Merkezine ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcilerinin size ulaşmasını isterseniz aşağıda bulunan başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Genel

Bahçeye İmar Nasıl Alınır?

GenelMerak Edilenler

Birevim'den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

GenelMerak Edilenler

Birevim'de Ara Ödeme Var Mı?

GenelMerak Edilenler

Birevim İle Faiz Ödemeden Neler Alınabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

four + six =