6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi Bankası

Çerkezköy Satılık Daire En Uygun Fiyatla Nasıl Alınır?

çerkezköy

Tekirdağ iline bağlı ilçelerden biri olan Çerkezköy, Ergene Havzası’nda olup, genelde düz bir bölgedir. Tekirdağ’ın toprak yönünden en küçük ilçesi olan Çerkezköy’ün merkezi, Çorlu Deresi üzerinde kurulmuştur. İl merkezine uzaklığı 61 km olup, İstanbul’a ise 100 km uzaklıktadır.

Çerkezköy’de Satılık Ev Fiyatları

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde satılık ev fiyatları değişkenlik göstermektedir. Tekirdağ ili Çerkezköy ilçesinde yıllık ortalamalara bakıldığında Şubat 2023 sonu itibarıyla konut için en fazla değer kazanan mahalleler sırasıyla Gazi Mustafa Kemalpaşa, Gazi Osman Paşa, Fevzi Paşa, İstasyon, Cumhuriyet olmuştur. Bunun yanında amortisman süreleri dikkate alındığında Ocak 2022 sonu itibarıyla Çerkezköy’de en hızlı geri dönüşe sahip mahalleler sırasıyla Fatih, Veliköy, Kızılpınar Gültepe, Kızılpınar Atatürk, Kızılpınar Namık Kemal olmuştur. İlçede bulunan en geç geri dönüşe sahip mahalleler ise sırasıyla Gazi Mustafa Kemalpaşa, Gazi Osman Paşa, Fevzi Paşa, İstasyon, Cumhuriyet olmuştur.

Çerkezköy Satılık Daire

Çerkezköy Satılık Daire En Uygun Fiyatla Nasıl Alınır?

Peşin para ile konut satın almak, en masrafsız ev sahibi olma yöntemidir fakat herkesin birikimi olmayabilir. Yeterli birikimi olmayan bireyler de banka kredisine yönelmektedir. Banka kredisi kullanmak ise ortaya çıkacak dosya masrafları ve yüksek faizler sebebiyle geri ödemelerde zorluklar yaşatabilir.

Banka kredisi kullanmadan faizsiz bir şekilde ev sahibi olmak için Birevim’in sunduğu tasarruf finansmanı modellerinden faydalanabilirsiniz. Birevim’in sunduğu tasarruf finansman planları ile ihtiyaç duyduğunuz finansman desteğini Türkiye şartlarında olabilecek en düşük maliyetlerle edinirsiniz. Yıllarca beklemenize gerek kalmadan ve banka kredileri ile uğraşmadan Birevim çatısı altında oluşturulan tasarruf finansman planları ile konut ihtiyaçlarınızı karşılarken bütçenize uyan finansman planını seçmekte özgürsünüz. Birevim tasarruf planları arasından ister Birlikte Konut Finansmanını isterseniz de Kişiye Özel Konut Finansmanını seçerek ihtiyacınız olan eve kolayca sahip olabilirsiniz.

Birlikte Konut Finansmanı: Bu seçenekte sizinle aynı ödeme koşullarını taşıyan bir gruba dahil edilerek hayallerinize birlikteliğin gücüyle daha erken ulaşırsınız. Birlikte Konut Finansmanı planında finansman teslim tarihiniz, dahil olduğunuz tasarruf grubunuzun noter huzurunda yapılan sıra tespitiyle ortaya çıkar.

Kişiye Özel Konut Finansmanı: Birevim’in bir diğer konut finansmanı planı olan Kişiye Özel Konut Finansmanı ile konut sahibi olma hayalinize tamamen bireysel koşullarınıza uygun tasarruf planınız ile ulaşabilirsiniz. Bu seçenekte taksit tutarınızı ve teslimat tarihinizi kendiniz belirleyebildiğiniz için bütçenizi hiç zora sokmazsınız. Bireysel tercihlerinizin getirdiği avantajları yaşayabileceğiniz bu alternatifte hayalinizdeki konuta kolaylıkla ulaşırsınız.

Birevim’in sunduğu tasarruf finansmanı planlarında bütçeniz ölçüsünde peşinatlı ya da peşinatsız seçeneklerinden dilediğinizi seçme özgürlüğünüz de mevcuttur. Peşinatlı konut finansmanı tasarruf planında bütçeniz göre ayarlanan tasarruf planınızın, organizasyon bedelinin dışında kalan ve toplam finansman tutarının belirli bir kısmını peşin olarak ödeyip teslimatınızı daha erken bir tarihe alabilirsiniz. Eğer peşinatsız konut finansmanı tasarruf planını seçerseniz yalnızca organizasyon bedelini peşin ödeyerek toplam taksit vadenizi erken bir vakitte sonlandırabilirsiniz.

Neden Çerkezköy’de Ev Satın Almalısınız?

Tekirdağ’ın önemli ilçelerinden biri olan Çerkezköy günden güne bir cazibe merkezi haline gelirken neden Çerkezköy’de ev satın almalıyım, sorusu da gündemde sıklıkla yerini almaktadır.

Çerkezköy sanayi kuruluşlarının çokluğu ile beraber işçiye olan ihtiyacı da artırmıştır. Bu sebeple hem kira geliri için hem de oturmak için Çerkezköy’de bir ev satın alabilirsiniz.

Çerkezköy’de sanayinin gelişmesiyle nüfusta hızla artmaya başlamıştır. Bu sebeple burada yatırım amaçlı bir ev almak mantıklı bir karar olacaktır.

Kaliteli iş gücü, eğitimin gelişmesi, İstanbul gibi metropol bir şehre yakın olması ve yaşanabilecek bir ilçe olması sebebiyle Çerkezköy’de bir ev satın alabilirsiniz.

Çerkezköy’de sanayinin yanında tarım da gelişmiştir. İş olanaklarında da sıkıntı yaşamayacağınız bu ilçede bir ev satın alarak değerli bir yatırım yapmış olursunuz.

Çerkezköy’de Satılık Daire Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

İstanbul’a komşu Çerkezköy’de satılık daire alırken nelere dikkat edilmeli, kısaca yazımızda değinelim.

Aldığınız dairede pişmanlık yaşamak istemiyorsanız, iyi bir araştırma yapmak gerekmektedir. Hızla gelişen yerlerde yapılan apartmanlarda bazı sorunlar çıkabiliyor. Yapılan dairenin projeye uygunluğu önemlidir.

Bina yapılırken kullanılan malzeme, yeteri kadar kullanılmış mı, sorusunun cevabı büyük önem arz etmektedir. Çerkezköy fay hattının geçtiği riskli bir bölge olduğu için zemin etüdüne mutlaka ama mutlaka bakmalısınız.

Binanın deprem risk yönetmeliğine uygun yapılıp yapılmadığına dikkat etmek gerekmektedir. Aksi halde bir depremle karşı karşıya kaldığınız da sorun yaşayabilirsiniz.

Satın aldığınız dairenin ipotek ve haciz borcu olmadığına dair ev sahibinden bir belge almanız sizin yararınıza olacaktır.

Alacağınız dairenin okul, hastane, devlet kurumları, spor tesisleri gibi alanlara yakın olması sizin için avantajlı olacaktır.

Eğer aldığınız daireyi yatırım amaçlı ya da kira getirisi için alacaksanız, Çerkezköy’de satılık daire alırken nelere dikkat edilmeli, sorusunun cevabı biraz daha değişkenlik göstermektedir. Böyle durumlarda her geçen gün değerlenen bir bölgeden ev almanız yerinde bir karar olacaktır.

Çerkezköy Kira Gelirleri Nasıl Durumda?

Çerkezköy’ün gelişmesinde İstanbul’a komşu olması ulaşım ağı ve sanayi kuruluşlarının gelişmiş olması büyük rol oynamaktadır.

Çerkezköy’de yatırımlık daire almak isteyenlerin sıklıkla araştırdığı Çerkezköy kira gelirleri, sürekli artarak piyasada yerini almaktadır.

Çerkezköy’den kira getirisi için bir ev almak ileriye yönelik iyi bir kazanç demektedir. Ayrıca burada çok rahat kiracı da bulabilirsiniz.

Nüfus artış hızının yüksek olması, artan iş gücü kiralık dairelere talepleri artırmıştır. Dolayısıyla bu talep ev kiralarını da artırmıştır.

Öğrenci çokluğu sebebiyle de burada ev kiraları ortalamanın üzerindedir. Eğitim, sağlık, ulaşım, iş imkanları, güvenlik sorunu olmaması gibi olumlu unsurlardan kaynaklı burada kira gelir getirisi gayet iyi durumdadır.

İlçenin genel durumu itibariyle kiracı ve kira gelir noktasında sorunlar yaşanmamaktadır. Ev sahipleri burada kira getirisi olarak yadsınamayacak kazançlar sağlamaktadırlar.

Ayrıca şehrin sunduğu imkanlarda Çerkezköy kira gelirleri nasıl durumda, sorusunun cevabını olumlu yönde etkilemektedir.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

MTV Nedir, MTV Hesaplama Nasıl Yapılır?

Bilgi BankasıBirevim

Web Tapu Nedir? Nasıl Kullanılır? Web Tapu Randevusu

Bilgi BankasıBirevim

En İyi C Segmenti Araçlar

Bilgi BankasıBirevim

Trendyol Araçlı Kurye Nasıl Olunur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

8 − one =