6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi BankasıBirevim

100 bin TL Altında Alınabilecek Motorlar

100 bin TL Altı Motorlar

Motosikletler birçok insan için tutku haline geldi. Hız ve macera sevenlerin tercih ettiği motorlar günümüzde de yoğun bir ilgi görüyor.

100.000 TL altı motosiklet modelleri nelerdir? Motosiklet tutkunları her zaman en iyi araç sahip olmak ister. Hedef kitlesi büyük olan ve giderek genişleyen motosiklet modelleri hayat tarzınızı en iyi şekilde yansıtıyor. 2023 yılında her tarza hitap edebilen motosiklet modelleri yer alıyor.

Motosikletler diğer ulaşım araçlarına kıyasla çok daha hızlı bir şekilde seyahat etmenizi sağlıyor. Peki, uygun fiyatlı motosiklet modellerini nereden bulabilirsiniz. Bu konuda sizler için yazı hazırladık. Yazıda yer alan motosiklet modellerini inceleyerek en doğru ürünü satın alabilirsiniz.

Hangi Modelleri Tercih Etmeliyim?

Motosiklet modelleri birkaç farklı sınıfa ayrılır. Sınıflandırma türüne göre özel tasarımlar bulunur. Spor motosiklet modelleri en yaygın olan motosiklet tasarımlarından bir tanesidir. Renk konusunda da bu ürünler istenilenden fazlasını sunar.

Elektrikli motosiklet modelleri en sevilen tasarımlardan bir tanesidir. Bu modeller elektrikle çalışmaları nedeniyle çevreye çok az karbon salınımı yapar. Motosiklet modelleri fiyat konusunda ulaşılabilir olması, az yer kaplaması ve otomatik vitese sahip olması nedeniyle insanlar tarafından satın alınır. 125 cc ve 50 cc motosiklet modelleri de sen sevilen tasarımlardan biri olmayı başarmıştır.

Motosiklet Modellerinin Özellikleri

Yeni nesil şarjlı ve elektrikli bisiklet modelleri hesaplıdır. Akülü motosiklet modelleri elektrikli ürünlerle aynı özelliklere sahiptir. Böylece egzozun çıkardığı ses ve çevre kirliliğine sebep olan gazları ortadan kaldırabilirsiniz Motor güçleri ve küçük motor özellikleri sayesinde dizel motosiklet modellerini de kullanabilirsiniz.

Bütçenizi zorlamayan uygun fiyatlı motosiklet modelleri nelerdir? 100.00 TL altı motosiklet modellerini şu şekilde sıralayabiliriz.

1.     Mondial 125 Drift L CBS

Piyasada parçası olan modeller ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayabilir. Mondial uygun fiyatlı parçası ve servis desteği nedeniyle herkes tarafından beğeniliyor. Drift 125 klasik modelleri sevenler için uygundur. 2023 yılında 42.000 TL satış fiyatı bulunuyor. 125cc’lik motoru ile B ehliyetler tarafından kullanılabiliyor.

2.     Honda CBF 150

Honda CBF 150 modeli ülkemizde son derece popülerdir. Piyasada ikinci el ve muadil parçası oldukça fazladır. Kullanışlı modellerden bir tanesidir. Honda servis desteği nedeniyle insanların beğenisini karşılıyor. Klasik ve commuter modelleri sevenler için uygundur. 4 zamanlı, tek silindirli ve beş viteslidir.

3.     RKS RN 180

Piyasa üzerinde bu modelin ikinci el ve muadil parçası bolca bulunur.  RKS ile ilgili şikayet oranları da son derece düşüktür. Kullanışlı bir model olarak sürücüler tarafından tercih edilir. Klasik görünüşlü modelleri sevenler için uygundur.

4.     TVS Jupiter 125cc

Model ile ilgili şikayet oranlarının düşük olması ne kadar iyi olduğunu bizlere gösteriyor. Kullanışlı bir scooter olarak sürücüler tarafından da tercih ediliyor. TVS Jupiter 125cc modeli atak ve kıvrak yapıya sahiptir. Klasik-modern görünüşlü modelleri sevenler için uygundur. 125cc’lik motoru ile A1 ehliyet ile kullanılabilir.

5.     TVS Apache RTR 180

Parçalarının ucuz ve servisinin kaliteli olması modeli bir adım öne çıkarıyor. Kullanışlı bir model olarak sürücüler tarafından da tercih ediliyor. TVS Apache RTR 180 modelini, temiz ve bakımlı bir tane bulursanız satın almanızı öneriyoruz. 180cc’lik motoru A1 ehliyet ile kullanabilirsiniz.

6.     Benelli TN 25

Görünüş ve stil olarak model son derece kalitelidir. Kullanışlı bir model olarak sürücüler tarafından beğeniliyor. Bu modeller genel olarak atak ve kıvrak yapıya sahiptir. 250cc’lik motoru ile A2 ehliyet ile kullanılabilir.

Motosiklet Satın Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Motosiklet satın almadan önce birçok detaya dikkat etmeniz gerekir. Bütçenize uygun bir motosiklet bulabilmek daha iyi bir yolculuk deneyimini sizlere sunacaktır. Kullanmak istediğiniz motosiklet tarzı çok önemlidir. En iyi motosiklet modelini bulabilmek için spor ya da klasik modellere göz gezdirmelisiniz. Yabancı ve yerli motosiklet modelleri arasından seçim yaparak ulaşım hızını en iyi duruma getirebilirsiniz. Her geçen gün daha iyi modellerin çıkarılması motorlara olan talebin artmasını sağlıyor.

Farklı çalışma prensiplerine sahip olan motosiklet tasarımları her yere kolayca ulaşım yapmanız sağlıyor. Zamanla çok daha geniş bir kitleye sahip olan motosiklet modelleri çok özel fiyatlarla öne çıkıyor. Motosiklet markaları kullanıcıların ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Markalar teknoloji ve tasarım trendlerini takip ederek yeni özelliklere sahip ürünler elde ediyor. Firmalarda kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarını yakından takip eder. Bu sayede yeni geliştirilen modeller daha fazla kişiye hitap edebiliyor. Motosiklet modellerine düzenli aralıklarla bakım yapmanız gerekiyor. Motosiklet yağı gibi farklı ekipmanları satın alarak motorun sağlıklı şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz.

2023 Motosiklet Fiyatları

Motosiklet fiyatları motosiklet modellerine ve özelliklerine göre değişebilir. Motor modellerinin spor ya da klasik olması fiyatları doğrudan etkilemektedir. Motosiklet online site üzerinden alındığı zaman çok daha uygun fiyatlara gelebiliyor. Bütçenize uygun ve aradığınız özelliklere sahip modellerini filtreleme yöntemiyle bulabilirsiniz.

Marka, model, motor gücü, renk gibi birçok faktör fiyatların değişmesine neden oluyor. Motorları satın almadan önce maksimum ve minimum fiyat tutarı belirlemelisiniz. Böylece aradığınız özelliklere sahip ve belirlediğiniz fiyat aralığındaki ürünleri görüntüleyebilirsiniz. Ucuz motosiklet modellerine ulaşabilmek için yazımızda bulunan ürünlere göz atabilirsiniz.

Motor modellerini hava şartlarına uygun şekilde kullanabilmek için doğru lastik modellerini de seçmeniz gerekir. Satın alacağınız iyi bir motosiklet uzun yıllar sizlere en iyi sürüş deneyimini sunabilir. Zorlu kış günlerinde de güvenli bir şekilde motorunuzu kullanabilirsiniz. Ayrıca aracınız için doğru motosiklet ekipmanlarını da satın alabilirsiniz. İnternet üzerinden farklı motosiklet modellerini inceleyerek kendinize uygun olanları kolayca satın alabilirsiniz

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

twenty + eleven =