6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

BirevimKampanya

Peşinatsız Taksitle Araba Almak Mümkün Mü?

İnsanlar çeşitli sebeplerden dolayı otomobil almak isteyebilir. Otomobil almaya karar verildiğinde bunun birden çok yolu vardır. Taksitle araba almak için banka kredisi çekebilirsiniz ya da markaların sunduğu taksitlendirme seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Para biriktirip peşin olarak araba almak daha avantajlıdır. Kredi faizi ve taksit faizi gibi ek ödemeler yapmamış olursunuz.

Eğer peşin ödeyip alma imkanınız yoksa bazı markaların müşteriye uygun taksitlendirme seçenekleri olabilmektedir. Birevim de araba sahibi olmak isteyen müşterilerine birbirinden avantajlı seçenekler sunarak peşinatsız, taksitle, senetle araç almalarına imkan tanıyor. Kısacası Birevim tasarruf sahiplerine senetle araba alma imkanı sunmaktadır.

Taksitle Senetle Araba Almak

Birçok kişi ekonomik olarak karşılamakta zorlandıkları için araba alamaz ya da almayı erteler. Birevim tasarruf isteyen kişiler için uygun avantajlar sunarak senetle taksitli araba imkanı sunmaktadır. Öncelikle alacağınız arabanın modelini ve sıfır mı yoksa 2. el mi olacağını belirleyin. Daha sonra Birevime giderek bütçenize uygun ödeme planını seçin.

Senetle araba almak kredi kullanmadan yapılan bir satış yöntemi olmakla birlikte daha çok 2. el araçlar için yapılmaktadır. Araba kredisi çekmenin ek masrafların dışında birçok zorluğu bulunmaktadır. Kredi notu veya kredi sicil durumunuz da araç kredisi alırken sıkıntı yaratabilmektedir. Aynı zamanda ödeme planını alıcı da belirlemez.

Senetle Taksitli Araba Alma Yöntemi Nedir?

Son dönemde araba fiyatları bir hayli artmıştır. Bu sebeple doğru orantılı olarak taksit oranları da artmıştır. Bir de araç kredisi almak isteyen kişiler için bankalar 36 aylık bir araç kredisi için ortalama %2 ila %2,5 arasında bir faiz uygulamaktadır. Yüksek taksitlere ek olarak yüksek faiz fiyatlarına gerek kalmadan Birevim araç sahibi olmak isteyenlere  tasarruf finansman yöntemleri sağlar.

Senetle Araba Nasıl Alınır?

Tasarruf finansman yönetimi Almanya ve Fransa başta olmak üzere birçok ülkede uygulanmakla birlikte Birevim bu şirketlerin önde gelenlerindendir. Müşterilerine tasarruf sağlamaları aşamalarında finansman desteği sağlamaktadır. Senetle, vadeli araba alma imkanı sunan Birevim şubesine giderken yalnızca kimlik bilgileriniz yeterli olacaktır. Bunun dışında bir bilgi talep etmezler.

Ayda 2500 TL taksitle araba sahibi olmak isteyenlere birçok avantajlar sunulmaktadır. Peşinat vermeden en kısa sürede araba sahibi olma şansı tanımaktadır. Peşinatsız, taksitle senetle araç kampanyasından yararlanmak istiyorsanız en yakın Birevim şubesine gitmeniz gerekmektedir.

Araç Finansmanı

Birevim her bütçeye uygun finansman planları sunmaktadır. Kişiler bütçelerine ve tasarruf yöntemlerime uygun olarak ihtiyaçları olan finansmana olabilecek en düşük maliyetler ile sahip olabilirler. Tasarruf planlarından peşinatlı ya da peşinatsız istediğinizi seçebilirsiniz.

Peşinatlı ödemeyi seçerseniz toplam finansman tutarının belirli bir kısmını peşin ödeyerek arabanızı daha erken bir zamanda alabilirsiniz. Eğer peşinatsız araç finansmanını seçerseniz tasarruf planında yer alan çalışma bedelini ödeyerek toplam taksit vadenizi daha erken kapatmış olursunuz.

Kişiye Özel Araç Finansmanı

Bu finansman yöntemi ile ödeme planı tamamen size uygun olarak hazırlanır. Taksit tutarını ve teslimat tarihini de araç sahibi olacak kişi belirler.

Birlikte Araç Finansmanı

Birlikte araç finansman yöntemi kişiye özel  araç finansman yöntemi gibi koşullarınıza uygun olarak belirlenir. Ek olarak dâhil olunan tasarruf grubu ile ihtiyacınız olan finansmana ulaşırsınız. Finansmanın teslim alınacağı tarih, dâhil olunan tasarruf grubunun noter huzurunda yapılan sıra tespitiyle belirlenmektedir.

Ticari Araç Finansmanı

Ticari araç finansmanınızı da peşinatlı ya da peşinatsız olarak seçebilirsiniz. Peşinatlı ticari araç finansmanı tercih ederseniz tasarruf planlarında toplam finansman tutarının belirli bir kısmını peşin ödeyerek teslimatınızı daha erken tarihte alma şansı yakalanır. Peşinatsız seçeneğini tercih ederseniz ise tasarruf planında ise organizasyon bedelini peşin ödeyerek toplam taksit vadenizi daha erken bitirirsiniz.

Birlikte ticari araç finansmanı yöntemi ile teslim tarihi, dâhil olunan tasarruf grubunun içerisinde noter huzurunda yapılan sıra tespitiyle belirlenir. Kişiye özel ticari araç finansmanı  ile taksit tutarını ve teslimat tarihini araç sahibi olacak kişiler ihtiyaçlarına uygun olarak belirleyebilirler.

Senetle Kredisiz Araba Sahibi Olmak

Araç sahibi olmak isteyen kişiler Birevim ile senetli, vadeli araba özel tasarruf yöntemlerinden birini seçerek bu işlemi gerçekleştirebilir. Birevim ile yüksek ücretler vermek zorunda kalınmaz çünkü kolay ödeme koşulları sağlar ve ek ödemelerden sizleri kurtarır. Böylece kolay ve hızlı bir şekilde araba sahibi olunabilir.

Vadeli araba almak isterseniz ödeme planınızı da arabayı teslim alacağınız tarihi de siz belirliyorsunuz. Birevim belirlenen  bir zaman içerisinde tasarruf sahiplerine en kısa sürede araçlarına sahip olacakları bir ödeme planı ve yöntemi sunmaktadır. Gelir durumunuza göre hazırladığınız ödeme planı ile kredisiz, faizsiz ve kefilsiz araç sahibi olmak oldukça kolay.

Araç Sahibi Olmanın Kolay ve Hızlı Yolu: Birevim

Yüksek kredi tutarları altında ezilmeden peşinatsız taksitli araba sahibi olmak istiyorsanız  444 23 53 numaralı BİREVİM detaylı bilgi hattını arayarak aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz. Birevim aynı zamanda Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) lisanslı bir tasarruf finansman şirketidir.

Arama yaptıktan sonra Birevim’in internet sitesini ziyaret ederek size en yakın şubeyi bulup senetli araba satış fırsatlarından yararlanmak üzere Birevim şubesine gelmeniz gerekmektedir.  Senetle taksitli araba almak için şubeye gelirken tek yapmanız gereken sadece kimlik bilgilerinizi getirmenizdir.

Taksitle Araba Alma Sürecinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sizin ihtiyacınız olan araba hangisiyse ona karar verin. Bagaj hacmi, yakıt tüketim miktarı, yüksek sürüş, iç mekan genişliği ve ses sistemi gibi özelliklerden hangisi daha önemliyse önceliğiniz araba araştırırken bu olmalı. Daha sonra marka, model, fiyat araştırması yapın. Size uygun bir bütçe belirleyin ve bu bütçenin dışına çıkmamaya çalışın. Birevim sizlere bütçeye uygun ödeme planı ayarlama konusunda yardımcı olacaktır.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

5 × one =