6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

BirevimSesli Makaleler

Uluslararası Stevie Ödüllerinde En Fazla Ödül Birevim Aldı

2019 Uluslararası Stevie Ödüllerinde En Fazla Ödül Birevim’e Geldi

2019 yılı Stevie Ödüllerinde Türkiye’den 14 firma ödüle layık görüldü. Biri halk oylaması özel ödülü olmak üzere Birevim toplam 6 ödüle layık görülerek Türkiye’den başvuru yapan firmalar arasından en fazla ödül alan firma oldu.

Bu yıl 17. Kez düzenlenen Stevie ödülleri ya da İngilizce adıyla Stevie Awards, dünyanın en saygın birkaç iş ödülleri programından biri. Stevie ödüllerini alabilmek için dünyanın farklı ülkelerinden binlerce firma ve kurum her sene yarışıyor.

Stevie ödülleri, uluslararası standartlarda başarılı kuruluşlara veriliyor. Binlerce başvuru yapılıyor. Başvurular jürilerin önüne geliyor ve jüriler kararını veriyor. Stevie ödüllerinde finale kalan firmalar altın, gümüş ve bronz Stevie ödülünden birine sahip oluyor.

2019 yılında da 2018’de olduğu gibi Uluslararası Stevie Ödüllerinde Birevim rüzgarı esti.
Birevim’in Tasarrufa dayalı finansal modeli, müşteri hizmetleri, müşteri memnuniyeti, hayata geçirdiği yenilikleri, kendi sektörüne kazandırdıkları, kalite standartları gibi pek çok konu jüriler tarafından değerlendirildi.

2019 yılı Stevie Ödüllerinde Türkiye’den 14 firma ödüle layık görüldü. Biri halk oylaması özel ödülü olmak üzere Birevim toplam 6 ödüle layık görülerek Türkiye’den başvuru yapan firmalar arasından en fazla ödül alan firma oldu. Birevim; 2 altın, 2 gümüş, 1 bronz ve 1 adet halk oylaması özel kristal ödülüne layık görüldü.

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi uluslararası yılın CEO’su altın ödülünü alırken, yılın en iyi müşteri hizmetleri kategorisinde de Birevim Altın Stevie ödülünü alan firma oldu.

Yılın en iyi satış büyümesi başarısı ve yılın en iyi tüketici ürün ve hizmetleri kategorilerinde Birevim gümüş ödülün sahibi oldu.
Yılın en iyi müşteri memnuniyeti kategorisinde bronz ödülle birlikte yılın en iyi müşteri servisi halk oylaması özel ödülü de Birevim’in oldu.

Birevim geride bıraktığı 3 yılda toplam 13 uluslararası, 2 ulusal ödülün sahibi oldu. Böylelikle Birevim, müşteri memnuniyeti, yenilikçi uygulamalar, finansal çözümler, müşteri servisleri gibi konularda da kalitesini bir kez daha tescillemiş oldu.

Bizim en değerli ödülümüz; müşterilerimiz, çalışanlarımız ve dostlarımız…

Birevim’in geride bıraktığı üç yılda aldığı toplam 15 ödül hakkında konuşan Birevim yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi; “Almış olduğumuz ödüllerin her biri çok değerli fakat bizim en büyük, en değerli ödülümüz müşterilerimiz, çalışanlarımız ve dostlarımız. Aldığımız tüm ödülleri Birevim çalışanları adına alıyoruz, bizi destekleyen müşterilerimize, dostlarımıza ve gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Jüriden Birevim’e övgüler
Stevie Ödülleri jüri üyelerinden Birevim’e ve uygulamış olduğu tasarrufa dayalı finansal yöntemlere övgüler geldi. Yorumların bazılarını sizlerle paylaşıyoruz.

“Son derece gerçek bir probleme yönelik geliştirilmiş oldukça yenilikçi bir çözüm.”
“Az seçilmiş bir yolu seçerek büyük bir iş başardınız. Öyle görünüyor ki bu tercihiniz birçok açıdan isabetli olmuş.”
“Bütün dünyada giderek büyüyen bir probleme yönelik geliştirilmiş harika bir çözüm, tebrikler!”
“Mort Gage Fransızca’da ölüm tuzağı anlamına gelir. Ancak ilginç bir şekilde her insanın hayalidir bir eve sahip olmak. Birevim’in bu harika fikri çok sayıda Türk’ün bu rüyasını gerçeğe dönüştürmesine olanak sağlıyor. Bu çözümde tüketici için en iyi şey, bütün sürecin mümkün ve şeffaf olması. Birçok insanın hayallerini gerçeğe dönüştüren bu çözüm sadece iyi değil, aynı zamanda ahlaklı ve manevi bir işi de temsil ediyor.”
“Gerçekten harika bir örnek olay; şirketin yaptığı işi çok sevdim. Umuyorum ki dünyada yeni pazarlara da açılabilirsiniz.”
“Gayet güzel ve yenilikçi bir yaklaşım.”
“Son derece sıkı piyasa koşullarına karşı geliştirilmiş yaratıcı bir çözüm”
“Böylesine büyük başarılara şahit olmak güzel”
“Bu kendine özgü iş modeli ve kişiselleştirilmiş müşteri hizmeti çok yenilikçi bir yaklaşımı ifade etmekte ve müşteriye odaklanan ve müşteri ihtiyaçlarının dikkate alınmasının başarıda anahtar olduğunu göstermektedir.”
“Burada muhteşem bir iş başarılmış. Müşteri memnuniyeti ile ilgili etkileyici sonuçlar…”
“Mükemmel bir çalışma! Çok etkileyici bir iş stratejisi ve uygulaması; en önemlisi de müşteri ve ihtiyaçlarına odaklanılmış olması. Çok etkileyici!”
“Özgün bir iş modeli olan muhteşem bir iş hikayesi.”
“Başarılar ve müşteri destek stratejisi harika.”
“Şaşırtıcı biçimde başarılı ve yenilikçi. Bu fikir binlerce kişi için fırsat ve artan ekonomik imkanını beraberinde getirdi. Harika bir proje!
“Bu şekilde insanların hayatını olumlu bir biçimde etkileyen bir kurum hakkında bir şeyler öğrenmek çok güzel.”

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

Kredi Kartı ile Araç (Araba) Alınır Mı?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Plaka Çıkarma Ücreti Ve İşlemler

Bilgi BankasıBirevim

Engelli Raporuyla Alınabilecek Araçlar 2024

Bilgi BankasıBirevim

İstanbul’un Depreme En Dayanıklı İlçeleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

three × 1 =