6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

BirevimGenel

BİREVİM ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinden Anlamlı İş Birliği

birevim

I. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu 31 Ekim Perşembe günü İZU’da gerçekleştirilecek…

BİREVİM ve İZU işbirliğiyle 31 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek I. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu’nda, alternatif finans modelleri üzerine konuşulacak ve Türkiye’nin ilk İslami Finans Raporu açıklanacak.

Kaynakların sınırsızca kullanıldığı, israfın giderek arttığı, yoksul nüfusun daha da yoksullaştığı bir dönem yaşıyoruz. Bu nedenle her yıl 31 Ekim tarihinde kutlanan Dünya Tasarruf Günü’nün anlam ve önemi giderek artıyor.

Bu bağlamdan hareketle, Tasarrufa Dayalı Finans modelinin Türkiye’deki lider firmalarından BİREVİM, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi işbirliği ile Tasarruf kavramının önemi ve gerekliliğini özellikle genç kuşağa anlatmayı hedefliyor.

BİREVİM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’nin açılış konuşması yapacağı, Tariqullah Khan, Saiful Azhar Rosly, Hassanuddeen Abdulaziz, Zahid Parvez gibi dünyanın bu alandaki önemli akademisyenlerinin katıldığı 1. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu’nda; “Sirküler İslami Finans ve Ekonomi, Osmanlı Sandık Tecrübesi, Tasarrufa Dayalı Finans İş Modeli, Güncel Yaklaşımlar, Konut Finansmanında Alternatif Bir Finansman Modeli Olarak Finansal Kiralama, Düzenlemeye İlişkin Beklentiler, İhtiyacın Tespiti” gibi başlıklar altında tasarruf ekonomisi ve yaklaşımları irdelenecek.

BİREVİM’in sektörel anlamda bir sorumluluk ve sözcülük üstlenerek başlattığı bu sempozyum ile özellikle Türkiye’de tasarrufa dönük eğilimin güçlendirilmesi amaçlanıyor. Sempozyumda yurt içi ve yurt dışından birçok bürokrat, bilim insanı, finans kesimi yöneticileri gibi seçkin katılımcılar da yer alacak.

 

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

12 + four =