6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

GenelMerak Edilenler

Birevim’in Avantajları Nelerdir?

Birevim modeli

BİREVİM, istediğiniz araba, ev ve iş yeri gibi gayrimenkulleri almanızı sağlar. İstediğiniz gayrimenkule ulaşmanız için hizmet verir. Türkiye şartlarında en uygun şekilde gayrimenkul almak için tercih edilen lider markadır. BİREVİM vesilesiyle Türkiye’nin istenilen yerinden, istediğiniz gayrimenkulü alabilirsiniz. Pek çok avantajlı tasarruf programı sayesinde 4 yılda 100 bin aile BİREVİM ile hayallerine kavuştu. Bu yazımızda “BİREVİM avantajları nedir?” sorusuna yanıt verdik ve avantajları açıklamaya çalıştık.

BİREVİM’de birçok avantaj vardır. Bunlar:

İnsan merkezli finans anlayışıyla çalışan BİREVİM’de geliri ne olursa olsun, kimse ayırt edilmez, herkesin bütçesine uygun finansman yöntemi sunulur.

Türkiye’nin herhangi bir ilinden başvuru yapabilir ve sisteme dahil olabilirsiniz. Aynı şekilde istediğiniz yerden istediğiniz gayrimenkulü satın alabilirsiniz.

BİREVİM, alacağınız evin değeri ne kadarsa onu ödemenizi sağlar. Hiçbir şekilde kira yardımı, ara ödeme, peşinat zorunluğu ve faiz yoktur. Yüksek maliyet ve yüksek taksit tutarları bulunmaz. Bu sayede birçok mutlu tasarruf sahibine sahiptir.

BİREVİM’in kendine özgü yöntemleri ile taksitleri siz belirlersiniz. Aylık ne kadar taksit ödemek istediğinizi kendiniz seçersiniz. İstediğiniz vade oranı ayarlanır. 60 ila 480 ay aralığında vade seçebilirsiniz.

Sistem sayesinde evinizi veya aracınızı ucuza mal etmiş olursunuz. BİREVİM, piyasada bulunan birçok markaya göre en uygun hizmeti sunar.

Borcunuz en erken sürede biter. BİREVİM, sunduğu avantajlar sayesinde borcunuzun belirlenen tarihten daha erken bitmesini sağlar.

Türkiye’de bir ilk olan diğer avantaj ise kısa sürede ev sahibi olabilmenizdir. BİREVİM ile diğer taksitle ev alma yollarına göre daha kısa sürede gayrimenkul sahibi olursunuz.

BİREVİM’de peşinat zorunluluğu olmadığı için peşinat ödemeden istediğiniz evi satın alabilirsiniz.

Birlikte Tasarruf Finansı yönteminin sunduğu avantajlar sayesinde herkes bütçesine göre ev sahibi olabilir. Sistem, herkese karşı eşittir. Düşük, orta veya yüksek gelirli bir kişi, BİREVİM vesilesiyle ev sahibi olabilir.

Tasarruf finans sektörünün öncü markası BİREVİM yüzbinlerce ailenin hayallerine ulaşmasına vesile oldu. Sunulan teminatlar sayesinde güvenle evinizi alabilir ve rahatlıkla oturabilirsiniz. BİREVİM, müşteri memnuniyeti bakımından sektörünün lider makasıdır.

Siz de hemen Birlikte Tasarruf Finansı ile ilgili detaylı bilgi almak ve size özel avantajları öğrenmek için aşağıdaki formu doldurabilir veya 444 23 53 numaralı İletişim Merkezimizi arayarak Tasarruf Finans Uzmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Genel

Bahçeye İmar Nasıl Alınır?

GenelMerak Edilenler

Birevim'den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

GenelMerak Edilenler

Birevim'de Ara Ödeme Var Mı?

GenelMerak Edilenler

Birevim İle Faiz Ödemeden Neler Alınabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

ten − nine =