6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi BankasıBirlikte Tasarruf

Birevim Ev Hesaplama Programı

Birevim'den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

Birevim, kendisine özgün tasarruf yöntemleri sayesinde herkese satın alacağı evi daha ucuza mal etme fırsatı sunuyor. Kredi çekme derdi olmadan, faiz ödemeden, sadece kendinizin belirleyeceği taksit tutarlarıyla ev sahibi olabilirsiniz. Türkiye’nin hangi ilinde olursa olsun, hayalini kurduğunuz eve sahip olmak için Birevim ev alma yöntemleri arasından size en uygun olana başvurabilirsiniz.

Kiradan kurtulmak ve ev sahibi olmak isteyenlere Birevim tarafından sunulan faizsiz ve peşinatsız finansal yöntemler sayesinde ev satın almak artık çok kolay. 26 kişilikten 310 kişilik gruplara kadar istediğiniz tasarruf grubuna dahil olarak hayalini kurduğunuz eve kavuşabilirsiniz. Birevim’in Birlikte Tasarruf yöntemiyle aylık taksit tutarlarını kendiniz belirler, isterseniz peşinat verir, isterseniz de hiç peşinatsız evinize kavuşabilirsiniz.

Birevim ev almak isteyen kişileri borçlandırmaz, faiz yükleriyle, sürpriz ödemelerle uğraştırmaz, sadece tasarruf yaptırarak kendi imkanlarıyla satın alma şansını sunar. Nitekim, tasarruf gruplarına katılan kişiler kendi belirleyecekleri taksit tutarlarıyla hayalindeki eve sahip olur. Her kişiye özel yöntemlerimiz arasından kendilerine en uygun yöntemi seçen tasarruf sahipleri, Birevim ev hesaplama programı sayesinde taksit tutarları oluşturulur ve ödeme yapmaya başlar.

Taksit Tutarları Nasıl Hesaplanır?

Birevim ev hesaplama işleminin en doğru şekilde yapılabilmesi için Birevim şubelerini ziyaret ederek Tasarruf Finans Uzmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Ev hesaplama yapılmadan önce satın almak istediğiniz evin değeri belirlenir. Daha sonra peşinat ödeyip ödememe tercihinizle birlikte, bütçenize en uygun taksit miktarı belirlenir. Bu işlemlerin ardından Tasarruf Finans Uzmanlarımız sizin için bir örnek ödeme tablosu oluşturur.

Büyükşehir İçin Örnek Ödeme Tablosu şu şekilde olur:

Anadolu Şehirleri İçin Örnek Ödeme Tablosu şu şekilde olur:

Birevim hesaplama yaparken, tasarruf sahiplerinin ödeme gücünü dikkate alır ve ödeme tablosunu bu kriterlere göre şekillendirir. Bu aşamada tasarruf sahipleri kendilerine en uygun taksit tutarlarını söyleyerek hangi gruba dahil olacaklarını belirler. Tasarruf sahipleri hizmet bedeli ve ilk taksit ödendiği zaman sıra tespitine girmeye hak kazanır. Noter huzurunda gerçekleştirilen sıra tespitinde adı çıkan her tasarruf sahibine, takip eden bir sonraki ay içinde proje bedeli ödenir. İsmi sıra tespitinde çıkmayan tasarruf sahiplerine ise kendisine taahhüt edilen tarihte proje bedeli ödenir.

Önemli Not: Yukarıda verdiğimiz Birevim Ev Hesaplama Programı yalnızca örnek niteliğindedir. Ödeme planı tasarruf sahibinin vereceği peşinat ve taksit tutarına göre değişiklik gösterir. Sizin için en doğru ödeme planı oluşturmak için şubelerimizi ziyaret edebilir, Tasarruf Finans Uzmanlarımızdan kapsamlı bilgi alabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

thirteen + 12 =