6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Birevim

BİREVİM İLE BİRLİKTE BAŞARDILAR!

İnsan ve fayda odaklı yaklaşımımızın en somut göstergesi olan memnun tasarruf sahiplerimiz, Birevim ile çıktıkları tasarruf yolculuğunu kendi cümleleriyle anlattılar. Birlikte tasarrufu seçerek hayallerini gerçeğe dönüştüren tasarruf sahiplerimiz, yaşadıkları deneyimi şu sözlerle özetledi:

ÖNDER ARAS

Birevim ile bir bayram günü sosyal medya aracılığıyla tanıştım. Şubeye gittiğimde beni çok iyi karşıladılar. O günden beri birlikte çok mesafe kat ettik. Evimi ve aracımı Birevim sayesinde aldım.
Hali hazırda devam eden 13 projem var. Faizli sistemde zor olan her şey Birevim’le Birlikte Kolay!

HATİCE BATO

Birevim’i Instagram’da görünce başvurdum. Beni birkaç kez arayıp şubeye davet ettiler. Ayıp olmasın diye gittim, birkaç ay içerisinde kendi evimin sahibi oldum.

4 çocuk annesi bir kadın olarak çocuklarımla yaşayabileceğim bir eve ihtiyacım vardı ve kira ödeyecek gücüm yoktu. Şu an kira öder gibi taksit ödüyor ama kira kadar yüksek ödeme yapmıyorum. Ayakları üstüne sıkı basan tüm kadınlara Birevim’i tavsiye ediyorum.

AZİZE GÜLAY

Ben ev sahibi olmanın bu kadar kolay olacağını bilmiyordum. Sıra tespitinde ilk ay adım okundu ve ben Birevim ile tanışır tanışmaz kendi evime kavuştum. Kiradan daha düşük taksit ödüyoruz.
Biz evimize kavuştuk. Şimdi Birevim sayesinde gerçekleşeceğini bildiğimiz hayallerimize yenileri eklemeye devam ediyoruz. 5 çocuğum var ve onlar adına 5 ayrı projeye daha dahil olduk.

LOKMAN SEVEN

Eşten dosttan borç almadan, krediye maruz kalmadan 6 ayda kendi aracımın sahibi oldum. Birevim beni çok kısa sürede hayalimdeki araca kavuşturdu.
Ödeme dengesini benim bütçeme uygun şekilde planladılar. Bir de taksitlerimi kredi kartım ile yapabiliyorum. Hayatımı kolaylaştıran Birevim’i herkese tavsiye ediyorum.

İLYAS KOCABUĞA

Tasarruf finansman sistemini çok araştırdık. Birevim şubesine gidip şubedeki uzman arkadaşlarla konuştuk ve ikna olduk. Önce oğluma bir ev sonra da kendime bir araç aldım. Hayalini kurduğum ne varsa Birevim sayesinde gerçek oldu.

Faize maruz kalmamak beni ekstra mutlu etti. Ev ya da araç almak isteyip alamayan herkes mutlaka Birevim ile tanışmalı!

LEVENT EROĞLU

Bir ev ya da araç sahibi olmayı hayal ediyordum ama tek başına bu birikimi yapabilme gücüm yoktu. Bir gün yolum Birevim’e düştü ve o gün hayatım değişti.

Biri bin yapan bu sistem sayesinde sürpriz bir maliyetle karşılaşmadan, faiz ve peşinat olmadan ev ve araç sahibi olabiliyorsunuz. Ben yaptım siz de yapabilirsiniz!

EMRE DONDURMACI

Birevim’de bize tasarruf ederek ev sahibi olmayı öğrettiler ve tasarruflarımızı yatırıma dönüştürdüler. Birevim sayesinde aldığımız evimizde misafirlerimizi ağırlamanın heyecanını kelimelerle anlatamam. Bize bayram Birevim sayesinde geldi.

SAMET DURAN

Kredi kartına taksitle ve 0 faizle ev aldım. Bu kadar kolay ve konforlu ev sahibi olmak için Birevim’den başka yol yok.

MAHMUT KÖSEOĞLU

Birevim’de bana kolaylıkla araç sahibi olabileceğimi söylemişlerdi ama bu kadar kolay olmasını beklemiyordum. Düşük taksit imkanı ve kredi kartı ile ödeme kolaylığı sağladılar. Teşekkürler Birevim!

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

MTV Nedir, MTV Hesaplama Nasıl Yapılır?

Bilgi BankasıBirevim

Web Tapu Nedir? Nasıl Kullanılır? Web Tapu Randevusu

Bilgi BankasıBirevim

En İyi C Segmenti Araçlar

Bilgi BankasıBirevim

Trendyol Araçlı Kurye Nasıl Olunur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

2 × three =