6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

BirevimBirlikte TasarrufEkonomi & FinansRöportajlar

Birevim ile İşini Büyütenler · Ordu

Birevim, gayrimenkul ve araç sahibi olmanın yanında, yatırım yapmak, işlerini büyütmek ve Türk ekonomisine fayda sağlamak isteyenlere destek olmaya devam ediyor.

Birevim’in yenilikçi tasarruf modellerinden birine dahil olarak işlerini büyüten bir diğer isim Kader Kılıç. Kader Kılıç, Birevim’le girdiği tasarruf programıyla işyeri için aldığı yeni makinelerle Ordu halkına daha iyi bir hizmet vermeyi hedefliyor.

Kılıç, bundan sonraki süreçte yoluna Birevim’le devam etmeyi düşünüyor.

Kader Kılıç, ekonomik anlamda verdiği mücadelesi ve gayretiyle iş dünyasında kadının da önemli bir gücünün ve yerinin olduğunu kanıtlıyor.

Kılıç, insanın isterse -kadın olsun, erkek olsun- yapamayacağı şeyin olmadığının canlı bir kanıtı.

Kılıç’a bir iş insanı olarak Birevim Tasarruf Finans Modeli’ni ve Birevim’in işlerini büyütmedeki faktörlerini konuştuk.

Kendinizi tanıtır mısınız?

Kader Kılıç, 38 yaşındayım. 15 yıldır ticaret ile uğraşıyorum. Ticarete ilk olarak mobilya dekorasyon işiyle başladım. 8 yıldır bay ve bayan güzellik merkezi işletiyorum.

Birevim ile nasıl tanıştınız?

İşimi büyütmek istiyordum. Yüksek maliyetlere bulaşmak istemiyordum. Birevim’in yöntemleri bana çok avantajlı geldi. Birevim Ordu şubesi çalışan Esra Hanım beni yönlendirdi ve böylece Birevim ile tanışmış oldum.

Birevim’de ne kadarlık bir projeye dahil oldunuz?

Birevim’de 500 bin TL’lik bir projeye dahil oldum. Aldığım para ile güzellik salonunum için yeni makineler aldım ve diğer işlerimde de kullandım. Şu anda güzellik salonumda 30 personel çalıştırıyorum.

Tasarruf Finans Modeli ile ilgili neler düşünüyorsunuz?

Birevim’in yöntemlerini çok mantıklı buluyorum. Bankalardan çok daha avantajlı bir yöntem. Faizin olmaması benim en büyük avantaj. Birevim kendisi için sadece bir çalışma bedeli alıyor. Bu da benim çok önemli idi.

Bundan sonraki dönemde yeni bir projeye girmeyi düşünüyor musunuz?

1 milyon 200 bin TL değerinde bir projeye yazılmayı düşünüyorum. Alacağım bu parayı da Antalya’da yapımı devam eden inşaatlar için kullanmayı düşünüyorum. İşlerimizi daha da büyüteceğiz.

Sizce Birevim’in Tasarruf Finans Modeli iş dünyasına ne gibi katkılar sunar?

Hiç ticaretten anlamayan kişiler bile bu modeli kullanarak işini kurabilir. İş kurmak ve işini büyütmek isteyenler küçük birikimlerini Birevim’de değerlendirebilirler. Buradan alacakları para ile ticarete atılabilirler. Herkes işyeri açabilir ama sürdüremez.

Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Birevim Tasarruf Finans Modeli sonradan tanıdığım ama inandığım bir projeydi. Birevim çalışanların ilgisinden de son derece memnun kaldım. Ordu şubesi çalışanları son derece sıcak ve samimi idi. Amaçları sadece proje satmak değil insanları doğru yola yönlendirmek. Ben bu süreçten çok memnun kaldım. Bütün iş dünyasına “Birevim Tasarruf Finans Modeli”ni tavsiye ediyorum.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

19 − 5 =