6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Genel

Birliktelikten Cumhuriyet doğdu…

Birliktelikten Cumhuriyet doğdu

Her birimiz inancımızla, yaşam tarzımızla, hayata bakışımızla farklı tekil bireyleriz. Güçlerimizi, etkilerimizi ve farklılıklarımızı ortaya koyarak çeşitli bütünleri oluşturuyoruz. Ülkeler, partiler, dernekler, gruplar, topluluklar kuruyor; o bütünler içinde var olmaya çalışıyoruz. Birlikte oluşturduğumuz bu bütünlerde mücadele ediyor, tek başına yapamadıklarımızı birlikte başarıyoruz. Tek başına üstesinden gelemediğimiz çoğu şeyde birlikte olmaya ihtiyaç duyuyor, hep birlikte pek çok şeyi gerçekleştiriyoruz… Bir olunca asla pes etmiyoruz zira biliyoruz ki böyle daha güçlüyüz.

Kuşkusuz, Türk milleti olarak birlikte hareket edip gerçekleştiğimiz en büyük kazanım Türkiye Cumhuriyeti…. Ancak millet olarak biliyoruz ki bu Cumhuriyeti, hiç kolay kurmadık. Dört bir yanı düşman işgaline uğramış ülkemizin bağımsızlığı için milli birlik-beraberlik ruhuyla hareket ederek gerçekleştirdiğimiz Milli Mücadele, tarih boyunca eşine rastlanmayan bir kahramanlık destanıdır. Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, çocuğuyla ülkemizin her yanında göğüs göğüse çarpıştığımız bu mücadelede, birlik olmanın inancıyla durdurulmaz bir güç yaratacağımızı tüm dünyaya gösterdik. Bu destansı mücadele sonunda kurduğumuz Cumhuriyet, şüphesiz Türk milletinin binlerce yıllık tarihinde ulaştığı en muhteşem noktadır.

Cumhuriyet, farklı kültür, inanç ve düşünceye sahip insanların birlikte yaşama kararlılığının, çalışkanlığının, birlik olmanın simgesidir. Ülke olarak, 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet değerleri etrafında bir ve beraber olmaya söz vererek, hep birlikte güçlü yarınlar kurma hedefiyle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Nitekim Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin geleceğini milli birlik ve beraberlikte görerek, bu düşüncesini de şu sözlerle dile getiriyor: “Biz esasen milli mevcudiyetin temelini milli şuurda ve milli birlikte görmekteyiz.”

BİREVİM ailesi olarak, kurulduğumuz günden bu yana birlikteliğin gücüyle insanların hayallerine kavuşmasına vesile oluyoruz. Bizlere bir olmanın gücünü gösteren, bize bu inancı aşılayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin bütün kahramanlarını; şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, Cumhuriyet Bayramı’mızın 97. yıl dönümünü kutluyoruz.

 

Benzer Yazılar
Genel

Bahçeye İmar Nasıl Alınır?

GenelMerak Edilenler

Birevim'den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

GenelMerak Edilenler

Birevim'de Ara Ödeme Var Mı?

GenelMerak Edilenler

Birevim İle Faiz Ödemeden Neler Alınabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

1 × 2 =