6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi Bankası

Antalya Satılık Daire En Uygun Fiyatla Nasıl Alınır?

antalya daire

Türkiye’nin önemli turistik illerinden olan Antalya ili, aynı zamanda ev almak isteyen tüketicilerin de merceğinde. Antalya’da daire sahibi olmak hemen herkesin hayalidir diyebiliriz. Aynı zamanda birçok inşaat firmasının da büyük konut yatırımlarının bulunduğu Antalya, bu yatırımlar neticesinde değeri günden güne artan bir kenttir. Antalya’da ev almak ise giderek artan ev fiyatları nedeniyle zorlaşmaktadır. Peki Antalya kredisiz ev almak mümkün mü? Antalya satılık daire en uygun fiyatla nasıl alınır?

Antalya Satılık Daire Fiyatları

Antalya’da bulunan ilçeler arasında yıllık ortalamalara bakıldığında Aralık 2023 sonu itibarıyla en fazla değer kazanan ilçeler sırasıyla Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa olmuştur. Amortisman süreleri dikkate alındığında ise kentte konut yatırımcılarına en hızlı kazandıran iller ise sırasıyla Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa olmuştur. Aynı şekilde amortisman sürelerine göre 2021 sonu itibarıyla Antalya ilinde en geç geri dönüşe sahip ilçeler sırasıyla Akseki, Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa olarak sıralanmaktadır.

Antalya Satılık Daire

Antalya’da Faizsiz Ev Almak

Ev sahibi olmak isteyenlerin tercih edeceği birkaç yöntem vardır. Peşin para ile konut satın almak, en masrafsız ev sahibi olma yoludur. Banka kredisi kullanmak ise en çok tercih edilen yöntemlerden biridir fakat banka kredisi kullanan tüketiciler ortaya çıkacak dosya masrafları ve yüksek faizler sebebiyle geri ödemelerde zorluklarla karşı karşıya gelebilirler.

Faizsiz ev almak günümüz koşullarında neredeyse imkânsız gibi gelmektedir. Günümüz şartlarında kredi faizi ödemek zorunda kalmadan, tasarruf finansmanlarından faydalanarak kolayca ev sahibi olmak mümkündür. Birevim, sunduğu tasarruf finansmanı modelleri ile kredi kullanarak faizlerle karşılaşmak istemeyen herkesi, ödeme koşullarını tamamen kendilerinin belirleyeceği şekilde ev sahibi yapıyor. Yıllarca beklemenize gerek kalmadan ve banka kredileri ile uğraşmadan siz de istediğiniz ev için ihtiyacınız olan finansmanı Birevim’in sunduğu tasarruf finansmanı çözümleri ile kolayca elde edebilirsiniz. Birevim’in tasarruf planlarından faydalandığınızda ev almak için ihtiyaç duyduğunuz finansman desteğini Türkiye şartlarında olabilecek en düşük maliyetlerle edinirsiniz.

Birevim çatısı altında oluşturulan tasarruf finansman planları ile konut ihtiyaçlarınızı karşılarken bütçenize uyan finansman planını seçmekte özgürsünüz. Birevim’in sunduğu tasarruf planları arasından ister Birlikte Konut Finansmanını isterseniz de Kişiye Özel Konut Finansmanını seçerek, bütçenizi zorlamadan ev sahibi olabilirsiniz. Bireysel tasarruflara kıyasla çok daha kısa sürelerde ev sahibi olabileceğiniz Birevim tasarruf finansman planları sayesinde siz ödemelere uymak zorunda kalmadan, ödemeleri bütçenize uydurmanın verdiği rahatlığı yaşarsınız. Borca dayalı finansal hizmetlerde ödenmesi gereken faiz gibi maliyetlerle karşılaşmadan ev sahibi olmak için doğru adres: Birevim tasarruf finansman planları!

Birlikte Konut Finansmanı: Birevim’in sunduğu tasarruf finansmanı planlarından Birlikte Konut Finansmanı seçeneğini tercih ettiğinizde sizinle aynı ödeme koşullarını taşıyan bir gruba dahil edilirsiniz. Bu şekilde hayallerinize birlikteliğin gücüyle daha erken ulaşırsınız. Birlikte Konut Finansmanı planında finansman teslim tarihiniz, dahil olduğunuz tasarruf grubunuzun noter huzurunda yapılan sıra tespitiyle saptanmaktadır.

Kişiye Özel Konut Finansmanı: Birevim’in bir diğer konut finansmanı planı olan Kişiye Özel Konut Finansmanı ile konut sahibi olma hayalinize tamamen bireysel koşullarınıza uygun tasarruf planınız ile ulaşmanız sağlanır. Bu alternatifte taksit tutarınızı ve teslimat tarihinizi kendiniz belirleyebildiğiniz için bütçenizi zorlamanıza hiç gerek kalmaz. Bireysel tercihlerinizin getirdiği avantajları yaşayabileceğiniz Kişiye Özel Konut Finansmanı alternatifinde hayalinizdeki konuta kolaylıkla ulaşırsınız.

Birevim’in tasarruf finansmanı planlarında bütçeniz ölçüsünde peşinatlı ya da peşinatsız seçeneklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Peşinatlı konut finansmanı tasarruf planında bütçenize uyacak şekilde düzenlenen tasarruf planınızın, organizasyon bedelinin dışında kalan ve toplam finansman tutarının belirli bir kısmını peşin ödeyerek teslimatınızı daha erken bir tarihe çekebilirsiniz. Peşinatsız konut finansmanı tasarruf planını tercih ettiğinizde ise yalnızca organizasyon bedelini peşin ödeyerek toplam taksit vadenizi erken bir vakitte bitirebilirsiniz.

Antalya Satılık Daire Fiyatları Nelere Göre Değişiklik Göstermektedir?

Ülkemizin en gelişmiş ve kalabalık şehirlerinden olan Antalya satılık daire fiyatları nelere göre değişiklik göstermektedir, sorusu Antalya’ya yatırım yapmak ya da orada yaşamak isteyenlerin sıklıkla araştırdığı sorulardan bir tanesi olmaktadır.

Antalya hem büyükşehir olmasıyla hem de her yıl binlerce turist ağırlamasıyla özel bir konuma sahip bir şehirdir. Ayrıca turizm gelirinden ve tarımdan dolayı maddi olanakları gelişmiş bir şehir olmasıyla da ön plana çıkmaktadır.

Antalya’da çok sayıda ve farklı satılık daire bulma imkanınız vardır. Aynı zamanda Antalya’nın her yerinden ev alabilirsiniz. Çünkü denizden dolayı Antalya’nın hemen her yeri turist akımına uğramaktadır.

Antalya’da satılık daire fiyatları öncelikle evin konumuna göre değişkenlik göstermektedir. Gelişmiş ve elit kesimin oturduğu yerlerde evler daha pahalıdır. Bunun yanı sıra oda sayısı, denize yakınlığı, evin baktığı manzara ve cephe, evin sosyal olanaklara göre konumu Antalya satılık daire fiyatları nelere göre değişkenlik gösterir, sorusunun cevabı olmaktadır.

Neden Antalya’da Satılık Daire Almalısınız?

Antalya hem güçlü bir turizm kenti hem de tarım kentidir. Bu sebepten dolayı Antalya’da sürekli iş imkânı bulunmaktadır. Antalya’da her geçen gün değerlenen gayri menkullerin başında daireler gelmektedir. Bu sebepten dolayı Antalya’da vakit kaybetmeden bir daire satın alabilirsiniz.

Antalya’dan satın aldığınız bir daire sizin için müthiş bir yatırım olabilir. Eviniz hiçbir şekilde değer kaybetmez. Aksine daha da değerlenir.

Antalya’da satın aldığınız bir evi kolaylıkla kiraya verebilir ve kira gelirinizi artırabilirsiniz. Ayrıca tatil dönemlerinde başka şehirde iseniz kendi evinize gidebilir otel masrafından kurtulabilirsiniz.

Antalya iklim olarakta yaşamak için uygun bir şehir olduğundan dolayı ev almak için iyi bir seçim olmaktadır. Ayrıca Antalya’da sosyal olanaklar AVM’ler çok fazladır. Zorlanmadan sosyal ihtiyaçlarınızı da karşılayabilirsiniz.

Antalya hem denizi hem de doğası ile muhteşem güzellikte bir şehir olduğu için neden Antalya’dan satılık daire almalıyım, sorusunu soranlar için güzel bir cevap olmaktadır.

Antalya’da Yaşam Koşulları Nelerdir?

Antalya yaşam standartları genel olarak yüksek bir şehirdir. Turizmden ciddi bir gelir elde eden Antalyalılar genellikle turizm ile uğraşmaktadırlar.

Antalya’da yazlık ev, otel, motel, pansiyon gibi birçok işletme bulunmaktadır. Buralarda hem yönetici hem de işçi konumunda binlerce istihdamlar sağlanmaktadır.

Ayrıca yerli ve yabancı turistlerden dolayı şehre ciddi bir para akışı girmektedir. Antalya’da yaşam koşulları gayet yüksektir. Deniz turizminin yanında tarım da Antalya’da çok gelişmiştir. Özellikle uygun iklim koşullarından dolayı seracılık faaliyeti Antalya’lıların yaşam maddi imkanları daha artırmıştır.

Antalya’da madencilik faaliyetleri ve güçlü bir sanayi olduğu için halkın yaşam koşulları bundan da olumlu bir pay almaktadır. Ayrıca şehirde sosyal imkanlar da çok iyi gelişmiştir.

Antalya’da sürekli inşaatlara ihtiyaç duyulduğu için inşaat sektörü de çok gelişmiştir. Antalya’da yaşam koşulları nelerdir? Sorusunun cevabını yazımızda ayrıntılarıyla anlattık.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

4 × one =