6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi Bankası

Beylikdüzü Satılık Daire En Uygun Fiyatla Nasıl Alınır?

Beylikdüzü'nde Satılık Daire

İstanbul’un gecekondu yapılaşması çok düşük olan ilçelerinden biri olan Beylikdüzü’nün hem yatırım hem de oturum değeri günden güne artıyor. Yeni projelerin yoğunlukta olduğu Beylikdüzü, son zamanların gözde yerleşim yerlerindendir. İstanbul’un en kozmopolit ilçelerinden biri olan ve lüks sitelere ev sahipliği yapan ilçe, kişi başına on metrekareyi aşan yeşil alanları ile bir Avrupa kenti standardındadır. Geniş caddeleri, bulvarları, kaldırımları ve yeşil alanları ile Beylikdüzü ilçesi İstanbul’un planlı kentleşmiş yeni yüzünü temsil etmektedir. Beylikdüzü satılık daire en uygun fiyatla nasıl alınır?

Düz arazileri toplu konuta uygun bulunduğu için seçilmiş bir bölge olan Beylikdüzü’nde toplu konut fikrinin ortaya çıktığı zamanlar 1980’li yıllara dayanıyor. Kooperatif tarafından 1987 yılında 11 bin adet konut yapılması ile Beylikdüzü’ndeki planlı yapılaşmanın temelleri atıldıktan sonra pek çok büyük proje hayata geçti ve istikrarlı büyüme yıllarca sürdü. Beylikdüzü, ucuz konut fırsatı yakalayan İstanbulluların git gide kalabalıklaştırması ile fiyatların yıllar içinde git gide yükseldiği bir bölge haline geldi.

Beylikdüzü Satılık Daire Fiyatları

Hızla yükselen konut fiyatlarından etkilenen bölgelerden biri de Beylikdüzü oldu. Bölgedeki konut fiyatları mahalle bazında değişiklik gösteriyor. Bunun yanında Beylikdüzü ilçesinde konutların ortalama geri dönüş süresi 21 yıl olarak belirlendi. Örnekle açıklamak gerekirse Beylikdüzü bölgesinde bulunan daire tipine göre geri dönüş sürelerine bakıldığında; 73 metrekare 206.000 TL değerindeki 1+1 dairelerin geri dönüş süresi 19 yıl, 100 metrekare 243.000 TL değerindeki 2+1 dairelerin geri dönüş süresi 21 yıl, 143 metrekare 375.000 TL değerindeki 3+1 dairelerin geri dönüş süresi 24 yıl, 189 metrekare 609.000 TL değerindeki 4+1 dairelerin geri dönüş süresi 27 yıl, 208 metrekare 486.000 TL değerindeki 4+2 dairelerin geri dönüş süresi 24 yıl, 229 metrekare 686.000 TL değerindeki 5+1 dairelerin geri dönüş süresi 27 yıl, 246 metrekare 672.000 TL değerindeki 5+2 dairelerin geri dönüş süresi 28 yıl, 269 metrekare 826.000 TL değerindeki 6+2 dairelerin geri dönüş süresi 44 yıl olarak ifade ediliyor.

Beylikdüzü Satılık Daire

Beylikdüzü Satılık Daire En Uygun Fiyatla Nasıl Alınır?

Mevcut ekonomik koşullarla ev sahibi olmak özellikle orta ve dar gelirli bireyler için giderek zorlaşıyor. Birikim yaparak ev almak ise imkânsız gibi görünüyor. Durum böyle olunca ev sahibi olmak isteyen ailelerin aklına gelen ilk alternatif ise banka kredisi kullanmak oluyor. Banka kredisi kullanmak cazip gibi görünse de yüksek dosya masrafları ve faizler, geri ödemelerde tüketicilere zorluk yaşatabilmektedir.

Belli bir birikimi olmayan ve banka kredisinin yüksek taksitlerini ödeyemeyecek durumdaki bireyler ise tasarruf finansmanı şirketlerinin planlarından faydalanarak ev sahibi olma yolunu tercih ediyorlar. Konut sahibi olmak isteyen ancak finansman problemi yaşayan bireyler için çözüm Birevim’den geliyor. Birevim’in sunduğu tasarruf finansmanı planları ile konut ihtiyaçlarınız için gereken finansmana bireysel tasarruflara kıyasla çok daha kısa sürelerde ulaşmanızı sağlanıyor.

Birevim, ev sahibi olmak için tasarruf finansmanını tercih eden tüketicilere Birlikte Konut Finansmanı ve Kişiye Özel Konut Finansmanı olmak üzere iki farklı finansman alternatifi sunuyor. Birevim’in konut finansmanı tasarruf planlarından ister Birlikte Konut Finansmanını isterseniz de Kişiye Özel Konut Finansmanını seçerek ev hayalinize kolayca ulaşabilirsiniz. Türkiye şartlarında olabilecek en düşük maliyetlerle konut finansmanı edinmek için en doğru adres: Birevim! Peki Birevim’in konut finansmanı planları sizi nasıl ev sahibi yapacak?

Birlikte Konut Finansmanı: Bu alternatifi tercih ettiğinizde konut sahibi olma hayalinize koşullarınıza uygun tasarruf planı ve dahil olduğunuz tasarruf grubu ile ulaşmanız sağlanır. Birlikte Konut Finansmanı seçeneğinde finansman teslim tarihiniz, dahil olduğunuz tasarruf grubunuzun noter huzurunda yapılan sıra tespitiyle belirlenir. Bu şekilde hayallerinize birlikteliğin gücüyle daha erken ulaşmanız mümkün olur.

Kişiye Özel Konut Finansmanı: Bu seçenekte ise tamamen bireysel koşullarınıza uygun tasarruf planınız ile konut sahibi olursunuz. Yani taksit tutarınızı ve teslimat tarihinizi kendiniz belirleyebildiğiniz için ödemelerde zorlanmazsınız. Böylece bireysel tercihlerinizin getirdiği avantajları yaşar, hayalinizdeki konuta kolaylıkla ulaşırsınız.

Birevim’in sunduğu tasarruf finansmanı planlarında peşinatlı ya da peşinatsız seçeneklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Peşinatlı konut finansmanı tasarruf planını tercih ettiğinizde organizasyon bedelinin dışında, toplam finansman tutarının belirli bir kısmını peşin ödeyerek teslimatınızı daha erkene çekersiniz. Peşinatsız konut finansmanında ise organizasyon bedelini peşin ödeyerek toplam taksitlerinizi daha erken sonlandırırsınız.

Beylikdüzü’nde Satılık Daire Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İstanbul’ un en gelişmiş ve kalabalık ilçelerinden olan Beylikdüzü’nden satılık daire alırken dikkat edilmesi gerekenler bulunmaktadır. Burada gün geçtikçe gayrimenkul piyasası artış göstermektedir. Bunun için ev alırken de dikkat edilmelidir.

Öncelikli olarak bütçe belirlemesi gerçekleştirilmelidir. Elinizde olan fiyat ile genel ev fiyatları karşılaştırılarak hedeflerinizi ve planlarınızı buna göre değerlendirmelisiniz. Bunun yanında eğer ev alırken kredi kullanacaksanız krediye uygun olup olmadığı ile de ilgili olarak araştırmalar gerçekleştirmelisiniz.

Deprem bölgesi kabul edilen ülkemizde Beylikdüzü’nde satılık daire alırken dikkat edilmesi gerekenler arasında kesinlikle evin sağlamlığı da göz önüne alınmalıdır. Bunun için satın almadan önce çeşitli araştırmalar ve raporlar talep edebilirsiniz.

Bunlar dışında evin gerçek fiyatı ile ilgili de araştırmalar gerçekleştirilmelidir. Bu da emlak danışmanları ile profesyonel şekilde yapılabiliyor. Evin sosyal alanlara yakınlığı ve eğer işiniz burada ise işinize, okullara olan yakınlığı da göz önünde bulundurulmalıdır.

Son olarak evin üzerinde ipotek veya haciz olup olmadığı da araştırılmalıdır. Ev almadan önce bunların bilinmesi ileride ortaya çıkabilecek olan sorunları engelleyecektir.

Beylikdüzü’nde Kira Fiyatları Ne Kadar?

Kira fiyatları zamanla artmaktadır. Günümüzdeki ekonomide ve özellikle İstanbul gibi bir yerde ev alıp kira ile gelir elde etmek oldukça karlı olacaktır. Bu anlamda Beylikdüzü’ nde kira fiyatları ne kadar?

Son fiyatlara bakıldığında en düşük fiyatın 1+1 evlerde 5. 750 TL olduğu söylenebilir. Bunun yanında en yüksek kira fiyatları ise Beylikdüzü kapsamında villa tarzı evlerde 8+2 ‘lik oda kapasitesi ile 55. 000 TL olarak görülmektedir. Bu anlamda doğru şekilde araştırmalar yapılarak buradan satın alınan bir ev kolaylıkla ek gelir elde etmek veya yatırım yapmak amacı ile kullanılabilmektedir.

Beylikdüzü’nde Ev Almanın Avantajları Nelerdir?

Beylikdüzü her anlamda gelişmiş bir ilçe olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu nedenle de ev satışları burada hız kazanmaktadır. Peki, Beylikdüzü’nde ev almanın avantajları nelerdir?

Öncelikle burası hem Türkiye hem de uluslararası anlamda devamlı olarak göç almaktadır. Bu anlamda inşat süreçleri de hızlanarak artmaktadır. Farklı tasarımlar, büyüklükler bu ilçede yer almaktadır. Çok fazla seçenek bulunduğu için de buradan ev almanın avantajı benzersiz bir eve sahip olmak olabilir.

Sadece burada yaşamak adına değil yatırım amaçlı olarak gelir kaynağı şeklinde kullanmak için de kira düzeyleri oldukça yeterlidir.

Ev aldığınızda burada uygun ödeme planları ile kolayca ödemelerinizi gerçekleştirme imkanına sahip olabilirsiniz. Mevcut kredi olanakları belirli bir peşinat ardından taksitli ödeme ile sizlere kolaylık sağlamaktadır.

Bunun dışında nüfus yoğunluğu fazla olduğundan ve ev bulma gibi bir durum elzem olduğundan kiracılar hızlı bir şekilde evinizi kiralamak için başvuracaktır. Tüm bunlar yanında yaşamak için de sosyal olanakları fazla olan bir ilçe olarak bilinmektedir.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

three × three =