6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Birevim

Birevim İle Ev Sahibi Olan Mutlu Ailelerimiz

Birevim, faizsiz ev sahibi olma yöntemi “Birlikte Tasarruf Finansı” ile bugüne kadar yüzbinlerce aileyi en kolay yoldan ev ve araba sahibi yapmayı başardı. Birevim, 99 şubesi ve binden fazla çalışanı ile Türkiye’nin 81 ilinde dar ve orta gelirli vatandaşların ev ve araba sahibi olması için çalışmaya devam ediyor. Birevim, geliştirdiği “Birlikte Tasarruf Finansı” ile tasarruf sahiplerini yüksek banka faizi borcu altına girmeden faizsiz ev, araba sahibi olmaları için finansal çözümler üretmektedir. Birevim ile kısa sürede ve ‘borçlanmadan’ ev, işyeri ve araba hayallerinize, küçük tasarruflarla ulaşabilirsiniz.

Birevim Nedir?

Birevim, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından “Tasarruf Finansman Şirketi” olarak lisans sahibi bir firmadır. 2016 yılında kurulan Birevim, Faizsiz Ev Sahibi Olma yani “Birlikte Tasarruf Finansı” yönteminin de Türkiye’deki mimarıdır. Güçlü ekonomik yapısı ve alt yapısı ile Birevim, tasarruf sahiplerini banka faizi borcuna girmeden faizsiz ev, araba sahibi olmalarını sağlayan “Tasarruf Finansman Şirketi’dir. Birevim; kendine ait bir iş modeli olan “Birlikte Tasarruf Finansı” yöntemi ile tasarruf sahiplerinin ev, araba vb. ihtiyaçlarına finansal çözümler üretmektedir. Birevim, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde toplam 99 şubesi ve binden fazla çalışanı ile özellikle dar ve orta gelirli vatandaşların tasarruf yöntemleri ile ev ve araba sahibi olmalarına yardımcı olmaktadır.

Birevim Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?

Birevim, BDDK Lisansı ile Türkiye’nin 81 ilinde 99 şubesi ile hizmet vermektedir. Birevim geliştirdiği “Birlikte Tasarruf Finansı” yöntemi ile ev ve araba almak isteyenlere faizsiz çözümler sunmaktadır. Birevim, farklı ekonomik yapıya sahip aileleri bir araya getirerek insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma geleneğini yeniden canlandırmaktadır. Birevim, dar ve orta gelirli aileleri bir araya getirerek faizsiz yöntemlerle peşinat ödemeden ev ve araba sahip olmanızı sağlamaktadır. Birevim’in sunduğu “Birlikte Tasarruf Finansı” yönteminden yararlanmak için 18 yaşını doldurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak yeterlidir. Bu şartları sağlayan her Türk vatandaşı, Birevim’in sunduğu tasarruf finansman çözümlerinden yararlanabilir. Birevim “Birlikte Tasarruf Finansı” yöntemlerine katılanlar aile bütçelerini sarsmadan kira öder gibi ev sahibi olabilmektedir.

Birevim’den Ev Sahibi Olan Tasarruf Sahiplerimiz

Birevim 2016 yılından bu yana ülkemizde ev ve araba almak isteyen aileleri, faizsiz tasarruf yöntemleri ile hayallerine kavuşturmayı başardı. BDDK lisansı sahibi Birevim güvencesiyle ev ve araba sahibi olan tasarruf sahiplerinin sayısı her geçen gün artarak da devam etmektedir. Birevim olarak tasarruf sahiplerimiz ile bir aile olmayı başararak yüz binleri aşan tasarruf sahiplerimizin en kolay yoldan ev ve araba sahibi olmasını amaçladık ve başardık.

Eylül Ayının Mutlu Aileleri

Birevim, her ay onlarca aileyi hayalini kurdukları ev, araba ve işyerine kavuşturuyor. Birevim 2022 Eylül ayı itibariyle sırası gelen birçok aileye ev ve araba teslimi gerçekleştirdi. 2022 Eylül Ayı Birevim Mutlu Aileleri yorumlarımızı görmek için tıklayın.

Ağustos Ayının Mutlu Aileleri

Birevim ile aileler faiz ödemeden bir bir mutlu oluyor! 2022 Ağustos ayında Birevim “Birlikte Tasarruf Yöntemleri” ile birçok insan ev ve arabalarını teslim aldı. 2022 Ağustos Ayı Birevim Mutlu Aileleri yorumlarımızı görmek için tıklayın.

Temmuz Ayının Mutlu Aileleri

Birevim, ev ve araba hayali kuran kişilerin hayallerini 2022 Temmuz ayında da gerçeğe dönüştürdü.  2022 Temmuz Ayı Birevim Mutlu Aileler yorumlarımızı görmek için tıklayın.

Haziran Ayının Mutlu Aileleri

Birevim olarak 2022 Haziran ayında “Birlikte Tasarruf Finansı” yöntemi ile onlarca tasarruf sahiplerimiz faizsiz şekilde ev ve araba sahibi olmayı başardık. 2022 Haziran Ayı Birevim Mutlu Aileler yorumlarımızı görmek için tıklayın.

Daha fazla Birevim ile ev, araç ve iş yeri sahibi olmuş tasarruf sahiplerini incelemek için YouTube kanalımızı (https://www.youtube.com/@Birevim/videos) inceleyebilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.

Birevim ile İşini Büyütenler · İzmir

Birevim; Türkiye’nin dört bir yanında tasarruf sahiplerinin yanında olmaya, ekonomilerine destek vermeye devam ediyor. Birevim ile dileyen hayallerindeki eve kavuşuyor, dileyen araba alıyor, dileyen müşteriler ise işlerini ve iş yerlerini büyütüp birlikte tasarrufla hem bireysel ekonomilerini güçlendiriyor hem de ülke ekonomisine katkıda bulunuyor.

Birevim’in tasarruf yöntemleri ile iş yerini büyüterek hayalindeki mobilya imalathanesini açan müşterimiz Osman Deniz kendi tasarruf hikayesini şöyle anlatıyor:

Kendinizi tanıtır mısınız?

Osman Deniz 36 yaşındayım ve 20 yıldır mobilyacı olarak çalışıyorum.

Bize işinizden bahseder misiniz?

Bu işe ilk babamın yanında başladım. Küçüklüğümden beri imalat sektörüne girmek vardı. Kendi yaptıklarımı satmak istiyordum. Buna da küçük bir atölye açarak başladım. Bu atölyeyi açtıktan sonra biraz zaman geçti şu an çalıştırdığım atölyeyi devraldım. Burada yaklaşık iki yıldır faaliyet gösteriyoruz. İki yıl içinde hem toptan hem de perakende satış yapabilecek  bir hale geldik. Kumaşlarımızı fabrikadan alıyoruz. Geniş çaplı çalışıyoruz. İlk başladığımızda bir personelim vardı. Şimdi ise dört personelim var. İşlerimizi büyütmek istiyoruz. Personel sayısını iki katına çıkarmak istiyorum.

Birevim ile nasıl tanıştınız?

Birevim İzmir Şubesi tarafından düzenlenen yemekte müşteri temsilcisi arkadaşlarımızla tanıştım. Daha sonra şubeye uğrayarak 60 bin TL değerinde bir araç projesine dahil oldum. Aynı gün ağabeyimi de konut projesine dahil ettim. İlk sıra tespitinde 60 bin TL değerindeki arabamın teslim tarihi belirlendi. Memnun kaldığım için Birevim’i duyurabildiği herkese duyurmaya çalıştım. Çevremin bankadan ve faizden uzak durmasını istiyorum. Aklımdaki projeleri Birevim sayesinde teker teker hayata geçirmeye çalışıyorum.

Birevim yöntemleriyle işinizi büyütmek için ne kadarlık bir projeye dahil oldunuz?

Birevim ile işimi büyütmek için 500 bin TL’lik bir projeye dahil oldum. Böylece mobilya imalat kısmını genişlettim. Kumaş, iskelet ve döşemeyi birinci elden almaya başladım. Nakit olarak aldığım için uygun fiyata da aldım. Mobilyalarımızı uygun fiyata satmaya başladım. Bu da daha fazla sipariş almamı sağladı. Eğer mümkün olursa Birevim’den 1 milyon TL değerinde bir projeye dahil olmak istiyorum.

Tasarruf Finans sektörü ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Tasarruf Finans sektöründen herkesin yararlanması gerekiyor. Ev, araba, iş yeri veya arsa almak isteyen herkesin Birevim yöntemlerinden yararlanması gerektiğini düşünüyorum. Yüksek maliyetlere ve faize bulaşmak istemeyenler Birevim’i gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Birevim’de her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunuluyor.

Son olarak Birevim yöntemlerinden yararlanmak isteyenlere söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Herkes gönül rahatlığı ile Birevim’e gelip Tasarruf Finans modelini kullanarak işlerini büyütebilir veya yeni bir iş yeri açıp istihdama ve ekonomiye katkıda bulunabilir. Birevim ile yeni bir vizyon kazanan Tasarruf Finans modeli ekonomimize can suyu olacak ve bence geleceğin finans modeli olarak yerini alacaktır.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

Kredi Kartı ile Araç (Araba) Alınır Mı?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Plaka Çıkarma Ücreti Ve İşlemler

Bilgi BankasıBirevim

Engelli Raporuyla Alınabilecek Araçlar 2024

Bilgi BankasıBirevim

İstanbul’un Depreme En Dayanıklı İlçeleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

two + sixteen =