6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi BankasıBirevim

Birevim Örnek Ödeme Planı

Birevim

Birevim 4 yıldan fazladır birlikte tasarruf finans yöntemiyle, yeterli birikimi ya da geliri olmayan orta ve dar gelirli yüzbinlerce aileyi ev sahibi olmasına vesile oluyor. Haliyle birçok kişi de bu yöntemlerle ilgili örnek ödeme planı araştırarak yöntemin detaylarını görmek istiyor. Birevim ev alma yöntemlerine dahil olan tasarruf sahibi adayları, kendi belirleyecekleri taksit tutarlarıyla istedikleri ev ya da araç satın alabiliyor.

Faizsiz Ev ve Araç Sahibi Olmak

Faizsiz ve peşinatsız, Birevim ile sadece tasarruf yaparak ev ve araba sahibi olmak istiyorsanız, öncelikle Tasarruf Finans Uzmanlarımız tarafından en uygun tasarruf yöntemi belirlenir. Tasarruf yöntemlerine göre, 26 kişilik, 44 kişilik, 64 kişilik, 100 kişilik ve 310 kişilik gibi çeşitli gruplar içinden, istediğiniz gruba dahil olarak Birevim hesaplama planı doğrultusunda, kendi ödeme gücünüze uygun şekilde taksitlendirmelerle araç ve ev sahibi olabilirsiniz.

Örnek Ödeme Planı hazırlanması için ilk olarak ne kadarlık bir ev ve araba istediğiniz önemlidir. Çünkü ödeme tablosu, istediğiniz ev ya da arabanın değerine göre şekillenir. İsteyen tasarruf sahipleri peşinat ödeyebilir ya da peşinat vermeden yönteme dahil olabilir. Evinizi isterseniz Anadolu şehirleri, isterseniz Büyükşehirler içinde olsun fark etmeksizin, peşinatlı ya da peşinatsız olarak satın alabilirsiniz.  Ödemeler sadece sizin ödeyebileceğiniz miktarlar üzerinden şekillendirilir. Buna göre kaç kişilik gruplara gireceğiniz de belirlenmiş olur.

Büyükşehir İçin Örnek Ev Ödeme Tablosu şu şekilde olur:

Büyükşehir İçin Örnek Araba Ödeme Tablosu şu şekilde olur:

Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemiyle Ev ve Araba Ne Zaman Alınır?

Birevim sıra tespitli tasarruf yöntemine katılan tasarruf sahipleri, katıldıkları gruplara ve yapılan ödemelere göre bir Birevim ödeme planı oluşturulur. Bu örnek ödeme planı doğrultusunda tasarruf sahiplerinin aylık ödeyecekleri taksit tutarları belirlenir.  Yukarıda gösterdiğimiz örnek ödeme tablosu; tasarruf sahibinin ödeyeceği aylık taksit tutarı, teslim süresi, hizmet bedeli ve peşinat yüzdesi yer alır.

Birevim sıra tespitli tasarruf yöntemine katılan tasarruf sahipleri, ev ve arabalarını, noter huzurunda yapılacak sıra tespitiyle almaya hak kazanır. Noter huzurunda yapılan tespitle tasarruf sahibinin ev ya da arabasını alabileceği tarihi belirlenir. Ev ve arabanın teslimatı, Birevim tarafından yapıldıktan sonra, bedelinin binde 6 kadarı artırılır ve yeniden ödeme planı hazırlanır.

Artan taksitler kalan borçtan düşülür ve bu durum evin toplam maliyetinde bir değişiklik yaratmaz. Yapılan düzenleme sayesinde borcunuzu daha önce bitirme olanağı bulunur. Birevim sıra tespitli tasarruf yöntemiyle ev ve araç alırken; vade farkı, faiz, ek ücret ya da kira yardımı gibi sürpriz ödemeler yapılmaz. Sisteme dahil olunduğunda, ödenen peşinat ya da taksitlere göre %5,2 ile %11,9 arasında hizmet bedeli ücreti bulunur.

Not: Yukarıda verdiğimiz Birevim ödeme tablosu örnek niteliğindedir. Ödeme planı tasarruf sahibinin vereceği peşinat ve taksit tutarına göre değişiklik gösterebilir. Doğru ödeme planı oluşturmak için şubelerimizi ziyaret edebilir, Tasarruf Finans Uzmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz internet sitemizdeki formu doldurabilir, dilerseniz de 444 23 53 numaralı İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

one × two =