6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi Bankası

Birevim Şikayet ve Müşteri Yorumları

Birevim Şikayet

Tasarruf Finans sektörünün lider markası Birevim kurulduğu günden bugüne, tasarruf sahiplerinin şikayet, yorum ve isteklerini dinleyerek, en hızlı şekilde çözüme kavuşması için büyük özveriyle çalışır. İnsan merkezli finans anlayışla faaliyetlerini sürdüren Birevim şikayet ve yorumları minimumda tutmak için büyük çaba sarf eder. Birevim şikayetleri, müşteri memnuniyeti odağında, gizlilik prensiplerine uygun olacak şekilde çözüm yolları bularak değerlendiri, tüm bu süreci adil ve şeffaf bir şekilde yönetir.

Sektörünün En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Sağlayan Markası

Birevim, 4 yıldan bu yana sektörünün “En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Sağlayan” tek markasıdır. Nitekim Şikayetvar tarafından gerçekleştirilen ve en iyi müşteri deneyimi yaşatan markaların belirlendiği A.C.E Awards’da 3 yıldır sektörünün “En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Sağlayan Marka Ödülü”ne Birevim layık görülmüştür. Bu başarısının arkasında Birevim şikayet ve yorumların özenle incelenerek, hızla çözüme kavuşturulması bulunur.

Birevim Şikayet Çözümleri

  • Birevim Tasarruf Sahibi
    Ferruh Bey konu ile ilgilenerek sorunumuzu giderdi. Teşekkür ederiz.
  • Birevim Tasarruf Sahibi
    Bugün teslimatımı aldım. Birevim’den Muhammed Beye, Ali Beye, Özlem Hanıma ve Kezban hanıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
  • Emine Öztürk
    Selamlar, 1449598-1 numaralı projem hakkındaki şikayetim çok hızlı bir şekilde çözüme kavuştu. Özellikle de Haluk Bey ve Ferruh Bey’e şikayet sonrasında gösterdikleri ilgili yaklaşımla sorunumun hemen çözülmesini sağladılar. Normalde teslimatımı aldıktan sonra Birevim’e yazılmamayı düşünüyordum ama gösterdikleri özverili tutum sonrasında, artık ileride başka bir proje için de yazılabilirim diyorum. Birevim çalışanlarının şikayet sonrasında gösterdikleri ilgi ve tavır beni ziyadesinde menun etti. Tekrar teşekkür ederim.
  • Feriha Yarar
    Genel müdürlükten nazlı hanım sorunumuzun çözülmesi konusunda çok yardımcı oldu teşekkür ederiz sonuç olarak aracı saldık önemli olanda buydu zaten teşekkür ederim
  • İsmail İmamoğlu
    Zeynep hanıma ilgisi alakası için çok teşekkür ederim sorunumu uzun bir aradan sonra çözebilen yaklaşık 10 kişiden sonra kaliteli sözünün eri biri şahsiyet çıktı hayat boyu başarılar dilerim umarım iyi yerlerde olursunuz
  • Murat Dilsiz
    Operasyon müdürü Ferruh beye ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim.
  • Osman Topcu
    2019 yılından beri Birevim ailesinin bir parçasıyız. Teslimat tarihimiz yaklaştığı dönemde Maltepe şubedeki çalışma arkadaşlarımız ile yaşadğımız iletişimsizlik sonucunda genel müdürlüğünüzü ziyaret etmiştik. Fakat Çözüm Merkezi'nden Şahin Bey'in ilgisi, gerekli tüm açıklamaları yapması, sorunun çözümüne ilişkin bizi yönlendirmesi ve sürecimizi bizimlie birlikte takip edeceğini iletmesi, bizim genel müdürlüğümüzden gülümseyerek ayrılmamızı sağladı. Gerçekten de ailemizin bir çarçası gibi tüm süreci bizimle birlikte takip etti. Birevim ailesine çok teşekkür ederim.
  • Rıdvan Yılmaz
    Birevim’den Ferruh bey ve Haluk beyin şikayetimizle ilgilenip teslimatımızı çözdüklerinden teşekkür ediyorum.
  • Seda Demir
    Genel müdürlükten Şahin beyfendiye çok teşekkür ederim şikayetim çözüldü.
  • Sercan Cengiz
    Genel merkezden Şahin bey tarafından arandım, mağduriyetimin giderilmesi için elimden geleni yapacağını beyan etti kendisine teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
  • Serdar Doğan
    Problemin çözülmesine emek veren genel merkezden Zeynep hanım ve en önemlisi ilk günden beri her konuyla ilgilenen Pendik şubesi Oğuzhan beye teşekkür ederim. Oğuzhan bey bu firma için büyük bir ayrıcalık her zaman çözüm odaklı ve başından atmayıp ilgilenen bir görevli ilk günden itibaren emekleri için teşekkür ederim

Her firmanın olduğu gibi Birevim’in de şikayetleri olabilir. Ancak bu noktada önemli olan şikayet ve yorumların hızlıca çözüme kavuşturulmasıdır. Birevim çağrı merkezi veya Birevim Çözüm Merkezi aracılığıyla ulaşan tüm şikayetler ve yorumlar büyük bir titizlikle incelenir. İlgili talep veya şikayet, en kısa sürede çözüme kavuşturulmak üzere, konuyla ilgilenecek ilgili personele yönlendirilir. Yetkili kişi şikayet ile ilgili detayları öğrendikten sonra çözüm üretmek için çalışmalara başlar. İncelemenin ve gerekli soruşturmaların ardından Birevim müşteri temsilcisi şikayetin çözümü için şikayet sahibiyle en kısa sürede iletişime geçer. Birevim şikayet hattına gelen şikayetler çözüme kavuşturulmadan kapatılmaz. Zira Şikayetvar kanalında 2020 yılında, Birevim’in müşteri memnuniyet oranı 99.6, teşekkür oranı ise 94.1 olarak gerçekleşmiştir.

Birevim Şikayetleri En Hızlı Şekilde Çözüme Kavuşturur

Birevim tasarruf sahiplerine her zaman memnuniyet sunmayı misyon edinmiştir. Bu sebeble tüm talepler şeffaflık, cevap verebilirlik, objektiflik, gizlilik, müşteri odaklılık, hesap verebilirlik ve sürekli iyileştirme çerçevesinde değerlendirilir. Birevim şikayetleri, sikayetvar.com adresinden de inceleyebilirsiniz. İletişim merkezimize yapılan şikayetler aynı titizlikle burada da değerlendirilir. Ancak şikayetin hızla çözüme kavuşturulması için Birevim Çözüm Merkezi’ne başvuru yapılması büyük önem taşır. Şikayetvar platformda tasarruf adaylarının çeşitli konulardaki yaptıkları şikayetler, titizlikle hızlıca değerlendirilerek en kısa sürede çözüme kavuşturulur.

Müşteri Memnuniyeti Birevim’de!

Birevim şikayetleri hakkında tüm işlemler çok hızlı gerçekleştirilir. Temel hedef, tasarruf sahiplerinin bekletilmemesi ve çözümün hemen üretilmesidir. Bu sayede Birevim ilk kurulduğu günden itibaren tasarruf Sahiplerinin memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutar. Sektörünün lider markasının olmasının yanında sektörünün en mutlu müşterilerine de sahip olmasıyla dikkat çeker. Tasarruf sahiplerinin şikayetlerine ortalama 70 saat gibi bir sürede geri dönüş yapılır ve en kısa sürede çözüme kavuşturulması amaçlanır. Birevim hiçbir şikayeti çözümsüz bırakmamak için var gücüyle çalışır.

Birevim’in en büyük referans kaynağı yine müşterileridir. Nitekim Birevim, yüzde 99.6 memnuiyet oranı ile şikayetleri çözüme kavuşturan firmaları arasından liderliğini sürdürmeye devam eder. BİREVİM tüm tasarruf sahiplerinin fikirlerine değer verir ve her türlü konuda yardımcı olmaktan memnuniyet duyar. Birevim ile ilgili şikayet, fikir veya yorumlarınız varsa birevim.com/iletisim/‘den iletebilirsiniz.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Otoban ve Otoyol Hız Sınırları

Bilgi BankasıBirevim

Yeni Evliler Evlilik Kredisi Alabilir Mi?

Bilgi BankasıBirevim

Mernis Sistemi Ne İşe Yarar ve Neden Önemlidir?

Bilgi BankasıBirevim

Banka Kredisi ile Ev Alınır Mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

six − five =