6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

GenelMerak Edilenler

Birevim’de Peşinat Verme Zorunluluğu Var Mı?

BİREVİM’de peşinat verme zorunluluğu bulunmaz. BİREVİM, herkesin kolay şekilde ev sahibi olmasını sağladığı için bu işlemi zorlaştıracak her türlü işlemden sakınır. Bu anlamda peşinat, faiz ve ara ödeme uygulamaları yer almaz. Peşinat ve ara ödeme işlemi, kişinin tercihine bırakılır. İsteyen kişiler, peşinat ödeyebilir.

BİREVİM’de Peşinat Ödemeden Ev Almak

BİREVİM, tasarruf sahiplerini faiz maliyeti ile uğraştırmadan hayallerindeki ev ve arabaya kavuşmasına vesile olan bir finans kuruluşudur. BİREVİM’de alacağınız evlere faiz gibi ekstra masraflar yüklenmez. BİREVİM, kendisine ait bir iş modeli olan Birlikte Tasarruf Finansı yöntemiyle çalışır ve geliştirdiği insan merkezli sosyal finans anlayışıyla, bireylerin ev ve araba ihtiyaçlarına finansal çözümler üretir. BİREVİM’den peşinat ödemeden ev almak için öncelikle başvurmanız gerekir.

İlk işlem olarak, alacağınız evin tutarını belirlemeniz gerekir. Almayı istediğiniz evin tutarını belirledikten sonra tasarruf yöntemleri sunulur. Seçeceğiniz tasarruf yöntemine göre dilerseniz peşinat ödersiniz veya tasarruf yöntemlerine peşinatsız olarak dahil olabilirsiniz. BİREVİM’de hiçbir şekilde peşinat zorunlu değildir. Tasarruf Yöntemini seçtikten sonra tasarruf sahiplerinin bütçelerine uygun olacak şekilde aylık taksit ödemeleri belirlenir. Burada bütçenize en uygun miktarları belirtebilirsiniz.

Her Ay Kira Öder Gibi Taksitle Ev Sahibi Olmak

Planladığınız taksit tutarları, kaç kişilik gruplara dahil olacağınızı belirler. Detaylar belirlendikten sonra bunlar sözleşme haline getirilir ve BİREVİM ile sizin aranızda karşılıklı olarak imzalanır. Diğer aşamada evi alacağınız tarih belirlenir. Ev teslim tarihi, noter huzurunda yapılan sıra tespiti işlemi ile belirlenir. Bu işlemden sonra grupta bulunan her bir kişinin ne zaman ev alabileceği belirlenmiş olur.

Her ay kira öder gibi taksitle ev sahibi olmak, Birlikte Tasarruf Finansı hakkında bilgi sahibi olmak ya da başvuruda bulunmak isterseniz BİREVİM’le iletişim sağlayabilirsiniz. 444 23 53 numaralı İletişim Merkezimizi arayarak bilgi alabilir ya da BİREVİM tarafından aranmak isterseniz internet sitesi üzerindeki formu adınız, soyadınız, iliniz ve ilçenizi yazarak doldurabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Genel

Bahçeye İmar Nasıl Alınır?

GenelMerak Edilenler

Birevim'den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

GenelMerak Edilenler

Birevim'de Ara Ödeme Var Mı?

GenelMerak Edilenler

Birevim İle Faiz Ödemeden Neler Alınabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

11 − 8 =