6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi Bankası

Faizsiz Ev Kredisi 2024 Oranı – Ev Sahibi Olma Yöntemi

Alt ve orta gelir grubundakiler de ev sahibi oluyor

BİREVİM kendisine özgü Birlikte Tasarruf Finansı yöntemiyle yıllardır faiz ödemeden ev sahibi olmak isteyen ailelerin hayallerine kavuşmasına vesile oluyor. Sunduğu yöntemlerle aileleri ev kredisi çekmeye mahkûm etmeden Birlikte Tasarruf Finansı’nın gücüyle ev sahibi yapıyor. Türkiye’de ailelerin faizsiz ev sahibi olması için pek çok yöntem sunan BİREVİM’de faiz, peşinat ya da bütçe zorlayıcı ödemeler bulunmuyor. Faizsiz, ev kredisi olmadan ev sahibi olmak isteyen kişiler satın alacakları evi gerçek değerinde satın alıyor. Bu sayede hem eve fazladan bir para ödemek zorunda kalmıyorlar hem de aylık ödemelerini seçtikleri eve ve bütçelerine göre ayarlayabiliyorlar.

BİREVİM ile Faizsiz, Ev Kredisi Olmadan Ev Sahibi olun!

Faizsiz ev satın almak isteyenler, BİREVİM’in avantajlı tasarruf yöntemlerine dahil olarak ev sahibi olmak için adım atıyorlar. BİREVİM’in Birlikte Tasarruf Finansı yönteminin avantajlı yöntemleri sayesinde yıllardır yüzbinlerce aile faizsiz bir şekilde hayallerine kavuştu. BİREVİM, kredi yöntemleriyle ya da ara ödeme şartlarıyla değil, faiz maliyeti olmadan herkesin bütçesine uygun olarak ev satın alma imkânı sunuyor. Kredilerde aranan yüksek gelir şartı da bulunmuyor. Dar gelirli ya da orta gelirli ev sahibi olmak isteyen herkes BİREVİM vesilesiyle ev satın alabilir.

Faiz Ödemeden Nasıl Ev Sahibi Olunur?

BİREVİM; faizsiz ev kredisi ile uğraştırmadan ailelere tasarruf bilincini aşılayarak milli ekonomimizi destekliyor. BİREVİM kurulduğu günden bu yana Birlikte Tasarruf Finansını, milli kalkınmanın elzem bir modeli olarak tanımlayarak, toplumdaki tasarruf bilincinin artması için büyük gayretler gösterdi.  Ayrıca sunduğu yeni nesil yaklaşımlarla ve hayata geçirdiği yenilikçi tasarruf yöntemleriyle aileleri borçlandırmadan faizsiz bir şekilde ev sahibi yapıyor. BİREVİM, gerçekleştirdiği Tasarruf Finansı’nda kesinlikle hiçbir faiz uygulamayarak kişilerin rahatça ev sahibi olmalarını ve ödemelerini gönül rahatlığıyla yapmalarını sağlıyor.

Faizsiz Ev Sahibi Nasıl Olunur?

Peşinatsız, faizsiz, ev kredisi ile uğraşmadan ev sahibi olmak istiyorsanız aşağıda yer alan formu doldurabilirsiniz. BİREVİM’in Birlikte Tasarruf Finansı hakkında bilgi sahibi olmak ve başvuruda bulunmak için BİREVİM şubelerini de ziyaret edebilirsiniz. Türkiye’nin pek çok şehrinde bulunan BİREVİM şubelerini internet sitesi üzerinden bulabilir ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Eğer bulunduğunuz şehirde bir BİREVİM şubesi yoksa hiç endişelenmeyin, 444 23 53’ü arayarak tüm bilgileri alabilir ya da başvuru yapabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

seventeen + fifteen =