6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi BankasıBirevim

Taksitle Araba Nasıl Alınır?

Araba fiyatları hem ikinci elde hem de sıfır arabalarda çok arttığı için taksitle araba nasıl alınır konusu pek çok vatandaşın merak ettiği konular arasında yer almıştır. Son dönemlerde taksitle araba almak isteyen kişilerin sayısının arttığı da görülmektedir. Kişiler araca sahip olmak istiyorlarsa sadece araç kredisi alarak ya da yüksek faizler ödeyerek araca sahip olmak zorunda değildir.

Herhangi bir şekilde peşinat ödemeden, yüksek faiz ödemeden ve ek dosya fiyatları ödemeden taksitli bir şekilde araba sahibi olmak mümkündür. Bunu mümkün yapan firmalardan biri de Birevim firmasıdır. Birevim firması sunmuş olduğu pek çok avantaj sayesinde kişileri taksitli bir şekilde uygun fiyatlı araba sahibi yapabilmektedir. Özellikle daha çok ikinci el model arabalarda tercih edilen bu yöntem sayesinde kişiler hayalindeki arabayı çok daha uygun bir fiyata satın alabilmektedir. Birevim firmasının sahip olduğu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından verilmiş olan lisanslı tasarruf finansman şirketi belgesi sayesinde kişiler istediği araca taksitli bir şekilde sahip olabilir.

Taksit ile Araba Almak

Özellikle Pandemi sonrasında dünya çapında bir ekonomik krizi ortaya çıkmıştır. Bu kriz aslında araba fiyatlarının da artmasına oldukça sebep olmuştur. Özellikle bu artış çok yüksek fiyatlı gözlemlendiği için son dönemlerde araba satın alabilmek için çok yüksek maaşlara sahip olmak gerekir. Düşük maaşlı olan kişiler ise belirli bir miktarda faiz çekerek faizi kat kat ödemek zorunda kalırlar. Aynı zamanda belirli bir miktar peşinat biriktirmek de bu anlamda gerekmektedir. Ancak Birevim firmasının sunmuş olduğu taksitle araba alım işlemi sayesinde kişiler kolay bir şekilde araba sahibi olabilmektedir.

Taksitle araba nasıl alınır diye bakıldığında çok daha düşük fiyatlara istenen bir araca sahip olmak mümkündür. Örneğin 36 aylık bir banka araç kredisi çekmiş olan kişiler ortalama olarak 400.000 TL’lik araca toplamda 600.000 TL ödemek zorunda kalacaktır. Ortalama olarak bakıldığı zaman aylık 18.000 TL gibi bir taksit ödemek zorunda durumunda kalırlar. Ancak kişiler taksitli bir şekilde araç almak istedikleri zaman bunun için faiz ödemeden aylık 2000 TL kadar düşük bir fiyat ile bile araç sahip olabilmektedir. Bu da Birevim firmasının sunmuş olduğu finansmanlar sayesinde gerçekleşir.

Tasarruf Finansman Yöntemi Nedir?

Tasarruf finansman yöntemi aslında kanunun 3. maddesine tamamen uygun bir şekilde yapılmaktadır. Yani bir sözleşme kapsamının içerisinde daha önceden belirlenmiş olan şartların gerçekleştirebilmesi amacıyla taşıt, çatılı iş yeri ya da konut gibi mülklerin edinimi için faizsiz bir şekilde finansman esaslarına dayanır. Yani faizsiz finansman sağlandığı zaman kişiler belirli bir süre tasarruf edebilmektedir. Bu da bakıldığında kişilere oldukça iyi bir kara sokmaktadır.

Taksitle araba nasıl alınır diye bakıldığında aslında tasarruf finansman yönteminin uygulandığı da görülmektedir. Bu yöntem özellikle Avrupa ülkelerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Fransa ve Almanya gibi bazı önemli ülkeler taksitle araba almaya oldukça desteklemektedir. Vatandaşlar taksitli bir şekilde bankaya herhangi bir borç ve ek masraf ödemeden kolayca araba sahibi olabilmektedir. Tasarruf finansman sisteminde genel olarak tasarruf sahipleri birbirlerini finanse ediyor. Yani kişiler araç satın almak için aylık belirli bir miktar öderken aslında farklı bir kişinin araç satın alabilmesi için ödeme yapıyor anlamına gelir.

Ödeme yaptıkları Bir evim firması kendi içerisinde bu sistemi döndürmektedir. Bu sayede pek çok kişi oldukça kolay bir şekilde araç sahibi olabilmektedir. Birevim gibi tasarruf finansman şirketleri genel olarak bu işlerin çalışmalarını doğru bir şekilde sürdürmeyi amaçlamaktadır. Yapılan tasarruf yöntemleri sayesinde biriken fonun yönetimi de yapılır. Birevim firması kurumsal işle, güçlü şirket yapısı ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansı sayesinde tasarruf finans yönetimlerini oldukça kolay bir şekilde gerçekleşir. Aynı zamanda müşterilerine de büyük bir oranda güven sağlamaktadır.

Taksitli bir şekilde araba almak isteyenler bu yöntemden faydalanarak oldukça düşük taksit fiyatlarıyla, herhangi bir şekilde peşinat ödemeden ve ek dosya masraflarını ödemek zorunda kalmadan hayalindeki araca sahip olabilir.

Taksitle Araba Alma Yöntemleri

Taksitli bir şekilde araba almak isteyenler bunun için çok farklı yöntemlerden faydalanabilir. Taksitle araba nasıl alınır diye bakıldığı zaman kişiler ilk olarak Birevim firması gibi araç için finansman sağlayan bir şirketle görüşmelidir. Finansman sağlandıktan sonra kişiler tamamen hayalindeki araca çok daha uygun bir fiyatla sahip olabilir.

Aslında aracın fiyatı herhangi bir şekilde değişmez. Ancak genel olarak araç satın almak için kişiler bankadan kredi çekiyor. Bu da aslında çok daha yüksek faizlerle kişiye yansıyor. Bu gibi durumlar sebebiyle pek çok kişi taksitli bir şekilde araba alma yöntemine başvuruyor. Bu yöntemler tamamen kişiye yönelik olarak değişir. Birevim firması tamamen kişinin kendi maddi durumuna göre ve ödeyebilecek miktara göre bir yöntem ve plan oluşturuyor. Buna yönelik olarak kişiler tamamen kendine uygun olan yöntemi seçerek aylık olarak taksitli bir şekilde ödeyebiliyor.

Aslında bakıldığında bankadan taksitli bir şekilde kredi çekme gibi bir yönteme sahiptir. Ancak Birevim firmasının sunmuş olduğu avantajlar sayesinde herhangi bir şekilde faiz ödemeden ya da peşinat ödemeden araç sahibi olmak mümkündür. Pek çok kişi bu şekilde araç satın alarak alım satım bile yapabilmektedir. Bu da aslında kişilere oldukça büyük bir gelir kaynağı olur. Taksitle araba alma yöntemleri tamamen kişiye özgü olarak değişmektedir. Kişiler isterse 36 ay kadar taksit ödeyebilir isterse bunu daha da ilerletebilir. Bu da tamamen kişinin aylık olarak ödeyeceği bütçeye yönelik olarak değişir.

Birevim ile Taksitle Araba Fırsatı

Birevim firması tarafından sunulan avantajlardan yararlanabilmek için kişilerin mutlaka Birevim firmasının personelleri ile iletişime geçmesi gerekir. Ekip tamamen kişiye uygun olabilecek bir ödeme planını ortaya çıkarabilmektedir. Kişiler faizsiz bir şekilde taksitle araba sahibi olabilmektedir.

Birevim firması bu işlemi gerçekleştirebilmek için ilk olarak kişinin ihtiyacı olabileceği her türlü bilgiyi alır. Bu anlamda kişiye en uygun yöntemi çizer. En kısa süre içerisinde ise kişinin koşullarına ve bütçesine yönelik olarak bir ödeme yöntemi de belirlenmiş olur. Bu sayede kişiler ihtiyacı olan ya da istediği arabayı taksitli bir şekilde alabilmektedir.

Kişiler bu gibi firmalara aslında güvenemeyebilir. Bu da oldukça normal bir süreçtir. Ancak Birevim firması hem çok uzun süredir bu işleri yapan bir firma olmasıyla beraber hem de eski müşterilerine ulaşımın kolay olmasıyla birlikte oldukça büyük bir güven sağlıyor. Tamamen bir güven ortamının oluşturulabilmesi için aracı da daha taksitler bitmeden kişiye teslim ediyor. Bu anlamda taksitle araba almak isteyen kişiler Birevim firması ile kolay bir şekilde iletişime geçebilir.

Birevim danışmanları ödemeler, çalışma şartları ve kampanyalar ile ilgili olacak en detaylı bilgileri kişiye sunar. 444 23 53 numarası üzerinden Birevim firması ile iletişime geçilebilir. Bu anlamda kişiler taksitli araç alma konusunda her türlü soruyu ileterek araç sahibi olma hayallerine en kısa sürede ulaşabilir.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

fifteen + twelve =