6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

BirevimKampanya

Tasarruf Artacak, Kadınlar Kazanacak!

Kadinlar-gunu

8 Mart Kadınlar Günü’ne özel Çalışma Bedelinde %20 İndirim Fırsatı!

Tasarruf Finansmanın Mimarı BİREVİM olarak 8 Mart Kadınlar Günü’nü avantajlı bir kampanyaya imza atarak kutluyoruz.

Kampanya kapsamında mart ayı boyunca BİREVİM’de tasarruf planı açan tüm kadınlar çalışma bedelinde %20 indirim fırsatından yararlanabilecek!

Kısaca Birevim Nedir?

2016 yılında kurulan ve 2022 yılında BDDK (Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu) lisansını alan BİREVİM olarak, geliştirdiğimiz “Birlikte Tasarruf Finansı” yöntemimizle bugüne kadar 70 binden fazla aileyi ev, araç ve iş yeri sahibi yaptık.

“Faizsiz Ev Sahibi Olma” anlayışıyla kişilerin ihtiyaçlarına finansal çözüm sağlıyor, Türkiye’nin hemen hemen her noktasında 98 şubesi ve 1200’den fazla çalışanıyla tasarruf sahiplerine en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Başlattığımız “Tasarruf Seferberliği” ile tasarruf anlayışını milyonlarca insanla buluşturma, toplumun tasarruf bilincini yükseltme, halkı tasarruf finansına teşvik etme, küçük birikimlerin ekonomiye kazandırılması yoluyla hem bireysel hem de ulusal kalkınmayı destekleme misyonunu üstleniyoruz.

Her şeyin birlikte mümkün olabileceğine, tasarrufun gücüne ve milli ekonomiye katkının ne kadar büyük bir etki yaratabileceğini biliyor ve inanıyoruz!

Tasarrufla Büyüyün!

Birlikte Tasarruf Finansı yönteminden yararlanan ve sayıları yüzbinlerle ifade edilen çok sayıda tasarruf sahibimizin hayallerindeki ev ve arabaya kolayca ulaşmasına vesile olduk.

Tasarruf sahiplerine borçlanmadan, mevcut varlıklarıyla, planlanabilir, tasarruf odaklı bir finans üretiminin mümkün olduğunu gösteriyoruz. Herkes için kazançlı olan bu döngünün; birlikteliğin gücüyle işlediğini anlatıyoruz.

BİREVİM’de Kişiye özel tasarruf taksitleriyle tasarruf planınızı, içinde bulunduğunuz koşullara göre belirler, vade farkı, faiz, katılım payı, vb. giderler olmadan özgürce tasarruf yapabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladığımız bu kampanya ile tasarrufunuz için alınacak Çalışma Bedeli üzerinden net %20 indirim yaparak, bütçenize ve hayatınıza katkısı unutulmayacak bir değer oluşturacak, tasarruflarınızla inşa etmek istediğiniz hayallerinize katılabilmeyi kolaylaştıracaksınız!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak hazırladığımız bu kampanyanın detaylarına burayı tıklayarak ulaşabilir, detaylı bilgi ve katılım için size en yakın şubemize uğrayabilir ya da 444 23 53 İletişim Merkezimizden bize ulaşabilirsiniz

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

twenty + 3 =