6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi BankasıBirevim

1 Milyon TL Altı Sıfır Arabalar

1 Milyon TL Altı Sıfır Arabalar

Türkiye’de gün geçtikçe araba piyasasında fiyatlar artıyor. Fakat çoğu insan bir yerden bir yere ulaşım konusunda da sıkıntı çekiyor. Özellikle de acil durumlarda araba bir ihtiyaç olarak karşımıza çıkıyor. Buna karşın artan fiyatlar nedeniyle bir araç sahibi olmak günümüz şartlarında oldukça zor. Araba sahibi olmak isteyenler ise en uygun araç seçeneklerine bakıyor. 1 milyon TL altı sıfır arabalar hangileri diye merak edenler için yazının devamında detaylı bilgiler yer almaktadır.

1 Milyon TL Altı Sıfır Araba Modelleri ve Fiyatları 2024

Araba piyasasında yaşanan hızlı artışlarla birlikte araba sahibi olmak isteyenler en uygun fiyatlı araba markalarının arayışına giriyor. Bunun için genellikle sıfır araba fiyatlarına bakılıyor. Bunun neden ise ikinci el piyasanın da sıfır piyasadan pek farkı olmadığı hatta neredeyse aynı fiyatlarda birbirleriyle yarış içerisinde olmasıdır. Dolayısıyla insanlar, aynı fiyata ikinci el araba almaktansa hiçbir problemi olmayan temiz ve hiç kullanılmamış olan sıfır arabaları tercih etmekte. Bundan dolayı da günümüzde sıfır arabalara olan ilgi bir hayli fazladır. Peki 1 milyon TL altı sıfır araba modelleri ve fiyatları 2024 nelerdir?

1 milyon TL altında alınabilecek araba modelleri her ne kadar kısıtlı olsa da piyasada popüler markaların modellerini görmek mümkündür. Dacia, Hyundai, Citroen, Clio ve Fiat – Egea son yıllarda en çok satan otomobil marka ve modelleridir. Siz de bütçenize en uygun 1 milyon TL altı sıfır araba modelleri ve fiyatları 2024 yılı için aşağıdaki listeyi inceleyebilirsiniz.

1 Milyon TL Altı Dacia Modelleri ve Fiyatları 2024

Renault’un en uygun fiyatlı markalarından biri olan Dacia modellerinin birçoğunu 1 milyon TL ve altında görmek mümkündür. Bundan dolayı da son yılların popüler bir markası olup sıkça satın alınmaktadır. 1 Milyon TL ve altı Dacia modelleri ve fiyatları 2024 yılı için şu şekildedir;

  • Dacia Sandero: 923 bin TL
  • Dacia Sandero Stepway: 908 bin TL
  • Dacia Spring: 885 bin TL

1 Milyon TL Altı Hyundai Modelleri ve Fiyatları 2024

En sık satın alınan araba markalarından biri olan Hyundai de 1 milyon TL altındaki modelleri karşınızda! Özellikle Hyundai i10 en çok satan modeli olup fiyatı da en düşüktür. Şehir içi kullanımı oldukça rahat ve pratik olan 1 milyon TL altında Hyundai i10 ve Hyundai i20 fiyatları 2024 yılı için aşağıdaki gibidir:

  • Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS Jump Manuel: 835 bin TL
  • Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS Jump AMT: 885 bin TL
  • Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Style: 905 bin TL
  • Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk: 970 bin TL
  • Hyundai i20 1.2 MPI 84 PS Jump: 895 bin TL
  • Hyundai i20 1.4 MPI 100PS Jump: 975 bin TL

1 Milyon TL Altı Citroen C3 ve Fiyatı 2024

Benzersiz tasarımıyla kendine hayran bırakan Citroen C3 ile konforlu bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. 1 milyon TL altı Citroen C3 fiyatı şöyledir;

  • Citroen C3: 948 bin TL

1 Milyon TL Altı Renault Modelleri ve Fiyatları 2024

Renault Clio ve Taliant modelleri de 1 milyon TL altında sunulan araba çeşitleridir. 1 milyon TL altındaki Renault modelleri fiyatları 2024 yılı için şöyledir;

  • Renault Clio Equilibre 1.0 SCe 65 hp: 942 bin TL
  • Renault Clio Equilibre 1.0 TCe 90 hp: 973 bin TL
  • Renault Taliant: 965 bin TL

1 Milyon TL Altı Yudo Fiyatı 2024

Akıllı kokpit sistemi ile dikkatleri üzerine çeken Yudo 3 kendine has mod seçenekleri ile keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. 1 Milyon TL altındaki Yudo fiyatı ise şu şekildedir;

  • Yudo 3: 990 bin TL

1 Milyon TL Altı Kia Picanto Modelleri ve Fiyatları 2024

Günlük hayatın kurtarıcısı olan Kia Picanto’nun mini tasarımı sayesinde her türlü dar sokağa girebilir ve dar alanlara rahatça park edebilirsiniz. 1 milyon TL altındaki Kia Picanto fiyatları 2024 yılı için aşağıdaki gibidir:

  • Kia Picanto 1.0L PS AMT: 890 bin TL
  • Kia Picanto 1.2L 84 PS AMT: 935 bin TL

1 Milyon TL Altı Fiat Modelleri ve Fiyatları 2024

Ülkenin popüler markalarından biri olan Fiat’ta Egea modelleri oldukça popülerdir. En çok tercih edilen Egea modelleri ikinci el pazarında da yoğun bir ilgi görmektedir. 1 milyon TL altındaki Fiat modelleri ve fiyatları ise şu şekildedir;

  • Fiat Egea Sedan: 939.900 TL
  • Fiat Topolino: 449.900 TL
  • Fiat Panda City 1.0 70 HP Hybrid: 830.900 TL
  • Fiat Panda Cross 4*2 1.0 70 HP Hybrid: 887.900 TL
  • Fiat 500: 997.900 TL

Sıfır Araç Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Piyasada çok fazla dolandırıcılık yöntemleri bulunmaktadır. Bu nedenle sıfır araç alırken de bazı noktalara dikkat etmek son derece önemlidir. Öncelikle bir araba satın almaya karar verdikten sonra bütçenizi belirlemek ve bütçenize uygun bir model bulmak önemlidir. Bütçenize uygun araba arayışı yaparken piyasadaki bütün fiyatları incelemek gerekmektedir. Bütçenize uygun arabayı bulup satın almaya karar verdiğiniz zaman satıcının son derece güvenilir olması gerekmektedir. Özellikle de markanın kendi bayisi dışında bir yerden alıyorsanız çok daha dikkatli olmanız önerilir.

Markaların kendi bayilerinden araba satın alırken genellikle sorunlarla karşılaşılmaz. Fakat yine de üretim kaynaklı hataların olup olmadığını kontrol etmek son derece önemlidir. Bunun dışında arabayı teslim almadan önce mutlaka galeriden test sürüşü yapmak istediğinizi belirtin. Bu sayede aracı sürerken herhangi bir problem yaşanmasına karşın kontrollerini sağlamış olursunuz. Bunun yanı sıra aracın kaputunu da inceleyerek her şeyin uygun pozisyonda olup olmadığını da kontrol etmeniz de fayda vardır.

Sıfır araç satın alırken dikkat edilmesi gereken noktalardan bir diğeri de aracı kilometresidir. Sıfır arabaların haliyle kilometresi sıfır olmalıdır. Eğer gösterge panelinde kilometrenin sıfır olmadığını görürseniz aracı almamalısınız. Son olarak satın aldığınız arabanın genel özellikleri hakkında satış temsilcilerinden detaylı bilgi almayı unutmayın. Artık sizin olacak olan arabayı iyi tanımanız, rahat ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşamanız açısından önemlidir. Bundan dolayı arabanızın özellikleri hakkında satış temsilcilerinden bilgi almaktan çekinmeyin.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

MTV Nedir, MTV Hesaplama Nasıl Yapılır?

Bilgi BankasıBirevim

Web Tapu Nedir? Nasıl Kullanılır? Web Tapu Randevusu

Bilgi BankasıBirevim

En İyi C Segmenti Araçlar

Bilgi BankasıBirevim

Trendyol Araçlı Kurye Nasıl Olunur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

two × 2 =