6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Birevim

BİREVİM İş Zekası Teknolojisi “Red-On” ile Sektöründe İlke İmza Attı

BİREVİM İş Zekası Teknolojisi “Red-On” ile Sektöründe İlke İmza Attı

Salgın döneminin hemen başında, sektörünün ilk Görüntülü İletişim Sistemi’ni (GİS) hizmete sokarak hem çalışanlarına uzaktan sağlıklı ve kaliteli erişim hem de tasarruf sahiplerine evlerinin konfor ve sağlıklı ortamında hizmet sunma başarısı gösteren BİREVİM; şimdi de dünyanın en tanınmış ve yaygın iş zekâsı teknolojisi “Qliksense” altyapısını kullanarak, sektörünün iş zekâsı teknolojisi kullanan ilk firması oldu.

Dört yıl gibi kısa bir sürede sektörünün lokomotif gücü olarak sektöre ivme kazandırma başarısı gösteren BİREVİM, inovatif, yenilikçi ve öncü teknolojilerle de fark yaratmaya devam ediyor.

BİREVİM ailesini temsil eden “kırmızı” kelimesi ile “online” kelimesinin birleşiminden oluşan, markanın online yüzünü, online gücünü temsil eden “Red-On” ile Temmuz 2020’den günümüze 92 ayrı uygulama geliştirildiği ve 61 adet lisans kullanıldığı vurgulandı.

Saha ve genel müdürlük birimlerine, Red-On üzerinden anlık görsel raporlama imkanı sunduklarını belirten BİREVİM Raporlama Müdürü Çağdaş Çakır, “Red-On ile tasarruf finansı sektöründe, İş Zekâsı uygulamasını kullanan ilk ve tek şirket olduk. Başka bir ifadeyle, sektörümüzde iş zekasının adı olduk. Kurum olarak, 61 lisansla, üst yönetim, genel müdür, birim yöneticileri, birim çalışanları ve saha satış müdürlerine kadar ulaşıyoruz. Qliksense’in e-posta gönderme özelliği ile de lisansı olmayan, özellikle saha tarafındaki kullanıcılara anlık, saatlik vb. raporlamaları rahatlıkla gönderebiliyoruz. Bu özellik sayesinde, tüm iş birimlerinin gerçekleştirdiği geleneksel raporlama şeklini, Qliksense üzerinden otomatize ederek, iş süreçlerinin hızlanmasını ve stratejik kararlar alabilmelerini sağlıyoruz. İş süreçlerine hızlı ve anında takip olanağı sağlayan RED-ON ile günlük akışa önemli bir hız kazandırdık” dedi.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

Kredi Kartı ile Araç (Araba) Alınır Mı?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Plaka Çıkarma Ücreti Ve İşlemler

Bilgi BankasıBirevim

Engelli Raporuyla Alınabilecek Araçlar 2024

Bilgi BankasıBirevim

İstanbul’un Depreme En Dayanıklı İlçeleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

five × three =