6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Genel

TASARRUF FİNANSINA HOŞ GELDİN FIRSATI NEDİR?

tasarruf finansına hoş geldin fırsatı

 

Tasarruf Finansına “Hoş Geldin” Fırsatı Nedir?

Geleceğimizi güvence altına almak için bir ev sahibi olma ihtiyacı duyarız. Fakat, ev sahibi olma planımızı borçlanmak istemediğimiz, yeterli peşinata sahip olmadığımız veya borca dayalı finansal hizmetlerde ödememiz gereken yüksek faiz maliyetleri gibi nedenlerden ötürü erteleriz. Bu nedenle de seneler geçer ve bir ev sahibi olma planımızı gerçekleştirmemiz gittikçe zorlaşır.

Aynı durum bir araba sahibi olmak istediğimizde de ne yazık ki karşımıza çıkar. Bir araba sahibi olmak hayat standardımızı doğrudan etkileyeceği için bir an önce bu planımızı gerçekleştirmek isteriz. Öte yandan, çeşitli teknik sorunlar ve arızalar çıkaran bir arabamız varsa sürekli yüksek maliyetlerle karşılaşmak yerine arabamızı değiştirmek isteriz.

Her iki durumda da yeni bir araba sahibi olmak gelecek planlarımız arasında önemli bir yere sahip olur. Fakat, gerek peşinat zorunluluğu gerekse borca dayalı finansal hizmetlerde ödememiz gereken yüksek faiz maliyetleri nedeniyle planımızı gerçekleştirmemiz zorlaşır.

Oysa, diğer tüm finansal hizmetlere nazaran çok daha ekonomik bir şekilde gelecek planımızı gerçekleştirebiliriz. Nasıl mı? Umudumuzu kaybetmek yerine tasarruf yapmaya başlayarak! Eğer siz de ev veya araba sahibi olmak istiyor fakat kendinize uygun bir plan bulamıyorsanız öğrenmeniz gereken bir şey var: “Gelecek için bir planınız varsa, size uygun bir tasarruf planımız var!”

Birlikte Tasarruf Finansı ile ev sahibi olmak için ihtiyaç duyduğunuz finansman tutarına bireysel tasarruflarınıza kıyasla çok daha kısa sürelerde ulaşabilirsiniz! Ayrıca araç finansmanı tasarruf planlarımızda peşinatlı ya da peşinatsız seçeneklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak, ev veya araç sahibi olmak için yaptığınız planlar BİREVİM ile gerçekleşsin diye size özel fırsatlar hazırladık! Tasarruf planlarında %30 ve üzeri peşinatta geçerli fırsatlar için araç ve konut finansmanı örnek hesaplamasını tablo üzerinden inceleyebilirsiniz.

Araç ve Konut Finansmanı Örnek Hesaplaması

hesaplama

“Hoş Geldin” fırsatı kampanya koşulları

  • Kişiye özel tasarruf planlarında geçerlidir.
  • %30 ve üzeri peşinat koşulu bulunmaktadır.
  • Bu kampanyadan faydalanan tasarruf sahiplerine ek çalışma bedeli indirimi uygulanamaz.
  • Farklı kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.

Şimdi en avantajlı koşullarla size uygun tasarruf planına dahil olarak gelecek planınız için ilk adımı atma sırası sizde!

Çünkü, “Gelecek için bir planınız varsa, size uygun bir tasarruf planımız var!”

Tasarruf Finans Uzmanınıza Sormanız Gereken 10 Soru

BİREVİM’in Birlikte Tasarruf Finansı hakkında bilgi almak istediğinizde alanında yetkin ve nitelikli Tasarruf Finans Uzmanlarımız sizi süreç hakkında bilgilendirecek, tüm sorularınıza eksiksiz bir şekilde yanıt verecektir. Ancak biz yine de hazırlıklı olmanız adına Tasarruf Finans Uzmanımıza görüşme sırasında yöneltebileceğiniz 10 temel soruyu derledik…

1.Birevim’in sunduğu avantajlar nelerdir?

BİREVİM, kendisine ait bir iş modeli olan Birlikte Tasarruf Finansı yöntemiyle çalışır ve geliştirdiği insan merkezli sosyal finans anlayışıyla, bireylerin ev ve araba ihtiyaçlarına finansal çözümler üretir. Siz de BİREVİM’in sunduğu avantajları detaylarıyla birlikte öğrenmek istiyorsanız Tasarruf Finans Uzmanınıza bu soruyu sorabilirsiniz.

2. Birlikte Tasarruf Finansının avantajları neler?

Birlikte Tasarruf Finansı, bireysel tasarrufların kitlesel bir fon olarak yönetilerek, kişilerin, borçlanmadan ev, araba vb. ihtiyaçlarını karşılamasını sağlayan bir tasarruf yöntemidir. Tasarruf Finans Uzmanınıza Birlikte Tasarruf Finansının avantajlarını sorarak size en uygun tasarruf planlarını öğrenebilirsiniz.

3. Başvuru için gereken belgeler neler, süreç nasıl işler?

Tasarruf sahibi olmak için başvuru sırasında hangi belgelerin gerektiğini ve sürecin ne şekilde işlediğini öğrenmeniz, sorunsuz bir başvuru yapabilmeniz bakımından önemlidir. Tasarruf Finans Uzmanınız sizi tasarruf yolculuğunuz hakkında tüm detaylarıyla birlikte bilgilendirecek ve gerekli tüm belgeleri eksiksiz bir şekilde hazırlamanıza yardımcı olacaktır.

4. En uygun tasarruf taksit vadesi hangisidir?

BİREVİM’in tasarruf planlarında pek çok taksit seçenekleri bulunur. Tasarruf Finans Uzmanınız ile birlikte, tasarruf hedefinizi, gelirinizi ve ödeme gücünüzü değerlendirerek sizin için en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz.

5. Değişken mi yoksa sabit taksit tutarı mı?

Birlikte Tasarruf Finansı’nı diğer yöntemlere göre ayıran en önemli özellik, farklı ve esnek ödeme seçenekleridir. Size özel hazırlanan tasarruf planları ile ister sabit tasarruf taksit tutarı, isterseniz de artan tasarruf taksit tutarı seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca Tasarruf Finans Uzmanınız, “ara ödeme” ve “teslimattan sonra artan taksit tutarı” gibi faklı ödeme seçeneklerini sizin için karşılaştırarak, en uygun tasarruf planına dahil olmanızda size yol gösterecektir.

6. Benim için en uygun tasarruf planı hangisi?

Doğru tasarruf planına dahil olmak için mutlaka bir Tasarruf Finans Uzmanından destek almalısınız. Şubemizi ziyaret ettiğinizde size en uygun tasarruf planının sunulması için öncelikle beklentinizi, gelirinizi, ödeme gücünüzü açıkça belirtmelisiniz. Zira Tasarruf Finans Uzmanımız sizin beklentilerinize ve ödeme gücünüze en uygun tasarruf planını seçerek, rahat bir şekilde tasarruf yapabilmenizi sağlayacaktır.

7. Teslim tarihim nasıl belirlenir?

BİREVİM’de birçok farklı tasarruf planı bulunur. Seçmiş olduğunuz tasarruf planı ve belirlediğiniz ödeme planına göre teslimat tarihinizin de değişiklik göstereceğini unutmayın. Bu noktada Tasarruf Finans Uzmanınız sizin seçtiğiniz tasarruf planı içerisinde alabileceğiniz maksimum teslimat tarihini söyleyecektir. Ayrıca teslimatınızı tarihini erkene çekmek için yapmanız gereken noktaların neler olduğunu da mutlaka sormalısınız.

8. Tasarruf taksitlerimi erken ödeyerek kapatabilir miyim?

Birlikte Tasarruf Finansı diğer finansman yöntemlerine göre daha esnek bir yapıdadır. Tasarruf taksitlerinin erkenden kapatılması, ara ödeme yapılması, tasarruf hedefinizin değiştirilmesi gibi pek çok seçenek bulunur. Başvuru sürecinde Tasarruf Finans Uzmanınıza bu detayları mutlaka sormalısınız.

9. Teslimat öncesinde ve sonrasında nelerle karşılaşabilirim?

Teslimat öncesi ve sonrasında kamu otoritesinin belirlediği, ev ve araç satış sürecinde karşılaşabileceğiniz çeşitli aşamalar vardır. Hazırlıklı olmanız için Tasarruf Finans Uzmanınızdan ipotek, tapu, ekspertiz ve satış prosedürleri gibi çeşitli süreçleri ayrıntısıyla öğrenebilirsiniz.

10. Tasarruflarımın güvencesi nasıl sağlanır?

BİREVİM, insan merkezli finans yaklaşımı ile tasarruf sahiplerinin haklarını korumaya yönelik pek çok güvence yöntemi sunar. Tüm bu güvencelerin neler olduğunu Tasarruf Finans Uzmanınıza sorarak detaylarıyla birlikte öğrenebilirsiniz.

Tasarruf Finans Uzmanınıza yöneltebileceğiniz bu sorular sayesinde başvuru sürecinizde daha emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Hazırlamış olduğumuz bu listeye siz de yeni sorular ekleyerek aklınıza takılan her konuda uzmanlarımıza danışabilirsiniz.

Tasarruf Finans Uzmanınız ile Görüntülü Görüşmenin Yolu

Evinizin rahatlığında Tasarruf Finans Uzmanlarımız ile görüntülü görüşerek Birlikte Tasarruf Finansı ile tanışmanız hatta ev, araba ve iş yeri sahibi olma hayaliniz için ilk adımı atmanız artık çok kolay!

BİREVİM ailesi olarak, özellikle içinde bulunduğumuz pandemi süresince uzaktan da olsa BİRLİKTE olmanın ne kadar büyük bir önem taşıdığını biliyor ve sizlerin yanında olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu bağlamda, hızlandırdığımız dijitalleşme süreçlerimiz ve yeniliklerimiz kapsamında Görüntülü İletişim Sistemimiz (GİS) ile her zaman yanınızdayız! GİS ile şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Tasarruf Finans Uzmanlarımız ile görüntülü görüşerek; Birlikte Tasarruf Finansı hakkında detaylı bilgi alabilir, size en uygun tasarruf planını keşfedebilir ve istediğiniz bir tasarruf planına dahil olabilirsiniz. Üstelik GİS üzerinden açacağınız tasarruf planı ile ev, araba veya iş yeri sahibi olma hayaliniz için büyük fırsatlar yakalarsınız! Siz de hemen Tasarruf Finans Uzmanlarımızla görüntülü görüşerek GİS randevunuzu oluşturmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. GİS Randevunuzu Oluşturun

Tasarruf Finans Uzmanlarımız ile görüntülü görüşmek için 444 23 53 numaralı iletişim merkezimizi arayarak görüntülü iletişim randevunuzu oluşturabilirsiniz.

  1. Randevu Linkine Tıklayın

Planladığınız randevunuz doğrultusunda sizinle paylaşılan görüntülü görüşme linkini tıklayarak Tasarruf Finans Uzmanlarımızla görüşme sağlayabilirsiniz.

  1. GİS’e Özel Avantajları Yakalayın

Tasarruf Finans Uzmanlarımızla gerçekleştirdiğiniz görüntülü görüşmenizde açacağınız tasarruf planı ile GİS’e özel çalışma bedeli indirimi ve fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Hemen şimdi görüntülü görüşme randevusu oluşturmak için bize 444 23 53 numaralı İletişim Merkezimizden ulaşabilir veya sizi aramamız için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Genel

Bahçeye İmar Nasıl Alınır?

GenelMerak Edilenler

Birevim'den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

GenelMerak Edilenler

Birevim'de Ara Ödeme Var Mı?

GenelMerak Edilenler

Birevim İle Faiz Ödemeden Neler Alınabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

fifteen + 1 =