6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Birevim

Tasarrufun Dijitali BİREVİM’de!

mobil uygulama

Tasarruf Finansının Mimarı BİREVİM, yenilediği ve çok kapsamlı hale getirdiği “BİREVİM Mobil” uygulamasıyla uzaktan kimlik tespiti yöntemiyle şubeye gitmeye gerek kalmadan, dijital olarak sözleşme, tasarruf planı oluşturma, tasarruf planı hesaplama gibi özellikleri bir arada sunan, sektörün İLK VE TEK mobil uygulamasını yayınladı!

Tasarruf Finansmanı sektöründe yenilikçi yaklaşımlarıyla tasarruf sahiplerine her alanda kolaylık sağlayan BİREVİM, dijital dönüşüm uygulamalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda tasarruf sahiplerinin ürün ve hizmetlerinden daha kolay bir şekilde yararlanabilmesi için sektörde ilk ve tek olan pek çok özelliği içinde barındıran yeni nesil uygulaması BİREVİM Mobil’i yayınladı. Yenilenen BİREVİM Mobil ile birlikte uzaktan kimlik tespiti yöntemiyle tasarruf sahipleri, diledikleri yerden tasarruf planı oluşturabilecek, tasarruf planı hesaplayabilecek ve pek çok daha fazla hizmetten dijital olarak yararlanabilecekler.

Dijital Tasarruf Deneyimi: BİREVİM Mobil

Güncel tasarım anlayışı ve dijital trendlere uyum sağlanarak, geliştirilen BİREVİM Mobil tasarruf finans sektöründe dijital tasarruf devrini de başlatıyor. Mevcut ürünlere en güncel ve en hızlı ulaşma imkânı sağlayan BİREVİM Mobil tasarruf sahiplerine diledikleri yerde ve zamanda, tasarruf finansmanı ürünlerinden yararlanma olanağı sağlıyor. 7/24 mobil cihazlar üzerinden tasarruf yapılabilmesi için tasarlanan BİREVİM Mobil, uzaktan tasarruf sahibi olma, yeni tasarruf planı açma, tasarruf planı hesaplama, tasarruf taksitlerini ödeme, referans yapabilme, sıra tespitlerini canlı izleme gibi pek çok işlemi yapma fırsatı sunuyor.

Tasarruf Finans Sektörde İlk ve Tek

BİREVİM Mobil ile artık kullanıcılar dilediği yerden, dilediği zamanda BİREVİMLİ olabiliyor ve pek çok tasarruf finans işlemini mobil uygulama üzerinden gerçekleştirebiliyor. Sektörde ilk ve tek olan bu hizmetten yararlanmak isteyenler BİREVİM Mobil uygulamasını indirdikten sonra “Tasarruf Sahibi Ol” sekmesinden ilgili adımlarını tamamlayarak kolayca tasarruf hesabı açabiliyor. Yenilenen BİREVİM Mobil’de tasarruf sahiplerine ayrıca, tasarruf taksitlerini ödeme, referans yapabilme, sıra tespitini canlı izleme gibi pek çok işlemi yapma fırsatı sunuluyor.

BİREVİM Mobil İndir

Geleceğini planlamak isteyen herkes BİREVİM Mobil uygulaması ile gelecek planlarını dijital olarak gerçekleştirecek. Android işletim sistemine sahip cihazlarda Google Play Store ve iOS işletim sistemine sahip cihazlarda da App Store üzerinden “BİREVİM Mobil” uygulamasını ücretsiz olarak indirilebiliyor.

 

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

four × four =