6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

BirevimGenel

BİREVİM’in BDDK Lisansı Onaylandı

bddk lisansı

Tasarruf Finansının Mimarı BİREVİM’in BDDK lisansı, 28 Nisan 2022’de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onaylandı!

Tasarruf Finansının lokomotif markası BİREVİM, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) lisanslı bir tasarruf finansman şirketi! BİREVİM, 4 Mart 2021’de TBMM’de kabul edilerek yasalaşan “Tasarruf Finansman Kanunun” ardından BDDK tarafından belirlenen yönetmelik gereği güçlü bir planla intibak başvurusunu gerçekleştirmiş, 1 Temmuz 2021’de ise BDDK tarafından intibak onayını alarak lisanslama sürecine girmişti. Bugün ise tasarruf finansman sektörünün genç, dinamik ve öncü markası BİREVİM, 100 milyon TL sermaye şartı başta olmak üzere bilgi teknolojileri, hizmet kalitesi ve operasyonel süreç anlamında da yasanın tüm gerekliliklerini yerine getirerek BDDK lisansı aldı.

Tasarruf Artacak, Türkiye Kazanacak

BDDK Lisansı ile tasarruf Finansının bilinirliğinin artması ve yasanın getirdiği güvenle sektörün büyümesi de hız kazanacak. Özellikle dar ve orta gelirliler için önemli bir finansman modeli olan tasarruf finansmanı, yasayla birlikte çok daha geniş kitleler tarafından keşfedilecek. Sektör yasal süreçle birlikte yılda 1 milyon tasarruf sahibine ulaşarak herkesin hayalindeki konut, taşıt veya iş yerine sahip olmasına vesile olacak. Tasarruflar arttıkça Türkiye kazanacak!

Hedef 3 Milyon Aileyi Tasarruf Finansıyla Tanıştırmak

Faaliyete başladığı 2016 yılından itibaren attığı her adımda sorumluluklarının farkında olan BİREVİM, inovasyon odaklı hizmet anlayışıyla çalışıyor. Bireysel tasarrufları, sürdürülebilirlik ilkesi bağlamında kitlesel bir tasarruf fonuna dönüştürerek ülke ekonomisine kazandıran BİREVİM, güçlü planlamayla, 2023 yıl sonunda 3 milyon aileyi Tasarruf Finansıyla tanıştırmak için var gücüyle çalışıyor.

Tasarruf Finansmanı Çok Daha Fazla Gelişim Gösterecek

Tasarruf finansmanı tüm dünyada yüzyıllardır uygulanan bir yöntem. Bugün başta Almanya olmak üzere Avrupa’da 12 farklı ülkede adı farklı olsa da bu yöntem kullanılıyor. Almanya’da yılda 1 buçuk milyon kişi tasarruf finans yöntemiyle birikimlerini gerçekleştiriyor. Yapı Tasarruf Sandığı sistemlerinde 29 milyon sözleşmeye ulaşmış durumdalar ve tasarruf sandığında 2021 yıl sonu itibarıyla 919 milyar Euro bulunuyor. Türkiye’de tasarrufa en çok ihtiyaç duyan genç nüfus oranının Almanya’ya hatta Avrupa’ya kıyasla daha fazla olması ve genç nüfus oranının Avrupa’da giderek azalması sebebiyle tasarruf finansman sektörü, ilerleyen dönemlerde Türkiye’de çok daha fazla gelişim gösterecek. Hatta gelecek konvansiyonel finans enstrümanlarının duraklayacağını ve tasarruf finansmanının büyümeye devam edecek. Sektörümüzün sunduğu avantajlar kamuoyu nezdinde daha fazla bilinmeye başladıkça hitap ettiğimiz kitle genişleyecek ve sektör Avrupa’dakine benzer şekilde gelişme kaydedecek.

Türkiye tasarruf finansıyla kazanacak, tasarrufun geleceğinde BİREVİM her zaman olacak.

BİREVİM’e inanan ve güvenen herkese teşekkürlerimizle…

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

16 + 20 =