6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi Bankası

2021 Toki İndirim Kampanyası

Toki İndirim Kampanyası

Her yıl yaptığı indirimlerle özellikle dar ve orta gelirli aileleri sevindiren (TOKİ) Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, indirim kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Borcunu erken ödeyenlere %20’ye varan oranda indirim uygulayacağını bildiren TOKİ, kampanyaya başvuruların 2021 yılının Ekim ayı itibariyle başlayacağını açıkladı.

Toki 2021’de Kampanya Yapacak Mı?

Zaman zaman indirim kampanyaları yapan TOKİ, en son 21 Ekim – 19 Kasım 2020 tarihlerinde başvurularını aldığı indirim kampanyası ile dikkat çekmişti. TOKİ’nin bu kampanyasından 30 bin kişiden fazla kişi faydalanmıştı. TOKİ yeni kampanyasını ise yine indirim temalı olarak açıkladı. TOKİ’nin yeni indirim kampanyasına göre TOKİ’ye olan borcunu erken kapatan vatandaşlar %20 indirim avantajı elde edecekler. 21 Ekim’de başlayacak olan indirim kampanyasına 19 Kasım 2021 tarihine kadar başvurulabilecek.

TOKİ’ye Alternatif Tasarruf Finansman Şirketleri

Konut sahibi olmak isteyen ancak yeterli birikimi olmayan ve banka kredisi kullanarak faiz yükünün altına girmek istemeyen vatandaşlar, alternatif finansman çözümleri arıyorlar. Bu anlamda vatandaşların ilk tercihlerinden olan TOKİ’ye alternatif tasarruf finansman şirketleri arasında ön sırada gelen BİREVİM, dar ve orta gelirli aileleri bütçeleri ölçüsünde kolayca ev sahibi yapıyor.

BİREVİM tarafından sunulan konut finansmanı seçenekleri ile hayalinizdeki eve banka kredisi yükü olmadan ve bütçenizi zorlamadan kolayca ulaşabilirsiniz.  Bunun için BİREVİM bünyesinde sunulan ister Birlikte Konut Finansmanı isterseniz de Kişiye Özel Konut Finansmanı alternatiflerinden size uygun olanını seçmeniz yeterli. Bunun yanında peşinatlı ya da peşinatsız seçeneklerinden dilediğinizi de seçme özgürlüğünüz de var. BİREVİM’in finansman planlarından peşinatlı konut finansmanını tercih ettiğinizde toplam finansman tutarının belirli bir kısmını peşin ödeyerek teslimatınızı daha erken tarihte alırsınız. Peşinatsız konut finansmanını seçtiğinizde ise organizasyon bedelini peşin ödeyerek toplam taksit vadenizi daha erken bitirirsiniz.

BİREVİM’in Birlikte Konut Finansmanı’na dahil olduğunuzda finansman teslim tarihiniz, dahil olduğunuz tasarruf grubunuzun noter huzurunda yapılan sıra tespitiyle saptanır. Kişiye Özel Konut Finansmanı’nı tercih ettiğinizde ise ödemelerinizi tamamen bütçenize uygun olarak siz belirler, böylece kişisel tercihlerinizin getirdiği konforu yaşarsınız. Eğer Kasım ayını beklemek istemiyor veya işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız da Birevim ile faizsiz ev alma imkanından yararlanabilirsiniz.

TOKİ’den Esnek Ödemeli İndirim Kampanyası

TOKİ’nin sunduğu indirim kampanyasından faydalanmak için aldığınız evin tüm tutarını ödeme şartı bulunmuyor. Kısıtlı bir ödeme yaparak da TOKİ %20 indirim kampanyasından yararlanabilirsiniz. Bunun için tek koşul ise evinizin bedelinin %25’inden daha az olmamak üzere peşin ödeme yapmanız.

TOKİ’ye Son Başvuru 19 Kasım 2021

TOKİ’nin borcunu erkenden bitirip tapusuna kavuşmak isteyenler için sunduğu indirim kampanyası 21 Ekim tarihinden başlıyor. TOKİ’nin indirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin en son 19 Kasım 2021 tarihine dek başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Kampanyadan Yararlanma Şartları

TOKİ ortalama her sene yaptığı indirim kampanyaları ile ekonominin zorladığı günlerde yüzleri güldürüyor. Son olarak yeni bir kampanya daha düzenleyen kurum, bu kez halihazırda ev ya da dükkân borcunu ödemekte olan vatandaşları oldukça rahatlatıp tapu sahibi yapacak. Belirli bir birikimi olan vatandaşlar TOKİ’ye olan borçlarını toplam tutarın %25’inden az olmamak kaydıyla erkenden ödeyerek tapularına kavuşabilecekler.

Alıcıların ekstra kar edeceği TOKİ indirim kampanyası kapsamında TOKİ’den ev ya da dükkân almış olup borcunu ödemekte olan vatandaşlara %20 oranında kaçırılmaz bir indirim fırsatı sunuluyor. Borcunu erkenden ödeyip tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlar bu kampanyadan faydalanabilecekler. 21 Ekim itibariyle başvuru sürecinin başlayacağı TOKİ indirim kampanyasından taksiti 12 ay veya daha az kalan projeler faydalanamıyor.

TOKİ’nin %20 indirim kampanyası şartlarına göre konut ve işyeri alıcılarının bu kampanyadan faydalanabilmeleri için başvuru tarihi itibariyle herhangi bir aidat ve borcunun bulunmaması gerekiyor.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

1 × two =