6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi Bankası

En İyi Moto Kurye Motosikletleri

Moto kurye

Günümüzde bir paketi taşımanın birçok yolu vardır. Bu yollar içinde en çok tercih edileni ise kurye ve kargodur. İki yöntem de güvenilirlik açısından güvenilir bir paket taşıma hizmetidir. Günlük hayatta özellikle zamanın değerli olduğu firmalarda kurye taşımacılığı trafik yoğunluğundan etkilenmediğinden dolayı evrak/paket göndermek için çok kullanılan bir yöntemdir. Kuryelik hafif yükleri kısa zamanda ulaştırmak amacına dayanan bir iş koludur. Yoğun şehir kargaşasında zaman kaybetmedikleri için kuryeler şehir içi teslimatlarda ilk başvurulan çözümdür. Bunun dışında mesafesi şehir aşırı olmayan evrak veya paketler için kargoya göre kuryeleri tercih etmek daha avantajlı olmaktadır. Hal böyle olunca gün içinde sık sık yol kat eden kuryelerin kullandığı motorların da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir.

İstanbul gibi metropol kentlerde trafiğin yoğun olması nedeniyle kurye motorları trafikte ve gerektiği yerde hızlanabilme, gerektiği yerde araçlar arasından zorlanmadan geçebilme özelliğine sahip olmalıdırlar. Kuryelerin kullandıkları motorlarla ilgili akla ilk olarak kurye motorları kaç cc, sorusu gelmektedir. Hafiflik ve hız bakımından iyi performans gösteren kurye motorları genel olarak ortalama 110 cc ile 250 cc aralığında farklılık göstermektedir.

Moto Kurye Motosikletlerinin Özellikleri

Moto kuryeler tarafından kullanılacak motosikletlerin maliyetli araçlar arasından seçilmemesi gerekir. Maliyeti olan araçlar yakıt tüketiminde de üst düzey bir noktada olacağından, bu durum işletmelere olumsuz yansıyacaktır. Moto kurye motosikleti seçerken üzerinde durulması gereken diğer konu, tercih edilecek aracın arızalandığı zaman parçasının kolay bulunacağı ve tamiri kısa sürecek araçlar arasından seçilmesi gerektiğidir.

Moto kurye motosikletleri yolculuk motosikletlerine göre çok daha uygun fiyatlı motorlar arasından seçilmektedir. Scooter türünde üretilen motosikletler, vasıtalar arasında moto kuryeler için en çok tercih edilen ulaşım araçlarıdır. Bu araçların yakıt tüketimleri az olduğundan, işletmeler için yüksek bir gider kalemi oluşturmazlar. Bunun yanında çok fazla donanıma sahip olmadıkları için de bakımları kolay ve düşük maliyetlidir.

Sahip olduğunuz işletmeniz için moto kurye motosikleti arıyorsanız bunun için motosiklet ilanlarının yer aldığı platformlara bakmanız yerinde olacaktır. Bu aşamada fiyat araştırmasını iyi yapmalı, motorların fiyatlarını kıyaslayarak işletmeniz için en az maliyeti yaratacak aracı seçmelisiniz. En iyi moto kurye motosikletleri konusunda internet üzerinden araştırma yapmanız da yararınıza olacaktır.

İşletmesi için motosiklet sahibi olmak isteyen ancak bunun için birikimi yetersiz kalan bireyler için banka kredileri ilk seçenek gibi görünür, fakat banka kredileri dosya masrafları, ek masraflar ve yüksek faizler nedeniyle geri ödemelerde problemlere yol açmaktadır. Bu nedenle işletmeniz için ihtiyacınız olan motosiklete giden yolda ihtiyaç duyduğunuz finansmanı faizsiz olarak edinmenin yolu Birevim motosiklet finansmanı fırsatından geçiyor.

Birevim’in sunduğu motosiklet finansmanı kapsamında ister birlikte motosiklet finansmanı, isterseniz de kişiye özel motosiklet finansmanı seçeneğini tercih ederek ihtiyacınız olan finansman desteğine kısa sürede ulaşabilir, işletmeniz için ihtiyaç duyduğunuz motosikleti kısa sürede satın alabilirsiniz.

Birlikte motosiklet finansmanını tercih ettiğinizde ihtiyacınız olan motosiklete koşullarınıza uygun tasarruf planı ve dahil olduğunuz tasarruf grubu ile ulaşırsınız. Bu tasarruf planında finansman teslim tarihiniz, dahil olduğunuz tasarruf grubunuzun noter huzurunda yapılan sıra tespitiyle belirlenir. Kişiye özel motosiklet finansmanını seçtiğinizde ise tamamen bireysel koşullarınıza uygun tasarruf planınızı kendiniz oluşturursunuz. Bu planda taksit tutarınızı ve teslimat tarihinizi kendiniz belirler, bütçenizi aşan bir duruma girmezsiniz.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

one × 5 =