6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

BirevimKampanya

Engelli Bireylere Birevim’den Konut Kampanyası

birevim engelli kampanya

Engelli Bireylere Birevim’den konut kampanyası ile küçük bir birikimle kısa sürede ve “borçsuz” yaşamak, çalışmak, hayallerinizi sürmek “mümkün”.

Birevim, sosyal finansa insan odaklı yaklaşımın sonucu olarak geliştirdiği Birlikte Birikim Finansmanı metodolojisinin en büyük faydası, birliğin finansal hareket alanı yaratma gücü ile siz tasarruf sahiplerini güçlendirmesidir. Gerekli kaynaklara daha sistemli ve güvenli bir şekilde ulaşın.

Birikim ve kredi bir arada; “borçlanmaya” dayalı geleneksel finansal yöntemlerden temel farkı, “bireysel birikim”, “belirli bir plan dahilinde” ve “borçsuz” olarak konut, iş, araba ihtiyaçlarını karşılayabilmesidir. Savings Together Finance, kişisel birikimlerinizi bir havuzda toplar ve bunları kitlesel fonlama havuzlarına dönüştürür. Bu sayede fon havuzundaki birikimler, tasarruf sahiplerinin ev, iş ve araba ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacaktır. Üstelik diğer yöntemlere göre çok daha kısa sürede ve çok daha düşük maliyetle gerçekleştirilir.

Siz de tasarruflarınızı bireysel yapmak yerine, Birevim’de, sizin gibi tasarruf sahipleriyle birlikte yaptığınızda, hayalinizdeki konut, işyeri veya taşıta daha hızlı sürede erişirsiniz.

Birlikte Tasarruf Finansı’nın işleyiş mantığını kısaca şöyle bir örnek üzerinden anlatabiliriz:

Hayalindeki eve sahip olmak için (bu evin fiyatının 500 bin TL olduğunu varsayalım), tasarrufunu bireysel olarak yapan biri, ayda 1.000 TL kenara ayırarak, 100 ayda 100 bin TL biriktirebilir. Ancak yapılan bu birikim, hayallerindeki evi almak için maalesef yeterli gelmez, hedeflenen sonuca hizmet etmez. Eğer bu kişi; bireysel tasarruf yapmak yerine Birevim’e gelerek, Birlikte Tasarruf Finansı yöntemi ile en çok 50 ay sonra (hatta ara ödemelerle bu süreyi 30 aya kadar düşürerek) hedefine ulaşma ve hayalindeki evi satın alma imkanına sahip olur. Sonra da kira öder gibi, kalan taksitlerini öder.

Siz de sayısı yüz binleri aşan tasarruf sahiplerimiz gibi, yöntemin birebir faydalarını ayrıntılarıyla öğrenmek ve size özel hazırlanmış gerçek hesaplama tablolarını görmek için, şubelerimizdeki tasarruf finans uzmanlarından yardım isteyebilir, peşinatınız ve aylık tasarruf bütçeniz doğrultusunda, ideal tasarruf planınızı oluşturabilirsiniz. Birevim, bireylerin birikimlerini sistemli bir şekilde artırmalarını ve aynı zamanda bu birikimlerini kayıtlı toplu tasarruf fonlarına dönüştürmelerini sağlamak için sürdürülebilirlik ilkelerinden yararlanmaktadır. Bu nedenle ekonomiye önemli katkı sağlar.

Kampanya Adımları

Tasarrufu kişisel ve sosyal girişimcilik olarak tanımlayan, Birlikte Tasarruf yöntemini ulusal kalkınmanın motoru ve ülke ekonomisinin ayrılmaz bir parçası olarak tanımlamaktadır. Aslında Birlikte Tasarruf Finansmanı ekonomiye katkıda bulunmanın bir yoludur çünkü tüm tasarruflar değer olarak hareket eder ve hem ülke ekonomisine hem de tasarruf sahiplerine büyük faydalar sağlar.

“Toplu olarak tasarruf etmenin” tasarruf kültürü ve ekonomisinde yapısal ve sürdürülebilir değişimi destekleyebileceği fikrini savunan Birevim, “Tasarruf bir kalkınma aracıdır” dedi. bakımlı Kararlar kolektif bilince dayalıdır ve doğru uygulamalarla sağlanır. Birevim, bu konuda kamuoyunu bilinçlendirmek için ciddi ve sistematik araştırmalar yapmakta ve projeler geliştirmektedir. Tasarruf finansmanının faydalarını tasarruf sahipleri için anlaşılmasını mümkün olduğunca kolay hale getirmeyi misyonu olarak görüyor. Bu nedenle, yöntemlerden çok faydaya odaklanan dersler verilir ve para stokları ile hareket halindeki para arasındaki farka dikkat çekilir.

Bireysel tasarrufları sabit para, toplu tasarrufları ise mobil para olarak tanımlayan Birevim, sabit paranın ekonomiye hiçbir katkısı olmadığını, mobil paranın ise ekonomide güçlü bir hareketlilik sağladığını vurguluyor. Bu vesileyle kişisel tasarrufların satın alma gücünü artırmak ve ekonomiye daha fazla katkı sağlamak için insanları birlikte birikim yapmaya davet ediyoruz. “Türkiye’nin geleceği bizim elimizde!” Bugüne kadar 100.000’den fazla fonu başarıyla topladı. Ailelerin hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktır. Bu yöntem tasarruf bilincini önemli ölçüde artırdı. 2020 yılında başlattığı “Türkiye Birikim Kampanyası” ile 2023 yılı sonuna kadar “Gemeinsames Sparenfinanzieren” (Mali Müşterek Tasarruf) kavramını milyonlarca kişiye tanıtacak, küçük tasarrufları rekor seviyeye taşıyacak ve dünyaya daha kolay tanıtacaktır.

Engelli Bireylere Birevim’den konut kampanyası, engellilerin sadece bir gün değil her gün yanındayız ve tasarruf ve finansmanı daha erişilebilir hale getirmeleri için onlara eşsiz bir fırsat sunuyoruz. Peşinatı ödemekte zorlanan ev alıcılarına alternatif ödeme seçenekleri sunarak peşinatsız ev sahibi olmanın kapılarını aralıyor.

Birevim’den Engellilere Fırsatlar

Engelli Bireylere Birevim’den konut kampanyası; Birevim’in ödeme koşulları, müşteri memnuniyetini ön planda tutarken, müşterilerinin taksit ödemeleri de cabası. Bu doğrultuda her bütçeye uygun taksit seçenekleriyle müşterilerinin yüzünü güldüren Birevim, biz engelliler için hazırladığı ‘Tek Destek’ kampanyası ile toplumun her kesiminden insanın ev sahibi olmasına yardımcı oluyor. Bu yüzden ocak ayı boyunca devam eden kampanya kapsamında Birevim, çok daha hızlı teslimat ve işçilik maliyetlerinde net %40 indirim sunuyor. Engelli vatandaşların yüzde 40’ından fazlasının yararlanabileceği bu kampanyadan engelli vatandaşlar ve bakmakla yükümlü oldukları birinci sınıf kişiler yararlanabiliyor.

Uygun Bütçe Metodu

Her bütçeye uygun taksit seçenekleriyle müşterilerinin yüzünü güldüren Birevim, engelli konutu satın almak için hazırladığı tek destek kampanyasıyla toplumun her kesiminden insanın fark yaratabileceğini bir kez daha gösteriyor. Ev almak isteyip peşinat konusunda sorun yaşayanlar için alternatif bir ödeme seçeneği sunarak peşinatsız ev sahiplerinin kapısını aralıyor. Bu doğrultuda her bütçeye uygun taksit seçenekleriyle müşterilerinin yüzünü güldüren Birevim, biz engelliler için hazırladığı ‘Tek Destek’ kampanyası ile toplumun her kesiminden insanın ev sahibi olmasına yardımcı oluyor.

Bu yüzden ocak ayı boyunca devam eden kampanya kapsamında Birevim, çok daha hızlı teslimat ve işçilik maliyetlerinde net %40 indirim sunuyor. Engelli vatandaşların yüzde 40’ından fazlasının yararlanabileceği bu kampanyadan engelli vatandaşlar ve bakmakla yükümlü oldukları birinci sınıf kişiler yararlanabiliyor. Tasarruf finansmanının mimarı ve sektörün isim babası Bilevim, 2020 yılında başlattığı tasarruf kampanyasına Türkiye genelinde yüz binlerce kişiyi katılmaya ve birikim yapmaya davet etti. Tasarruf Finansmanı yöntemiyle her bütçeye uygun çözüm sunan Birevim, “Birlikte hayallerimizi gerçekleştirebiliriz!” diyor.

Birevim, kişiye özel tasarruf planları oluşturur. tasarruf sahibinin konut, iş ve araba ihtiyaçları; “Planlayarak, az miktarda biriktirerek” ve “ödünç alarak” gerçekleştirilebilir. Üstelik tüm bunları Türk standartlarına göre mümkün olan en kısa sürede, mümkün olan en düşük maliyetle ve tamamen tasarruf sahiplerinin belirlediği aylık tasarruf oranıyla…

Maliyet Süreci

Birikim kredileri, konut ve ticari gayrimenkullere yönelik kişisel ve ticari ihtiyaçlarınızı, bireysel birikim yöntemlerine göre çok daha kısa sürede karşılamanıza imkan tanır. Üstelik faiz, kâr paylaşımı gibi borca ​​dayalı finansal hizmetlerin bedelini ödemeden de ihtiyaçlarınızı olarak en düşük maliyetle karşılayabilirsiniz. Kurumsal iş birliği anlaşması kapsamında; özel ve kamu kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarına, sendika, vakıf ve derneklere uygun koşullar sunarak gayrimenkul ihtiyaçlarınızı kredi kullanmadan karşılamanıza yardımcı oluyoruz. Birimler, kişisel tasarruflara kıyasla araba, otobüs, kamyon, traktör ve tekne gibi kişisel ve ticari araçların ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olabilir.

Üstelik faiz, kâr paylaşımı gibi borca ​​dayalı finansal hizmetlerin bedelini ödemeden de ihtiyaçlarınızı Türkçe olarak en düşük maliyetle karşılayabilirsiniz. Kurumsal iş birliği anlaşması kapsamında; özel ve kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, sendika, vakıf ve derneklere sunduğumuz avantajlı koşullar ile kredi kullanmadan mobil ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bireysel tasarruf yerine toplu birikimin gücünden yararlanın ve bir kişi 100 adımda ihtiyacına ulaşsın. Birevim gibi kurtarıcılar ile 50 adımda ve hatta daha kısa sürede ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Birevim’de kazançlı takas işlemleri: Arabanızı getirin, evinize gelsin! Aracınızı “en düşük fiyata” peşinat olarak kullanın, hayalinizdeki eve bir an önce kavuşun! Engelli Bireylere Birevim’den konut kampanyası ile ilgileniyorsanız, bugün başvurmak için aşağıdaki formu doldurun.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

20 + five =