6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

BirevimKampanya

Taksitle Faizsiz Ev Nasıl Alınır?

Taksitsiz faizsiz ev almak Birevim güvencesiyle çok daha kolay olabilir. Özel fırsatları tek bir çatıda toplayan Birevim, çok sayıda kişiyi ev sahibi yapıyor.

Faizsiz ev almak için peşinat şartsız Birevim’i değerlendirebilirsiniz. Peşinat olmadan istediğiniz eve sahip olmak daha kolay hale geliyor. Erken teslim istiyorsanız peşinatlı seçenekleri de değerlendirebilirsiniz.

Bütçe Dostu Taksitler

Birevim ile bütçe dostu taksit seçenekleri sizleri bekliyor. Planlamanıza özel uygun taksitlerle birlikte uygun ve ödemesi kolay bir süreci siz de yaşayabilirsiniz. Birevim sistemi hakkında bilgi aldıktan sonra başvuracağınız bütçe planlamasında kazançlı çıkmanız an meselesi olacaktır.

Faiz Olmadan Peşinatsız Ev Nasıl Alınır?

Ödemek kolaylığı sunan Birevim’de sıfır faiz kredi olanakları sunulmaktadır. Kiracılara avantajlı çözümler sağlayan bu sistemde başvuru formu doldurarak işe başlamanız gerekmektedir. Başvuru formu üzerinde yer alan bilgileri doğru ve eksiksiz şekilde tamamladıktan sonra diğer aşama gelecektir. Sizlerle iletişim kuran Birevim ekibi, süreçle ilgili ayrıntıları aktarmaktadır.

Taksitle Ev Alma Koşulları Nelerdir?

Birevim’de taksitli ev almak istediğinizde birtakım koşullar istenmektedir. Tasarruf planı kapsamında ev alma süreci başlamadan önce TC kimlik numaranız istenmektedir. Birinci koşul olarak kimlik numarası ve vatandaşlık şartı aranmaktadır. Ayrıca 18 yaş sınırı olduğunu da belirtmek gerekir. 18 yaşı doldurmayan kişiler başvuru yapamamaktadır.

Birevim Tasarruf Modelleri

Birevim’in tasarruf modellerini seçmek, başvuruda istenen önemli koşullar arasındadır. En çok öne çıkan konulardan biri olarak kendi bütçenize uygun olan tasarruf modellerini inceleyebilir ve hızlı şekilde bulabilirsiniz. Aşağıdaki taksitle ev olanaklarını inceleyerek tasarruf modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

-Birlikte Tasarruf Finansı: Kolay ödeme koşullarına odaklanan bir yöntemdir. Bireysel ve ticari konut almak isteyen kişilere özel olarak tasarlanmıştır. Birlikte tasarruf finansında herhangi şekilde faiz ve kar payı olmadığı için avantajlar söz konusudur. Yüksek ödeme koşullarının yerine çalışma bedeli ile sınırlandırılan bir durum söz konusudur. Çalışma bedeli ücreti ise konut bedeli kapsamında oluşturulmaktadır.

-Kişiye Özel Konut Finansmanı: Bireysel koşullara odaklanarak sunulan Birevim modellerinden birisidir. Diğer tasarruf modeli ile farkı, bireysel olarak taksit tutarının ve teslim tarihinin belirlenmesidir. Bu sayede her zamanki planlamanıza daha da uygun bir süreci bulabilirsiniz.

-Birlikte Konut Finansmanı: Tasarruf grubu içerisinde yer alarak sıra ile teslimat yöntemini kullanacağınız bir finansmandır. Sıra tespiti yöntemi ile faizsiz taksitli ev kredisi olanakları da sürmektedir. Diğer tasarruf modelleri ile aynı başvuru süreci ardından teslimat süresi değişebilecek şekilde konut alma tamamlanabilmektedir. Bulunduğunuz yere en yakın Birevim şubesi müracaatı ardından işlemleriniz başlatılacaktır.

Birevim Fırsatları Nelerdir?

Taksitli faizsiz ev kredisi almak isteyenler için Birevim fırsatları oldukça etkilidir. Tasarruf modelleri arasından seçim yaptıktan sonra sizleri hayallerinize kavuşturacak bir sürece dahil olmuş olursunuz. Ayrıcalıklı bir ev alma süreci sayesinde yeni yaşamınızı da oluşturan bir plan yapabilirsiniz.

  • Kira öder gibi ev satın alabilirsiniz. Birevim’e başvuru yaptığınızda taksitleri öderken zorlanmayacağınız bir planlama oluşmaktadır. Güncel piyasa durumları ile paralel şekilde uygun bir taksit fiyatı sağlanmaktadır.
  • Birevim başvurunuzla birlikte kampanyalardan yararlanma imkanı olacaktır. Sistemi tanımlayan kampanyaları güncel olarak 444 23 53 numaralı telefonda bulabilir, Birevim çalışanları ile görüşebilirsiniz.
  • Birevim faizsiz ev kredisi sistemi kira öder gibi ev taksiti ödemenizi hedefler. Ödemelerin miktarı sayesinde çok daha kolay ve baş edilebilir şartlarda taksit ödemeleri yapabilirsiniz.
  • Hayat pahalılığının arttığı dönemlerde ev almak zorlaşabildiği için Birevim’in kampanyaları çok daha avantajlı bir hal alacaktır.

Banka kredilerinin stresli süreçleri olmaksızın ev sahibi olma imkanı elde edersiniz. BDDK lisanslı Birevim’de kredi olanakları tamamen yasal bir prosedür üzerinden sürdürülmektedir. Süreçlerdeki esnek zaman ve teslimat konuları da sizlere detaylarıyla beraber aktarılmaktadır. Başka bir deyişle ev alma süreci içerisinde beklentileriniz daha net ve konforlu şekilde sonlanacaktır.

Çalışma Bedeli Ne Anlama Geliyor?

Taksitli faizsiz ev alma süreci boyunca karşılaşacağınız bir durumlardan biri çalışma bedelidir. Evin değeri üzerinden yapılması gereken çalışma bedeli ile sözleşme gereği yapılması istenen bir ödemeyi ifade eder. Ancak tasarruf modeli seçen başvuranlar, bir ödeme yapmaksızın talepleri sürdürebilmektedir.

Hizmetlerden yararlanırken detayları Birevim şubesi üzerinden daha net şekilde öğrenebilirsiniz. Çalışma bedeli, konut kredisi taksitlerinde yansıtılıyor mu sorusunu da görevli ekibe sorabilirsiniz.

Birevim Taksitle Ev Alma Yöntemleri

Birevim sistemi içerisinde ev alma yöntemleri çeşitlenebilmektedir. Vade seçenekleri yanında aileye taksitle, peşinatsız taksitle ev gibi olanakları bulabilirsiniz. Konut kredisi için finansmanlara dair altyapı detayları hakkında bilgi edinebileceğiniz konular sizleri beklemektedir.

Taksitle Ev Almanın Avantajları

Birevim’de faizsiz konut kredisi ile ev almanın birçok avantajı vardır. Konut kredisi için zorlanan ve taksitler konusunda endişe duyanlara yönelik etkili fırsatlar sağlanmaktadır. Taksitle ev almanın zorlaşması akabinde kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda çözümler önemli hale gelmiştir. Birevim taksitli ev avantajlarını aşağıdaki gibi sıralamak da mümkündür:

  • Aylık olarak ödemek istediğiniz ev taksit miktarı kendiniz tarafından belirlenmektedir. Dilerseniz tasarruf planları hakkında daha fazla bilgi alabilir, ödeme tutarı belirleme işlemini tamamlayabilirsiniz.
  • Ev sahibi olmak isteyenler, peşinat ödemeksizin bunu yapma olanağı kazanır. Büyük paralar biriktirmeye gerek kalkmadan işlem yapabilirsiniz.
  • Taksitleri öderken faiz ve fark ödemesi olmamaktadır. Taksit miktarları da küçük tutar olarak ayarlanabilmektedir.
  • Bankalar tarafından uygun görülmeyen konut ve arsalar için yeni kredi olanakları elde etmiş olursunuz.
  • Birevim’de bir evle sınırlı kalmak zorunda olmazsınız. İkinci ev de alabilme olanağınız söz konusudur. Farklı ev tasarruf planlamasına dahil olarak etkili bir bütçe planı sürdürebilirsiniz.
  • Başlangıç aşamasında belirtilen masraflar harici ek bir ödeme olmamaktadır. Bireysel ve ticari amaçlarla başvuran herkes konut kredisi başvurusu benzeri bir masraf sürecini yaşar.
Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

14 − 13 =