6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

GenelSesli MakalelerTasarruf Kahramanları

Tasarruf Kahramanı: Samet Gülay

Tasarruf Kahramanı, Samet Gülay, Trabzon, İşçi

Yeni evliler nasıl ev sahibi olabilir?

Aile olma yolunda atılan ilk adım olan evlilik, ülkemizde çoğunlukla ev sahibi olmakla da bağdaştırılıyor. Bu sebeple birçok yeni evli çift birlikte yaşayacağı evin sahibi olmayı çok istiyor. Ancak günümüz koşullarında evlenmek bile büyük bir masrafken, ev satın almak her çift için pek kolay değil. Ayrıca karşılarında aşmaları gereken düğün salonu, eşya, takı gibi büyük masraf kalemleri var. Peki ama yeni evli çiftler nasıl ev sahibi olacak?

Peşinat olmadan, faiz yüküyle boğuşmadan sadece birlikte tasarruf ederek ev sahibi olmayı mümkün kılan BİREVİM, Trabzon’da yaşayan yeni evli Samet Gülay’ın hayallerine kavuşmasına böyle vesile oldu. Gelin, onun tasarruf kahramanı olma hikayesini önce kendisinden dinleyelim…

Sosyal medyada BİREVİM’in Birlikte Tasarruf Finansı’nı duyan Samet Özdemir, Trabzon şubemize gelerek hayallerini ve ev sahibi olma isteğini bizlerle paylaştı. Hem yeni evli hem de kirada olan Samet Bey, evlilik borçlarının olduğunu anlattı. Bizlere “Eşim daha evlenmeden önce bir ev sahibi olup, kiracı olmamayı istiyordu ama ben ev sahibi olmaya hayal gözüyle bakıyordum” diyen Samet Gülay’a, Tasarruf Finans Uzmanlarımız koşullarına en uygun tasarruf planını sunarak kolayca ev sahibi olmasının mümkün olacağını iletti.

Tasarruflarını bireysel değil, kendi gibi tasarruf sahiplerinin oluşturduğu grupla BİRLİKTE, düzenli bir şekilde gerçekleştiren Samet Bey, hem faiz ödemeden ve peşinatsız hem de bütçesine uygun bir şekilde tasarruf ederek ev sahibi olmayı başardı. Keza Samet Bey, hikayesinde de “Ev borcunun altından kalkabileceğimi düşünmüyordum ta ki BİREVİM’le tanışana kadar” diyerek yaşadığı süreci ve mutluluğu bizlere böyle ifade etti.

Hem yuvasını kurdu hem de peşinatsız ev sahibi oldu! 

BİREVİM vesilesiyle ev sahibi olma mutluluğunu sosyal medyada paylaşan Samet Bey, sadece Trabzon’dan da değil Türkiye’nin çeşitli yerlerinden BİREVİM’de nasıl ev sahibi olduğuyla ilgili çokça sorular aldığını söyledi. Samet Bey, BİREVİM ile olan sürecini “BİREVİM iyi ki var; insanın kendi evi gibisi yokmuş” şeklinde özetleyerek mutluluğunu dile getirdi.

Samet Bey, yeni evli olmasına rağmen Birlikte Tasarruf’un gücüne inanarak bir Tasarruf Kahramanı oldu. Başkaları onun ev sahibi olmasına şaşırırken, o hayalleri  için doğru adımı attı.

Şimdi sıra sizde!

Benzer Yazılar
Genel

Bahçeye İmar Nasıl Alınır?

GenelMerak Edilenler

Birevim'den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

GenelMerak Edilenler

Birevim'de Ara Ödeme Var Mı?

GenelMerak Edilenler

Birevim İle Faiz Ödemeden Neler Alınabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

18 − 15 =