6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi Bankası

Faiz Ödemeden Ev Almak Mümkün Mü?

faizsiz ev

Ekonominin dalgalanması sebebiyle ev fiyatlara oldukça artmıştır. Bu nedenle pek çok kişi ev sahibi olabilmek için bankalardan kredi çekmek zorundadır. Faiz ödemeden ev almak mümkün mü sorusu da bu anlamda pek çok vatandaş tarafından merak edilmektedir. Ancak aslında Birevim firmasının sunmuş olduğu avantajlar sayesinde herhangi bir şekilde faiz ya da peşinat ödemeden ev sahibi olmak oldukça mümkündür. Bunun için kişiler sadece Birevim firması ile iletişime geçmelidir. Tasarruf danışmanları kişiye en detaylı bilgileri vererek faizsiz bir şekilde ev almanın nasıl mümkün olduğunu detaylı bir şekilde aktaracaktır.

Faizsiz Ev Sahibi Olmak

Şu an pek çok kişinin sahip olduğu tasarruf yöntemleri sayesinde hem yatırım amaçlı hem de içerisinde oturabilmek için ev sahibi olmak mümkündür. Yatırım amaçlı ya da oturabilmek için ev sahibi olmak isteyen kişiler bu anlamda uygun bir şekilde ev almayı tercih ediyor. Birevim firması ayrıcalıklı seçenekleri ve güvenilir yöntemleri sayesinde sayısız bir şekilde ev almayı mümkün kılar. Bu anlamda tasarruf sahiplerine de ayrıcalıkları sunmaktadır.

Son senelerde yüksek miktarlardaki ödemeler kişileri oldukça zorlamaktadır. Özellikle konut kredisinin faiz oranları fiyatlarının çok daha yüksek olmasına sebep olmuştur. Bu nedenle tasarruf sahipleri genel anlamda yüksek oranlarda belirlenmiştir. Konut kredileri sayesinde ev sahibi olmak isteyen kişiler neredeyse almış oldukları evin bedeli kadar bir miktar faiz ödeyebilmektedir. Yani iki ev fiyatına bir ev satın almaktadırlar. Bu nedenle kişiler herhangi bir şekilde faiz ödemeden nasıl evin alınacağını araştırmaktadır. Faiz ödemeden ev almak mümkün mü konusu da bu sebeple pek çok kişi tarafından merak edilmektedir.

Faizsiz ev aslında faiz oranı olmadan bir evi satın almak anlamına gelir. Bununla beraber faizsiz konut olarak da isimlendirilebilir. Faizsiz ev satın alımı genel anlamda faizsiz finansman kurumları tarafından gerçekleştirilir. Satın alma işlemlerinde faiz yerine hizmet ya da mal satın alımı esası göz önünde bulundurulur. Genel olarak bir komisyon ücreti almaktadır. Ancak bu komisyon ücreti hiçbir şekilde faiz miktarına ulaşamaz. Bu nedenle pek çok kişi son dönemlerde faiz ödemeden ev satın almayı tercih ediyor.

Özellikle Türkiye’de sosyoekonomik koşulları sebebiyle pek çok vatandaş son dönemlerde faizsiz ev alma yöntemini tercih etmektedir. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu çatısı altında olan bir şirketle anlaşmak bu anlamda çok daha önemlidir. Birevim firması bu belgeye sahip olduğu için müşterileri de firmaya oldukça fazla güvenmektedir. Bu anlamda pek çok kişi hem yatırım amaçlı olarak hem de kendi oturmak için ev sahibi olabilir. Kişiler neredeyse ödedikleri kiranın yarısı kadar bir fiyat ödeyerek ev sahibi olabilmektedir.

Faizsiz Ev Kampanyaları

Son senelerde özellikle ekonomik yönden zorlanmak Türkiye’nin gündeminde olan konulardan biridir. Türkiye’nin her bölgesinde eşit fırsatlar sunarak peşinatsız ve faizsiz bir şekilde ev sahibi olma seçeneğinde Birevim firması tarafından sağlanmaktadır. Pek çok aile ve kişinin hayalini kurmuş olduğu evleri bu anlamda satın alması da mümkün olacaktır. Bu sebeple aslında tamamen kişiye yönelik olarak fırsatlar belirlenmiştir.

Kişinin ekonomik koşullarına göre, ödeyebileceği miktara göre bir yöntem belirlenmektedir. Buna yönelik olarak her aile ev satın alabilmektedir. Hatta kişiler taksitler bitmeden bile eve girerek ev içerisinde oturabilir. Yani sadece kira ödüyormuş gibi kendi evine sahip olabilir. Bu da şu an pek çok kişinin tercih ettiği yöntemler arasında yer almaktadır. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun belgelerine sahip olan Birevim firması alanında oldukça güvenilir bir yere sahiptir.

Tamamen kurumsal anlayışa sahip olan tasarruf finansman şirketi özelliği de taşıyor. Bu anlamda faiz ödemeden ev almak mümkün mü konusunda pek çok kişinin içini rahatlatıyor. Kişiler herhangi bir şekilde bankaya giderek konut kredisi çekmek durumunda kalmaz. Aynı zamanda herhangi bir peşinat biriktirmek zorunda da değildir. Faizsiz ev almak tamamen aylık olarak belirli bir miktar ödeyerek ev sahibi olmak anlamına gelir. Yani aslında faizsiz konut almak kendi içerisinde dayanışma mantığıyla sağlanmaktadır. Yani kişiler aylık olarak ev sahibi olurken ödedikleri fiyatlar ile aslında bir başkasının da ev sahibi olmasına yardımcı olmaktadır. Bu da kişileri oldukça kolay bir şekilde ev sahibi yapar.

Birevim firmasının almış olduğu Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu güvencesi belgesi sayesinde herkese faizsiz ve kredisiz bir şekilde ev sahibi yapabilmektedir. 2016 senesinde kurulan Birevin firması uzun senelerdir bu işi yaparak pek çok kişiyi de ev sahibi yapmıştır. Bu nedenle kişiler eski müşterilere ulaşarak da kurumun ne kadar güvenilir olduğunu öğrenebilir.

Faizsiz Ev Alma Koşulları

Faizsiz ev almak için başvuru yapmak isteyenlerin bazı koşulları gerçekleştirmesi gerekir. Faiz ödemeden ev almak mümkün mü konusunda kişiler bu koşulları sağlandığı sürece mümkün olduğunu görecektir. Faizsiz ev alabilmek için kişilerin uzun seneler boyunca tasarruf planı yapmasına gerek yoktur. Özellikle yüksek miktarlarda ödenen taksitlerin kişiyi zorlamasına gerek kalmadan kolay bir şekilde ev sahibi olunabilmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18 yaşından büyük olan kişiler Birevim firması sayesinde peşinatsız ya da peşinatlı bir şekilde ödeme seçeneklerinden birini tercih ederek tamamen hayalindeki evi istediği ödeme koşulları aracılığıyla sahip olabilir. Kişilerin faizsiz ev satın alması için herhangi bir ekstra koşula gerek yoktur. Yani kişiler hangi koşulda olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysa ve 18 yaşından büyükse Birevim firması sayesinde istediği eve sahip olabilmektedir. Bunun en kısa sürede gerçekleşebilmesi için kişilerin evin fiyatını ve bununla beraber aylık edebileceğine taksit miktarını belirlemesi gerekir.

Birevim firması tamamen kişiye uygun olarak bir ödeme planı çıkarmaktadır. Kişiler Birevim firması ile birebir görüşerek kişiler kendi bütçelerini uygun olabilecek ödeme yöntemleri sayesinde en kısa sürede ev sahip olabilmektedir. Bu anlamda Birevim firması şubelerine gitmek ya da çağrı merkezi üzerinden yetkililerle beraber faizsiz ev sahibi olmak için iletişime geçmek gerekir.

Faizsiz Konut Almanın Avantajları Nelerdir?

Birevim firması tarafından sunulan kampanyalardan biri de faizsiz konut almaktır. Faizsiz ev alma avantajları da oldukça fazladır. Kişiler herhangi bir şekilde konut kredisi çekmeden ev sahip olabilmektedir. Bilindiği üzere konut kredileri oldukça yüksek faiz oranlarına sahiptir. Yani kişiler tek bir ev alırken iki ev almış gibi bir faiz ödemektedir. Bunun yerine iki ev satın al ilmektedir. Bunun için de Birevim firmaları ile iletişime geçmek oldukça önemlidir.

Birevim firmasının kişiye özel olarak sunmuş olduğu fırsatlar sayesinde kişiler herhangi bir şekilde bankalardan konut kredisi çekmek durumunda kalmaz. Bu anlamda kredi puanı ya da taksitlerin kişiyi zorlaması gibi durumlar da ortaya çıkmaz. Aynı zamanda kredi çekme işlemleri esnasında ortaya çıkabilecek ek masraflar da herhangi bir şekilde ödenmemiş olacaktır. Birevim firmasının kişiye özel olarak tasarlanmış olan tasarruf planları sayesinde kişiler aylık taksit tutarlarını en düşük miktarda tutabilmektedir. Faizsiz ev alma avantajları ile kişiler tamamen bir kira ödüyormuşçasına ev sahibi olabilir.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

two × two =