6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

BirevimKampanya

Taksitle Motor Kampanyası Birevim’de

Taksitle Motor

Ekonominizi motosiklet almak için ayarlayamıyorsanız Birevim size bu noktada yardımcı olacak. Bu noktada Birevim sizlere peşinat vermeden taksitle motosiklet almanız için çözümler bulur ve faizsiz taksitle motosiklet alma sürecinizde eşlik eder.

Son zamanlarda özellikle büyükşehirlerde daha da artan nüfus ile trafik yoğunluğu daha da arttı. İnsanların da meşguliyetinin arttığı bu dönemde zaman daha da önemli hale gelmektedir. Bu sebeple artık çoğu kişi otomobillerdense motosikletleri tercih etmektedir. Motosikletler diğer birçok araca göre hem zamandan hem cebinizden tasarruf etmenizi sağlar.

Motor Mu Almak İstiyorsunuz?

Motosiklet almak istiyor ama ödemeyi nasıl yapacağınız konusunda kararsızsanız, birikiminiz yetersiz ise Birevim sizlere farklı fnansman yöntemleri sunacaktır. Peşinat bile ödemeden aylık taksitlerle motor sahibi olabileceksiniz. Birlikte ihtiyacınıza ve bütçenize uygun bir ödeme planı hazırlayacaksınız.

Özetle, peşinatsız taksitle motor alma hayalinizi gerçekleştirmek için Birevim sizlerin yanında olacaktır.

Taksitle Motor Alma İşlemi Nasıl Olmaktadır?

Peşinatsız taksitle motosiklet almak Birevim ile kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Birevim de taksitle motosiklet satan firmalar arasındadır. Size hazırlanan uygun ödeme planı hayal ettiğiniz motosiklete yüksek faiz tutarı ödemeden sahip oluyorsunuz. Aynı zamanda dosya masrafı ödeme zorunluluğunuz da olmadan bu satın alma işlemini gerçekleştirebileceksiniz.

Birevim’e Gelerek İşe Başlayın

Bunun için önce Birevim’e geliyorsunuz ve finansman planlarından birini seçiyorsunuz. Uygun ödeme planının yanında birçok avantaja da sahip oluyorsunuz. Hiçbir fiyat farkı olmadan aracınıza sahip oluyorsunuz.

Motosiklete sahip olmak için illa ki yüksek faizli banka kredisi çekmenize gerek yok. Bankaların faizli borçlarına girmeden de peşinatsız satın alabilirsiniz. Birevim sizi kredi çekmek zorunda bırakmaz. Çünkü faizlerin yanı sıra kredi sebebi ile ortaya çıkan ek masraflar ve dosya masraflarından sizi kurtarır.

Birevim ile aynı zamanda ödeme planı haricinde ara dönemlerde ek ödemeler yaparak planladığınızdan erken dönemde ödemenizi tamamlama şansınız da var. Motosikletin modeli ve fiyatı fark etmeksizin tasarruf etmek isteyen müşterilerimize faizsiz, peşinatsız, ve kredisiz rahat ödeme fırsatlarıyla motosiklet sahibi olmalarına yardımcı oluyoruz.

Birevim Finansmanı Size Neler Sunar?

Bankaların ek masraflı ve yüksek faizli prosedürlerine gerek kalmadan ayda bütçenize uygun küçük taksitler ödeyerek size kolaylık sağlanıyor. Her çeşit bütçeye göre finansman planı bulunmaktadır. Siz de size sunulan yöntemlerden bütçenize en uygun ödeme planını kendiniz seçebiliyorsunuz.

Faizsiz, Taksitle Satın Alma İşlemi Birevim’de Nasıldır?

Yüksek faizli krediler çekmeden ve ek masraflara boğulmadan bütçenize uygun bir ödeme bile ile motosiklet sahibi olmak istiyorsanız Birevim’ e gidin. Sunulan finansman planlarıyla istediğiniz motor modelinin ister 2. Elini ister sıfır modelini alabilirsiniz. Birden çok kampanyaları bulunan Birevim’de ödeme planını kendiniz belirliyorsunuz.

Finansman Yöntemleri

Birevim’den tasarruflu motosiklet almak isteyen müşterilerimize farklı finansman planları sunmaktayız. Bu kişiye özel finansman planlarını ister peşinatlı ister peşinatsız şekilde seçerek motor sahibi olabiliyorsunuz. Peşinat ödeyecekseniz teslimatınızı daha erken tarihte alabilirsiniz. Taksitli bir tasarruf planını seçerseniz çalışma bedelini peşin ödeyerek toplam taksit vadenizi daha erken sonlandırabilirsiniz.

Kişiye Özel Motosiklet Finansmanı

Bu finansman yöntemi ile bütçenize uygun olarak hazırlanan bir ödeme planı ile motosiklet sahibi olabilirsiniz. Ödeme planı koşullarınıza uygun olarak hazırlanacak olup tasarruf etmenize olanak sağlayacaktır.

Birlikte Motosiklet Finansmanı

Bu finansman yöntemini seçmeniz halinde finansman tarihiniz, seçtiğiniz tasarruf grubunun noter huzurunda yapılan sıra tespiti ile belirlenecektir.

Birevime’e Neden Güvenmelisiniz?

Tasarruf sağlayacağınız ve faizsiz, taksitli, peşinatsız ödeme planlarıyla motosiklet satışı yapan firmalar size güvenilir gelmeyebilir. Birçok kıtada ve ülkede bu finansman yöntemleri ile satış yapılmaktadır.  Birevim ise BDDK lisansına  sahip olduğundan güvenilir markalar arasında yer almaktadır. Aynı zamanda bu tasarruf finansman yöntemleri devlet denetimine tabi tutulmaktadır.

Taksitle motosiklet almak istediğinizde vade farkı ve yüksek faiz oranları ile karşılaşırsınız ve bu da bütçenizi bir hayli zorlar. Birevim sizleri bu külfetten kurtararak ek masraflar, faizsiz ve peşinatsız ödeme imkanı ile motosiklet sahibi yapıyor. Bütçenize uygun ödeme planı ile kolay bir şekilde ödemelerinizi yaparak en kısa sürede hayal ettiğiniz motosiklete sahip olabileceksiniz.

Taksitle Motosiklet Almak Oldukça Kolay

Birevimin sunduğu tasarruf finansman planları ile size özel ödeme avantajlarıyla motosiklet sahibi olabilirsiniz. Birevim her geçen gün bu yöntemleri geliştirerek müşteri dostu bir hale getirmeye özen göstermekte ve bu doğrultuda çalışmaktadır. Seçtiğiniz tasarruf planı ile çalışma bedelinin dışında, toplam finansman tutarının belirli bir kısmını peşin ödeyerek teslimatınızı daha erken tarihte alma şansınız da mevcuttur.

Peşinat ödemeyecekseniz de çalışma bedelini ödeyerek toplam taksit vadenizi daha erken bitirme şansınız da olacak. Taksitle vadeli motosiklet almayı düşünenlerdenseniz hiç vakit kaybetmeden Birevim’e gidin ve size uygun tasarruflu ödeme planını seçin. Bütçenize uygun bir ödeme planı ile motosiklet almak için motosiklet finansmanı sağlayan Birevim ile iletişime geçmelisiniz.

Motosiklet almaya karar verdiyseniz hemen 444 23 53 numaralı BİREVİM detaylı bilgi hattını arayın.  Tüm kampanyalar, çalışma şartları ve ödemeler ile ilgili en doğru bilgiyi bu hattan öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda aklınıza takılan diğer her şeyi sorup öğrenebilirsiniz.

Birevim’de Taksitle Araba Alınır Mı?

Birevim size motosiklette olduğu gibi kredi çekmek zorunda kalmadan uygun tasarruf finansmanlarıyla araba sahibi olma fırsatı da sunuyor. Sıfır ya da ikinci istediğiniz modeldeki arabayı taksitle alabilirsiniz. Ara ödeme avantajlarını kullanarak taksit sürenizi kısaltabilir, banka kredisinden kaynaklanan ek masraflar ve dosya masraflarıyla uğraşmak zorunda kalmazsanız.

Aynı zamanda bankalardan alacağınız taşıt kredisine ihtiyacınız olmayacak. Çünkü Birevim sizlere bütçenize uygun esnek ödeme planları sunacaktır.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

fifteen − thirteen =