6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Sesli MakalelerTasarruf Kahramanları

Tasarruf Kahramanı: Hülya Demir

Tasarruf Kahramanı, Hülya Demir, Ankara, Ev Hanımı

Bahçeli ev almak hayaliydi gerçek oldu!

Her birimiz pek çok hayal kurar ardından da o hayallere ulaşmaya çalışırız. Ancak kimi zaman hayallerimizi koşullara göre şekillendirmek zorunda kalır, kendi isteklerimizden ödün vermeye başlarız. Hülya Demir’in hayalini ise, koşullar değil kendisi belirledi. Günümüzde pek çok insan gibi o da bahçeli bir ev alma hayali kuruyordu. Ancak ödeyeceği faiz miktarını hesaba katınca, bütçesinin önemli bir kısmını faiz maliyeti olarak harcamak zorunda kalacaktı. BİREVİM’in Birlikte Tasarruf Finansı ile faiz maliyeti olmadan tasarruf ederek hayaline ulaşmayı başardı. Gelin, Tasarruf Kahramanı Hülya Demir’in bahçeli ev alma hayali nasıl gerçek oldu öğrenelim. https://youtu.be/gDQCULepMig  

BİREVİM ailesinin bir ferdi oldu

Hülya Demir, BİREVİM ile tanışmadan önce birikim yapamamış ve hep borçlanarak bir şeylerin sahibi olmuştu. Ancak borçlanmak demek faiz maliyeti demek! Bu yüzden Hülya Demir de bir şey almak için hep değerinden fazlasını ödemek zorunda kalmıştı “Hayalimde bahçeli bir ev almak vardı ama bu koşullardan dolayı imkânsız gözüküyordu.” Diyen Hülya Demir, BİREVİM’e gelerek kredi çekmeden ev alabileceğini öğrendi. Küçük tasarruflarla ve faiz maliyeti olmadan bahçeli bir ev alabileceğini öğrenince yaşadığı sevince biz de ortak olduk ve onu ailemizin bir ferdi olarak gördük. Birlikte; gelirine, aylık ödeyebileceği taksitlere göre bir plan oluşturduk ve böylece hayalini gerçekleştirmek için ilk adımı birlikte attık.

Başarabileceğine inandı

Birlikte Tasarruf’a dahil olduktan sonra tüm süreçlerde yanında yer aldık, her daim iletişim halinde olduk. Hülya Demir, teslimat tarihi geldiğinde tam istediği gibi bahçeli bir ev seçmişti. Birlikte satın alma işlemlerini gerçekleştirdik. Evine kavuşmasına ise en az onun kadar sevindik… Hülya Demir şimdi kendi bahçeli evinde yaşıyor. Yaşadığı mutluluğu ise “Kahvemi yapıp bahçemde evimin keyfini çıkarıyorum. İnanın burada bütün yorgunluğum, stresim gidiyor. Ailemi, dostlarımı bahçemde ağırlıyorum. Bitkilerle, ağaçlarla içe içe olmak bana huzur veriyor. Allah herkese hayaline ulaşmayı nasip etsin.” Sözleriyle anlatıyor.

Hülya Demir en büyük hayalini gerçekleştirdi.

Birlikte Tasarruf Finansı ile başardı.

Şimdi sıra sizde!

Benzer Yazılar
Birlikte TasarrufGenelSesli Makaleler

Birlikte Tasarruf Finansı Nasıl İşler?

GenelSesli Makaleler

Pes Etmemenin Gücünü Gösteren 5 Başarı Hikayesi

Birlikte TasarrufSesli Makaleler

Çocuklara Tasarruf Yapmayı Öğretmenin Yolları

GenelSesli Makaleler

6 Maddede Sürdürülebilirliğe İlk Adım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

twenty − three =